- 3 Ocak 2016
- 825
- 1.137
- 33
- Konu Sahibi istikrar58
-
Anladimcanim peki sen nasil beslenme uyguluyorsun paylasirmisin canim yaralaniriz belki?hayır canım benim bahsetmek istediğim bu değildi. ben ana öğünlerin yerine koymuyorum bu tür şeyleri zaten. hem haftada 1 kilodan fazlası çok zararlı. bayanlar için de daha da zararlı. vücuduna yetecek proteini de karbonhidratı da almak zorundasın. yoksa kasların erir, metabolizman düşer diyeti bıraktığında ya çok kilo alırsın ya da diyet süresince sağlığından olursun.
Canim seni ekledim listeye gelen sefere sadece quote yerini silerek yazarsan liteye arada kaynamaz bildirimlerimiz insallah24 haziran 70.8 :) unutmusum parron :)
Canım adım ebru da nerei silecegimi anlamadmCanim seni ekledim listeye gelen sefere sadece quote yerini silerek yazarsan liteye arada kaynamaz bildirimlerimiz insallahbu arada ismini paylasirmisin mahsuru yoksa oyle daha samimi geliyor bana
Canim memnun oldum ben:)Canım adım ebru da nerei silecegimi anlamadm
ayyy cok tesekür ederim canım sadece senden değil birazda benden kaynaklı. kaç yıldır üyeyim ama tam çözemedim bu siteyi canım kusura bakma :) senin adın ne canım yurt dısı demişsin nerdensinCanim memnun oldum ben:)
Ben anlatamadim sanirimcevabla basim cevab yazmadan once quote diye yazan bilgileri silip istedigimiz yazilari burakiyorum sonrada devamina yaziyoruz. Yine anlatamadim sanirim yurtdisinda olmanin yan etkisi . Olmassa onemli degil Ebrucum ben yazarim senin icin
Est, amerikadayim canimayyy cok tesekür ederim canım sadece senden değil birazda benden kaynaklı. kaç yıldır üyeyim ama tam çözemedim bu siteyi canım kusura bakma :) senin adın ne canım yurt dısı demişsin nerdensin
Sagolasin canimLeyla'cım senin topigin mi varmış yavrummm yeni gördüm...
Bayağı aktifsiniz ne güzel...
Bolll hareketliiii azzz yemeliii çok eksi günler dilerim kizlarrrrrrrr
Supermis canim ya 2 bardak su konulsa yeterli olurmu senceKizlar kendimi bildim bileli kabizli problemim vardir benim bu aralar yeni bir kur ogrendim coook faydasini goruyorum cok sukur. Bir smoothie tarifi vericem onun hic bir kabkzlik kalmayacak insallah gun icin suyu da eksik edilmesse tabi
1 kucuk pancar
1 havuc
1 elma
Hepsinin kabugunu soyun (elma ve havuc organikse soymaniza gerek yok)
Su ( ben 150ml kadar koydum isteye gore az veya cok koyabilirsiniz)
Hepsini bir guzel blenderdan gecirin ve icin hem cancerden koruyormus hemde cilde parlaklil veriyor daha bircok faydalari saymakla bitmez. Simdi iftardan sonra ara olarak ictim ama sonra sabahlari spordan sonra icmeyi dusunuyorum zaten oyle tavsiye ediliyor sabah suyumuzu ictikten sonra icmegi
Merhaba cnm boyumuz ayni nerdeyse bendr tam boyumu bilmemekle birlikte 167-168civariyim bende gecen haftaya kadar 87ydim 87den 82ye dustum dun 83e cikmisim cok sukur yine 82ye dustum bu aksam benimde ilk hedefim 70 kg ama kitle endeksime gore idal kilom 59 mus yani hayalimizdr ayni benide bu yolunda yanina alirmisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?