- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi istikrar58
-
Eyliluk 13u kurban bayrami bende ozmna zayflamam sartYa iste 7li rakamlari insallah gorururz ya ... benm arkadasimin dugnu var mutlaka kili vrrmem sart
24 Haziran, 2016
Leyla (istikak58) - 81.5kg
Ebru (Papatyaozu)-70.8kg
Seda (successtory) 87.4
Hayal Tugba(Dusler akedemisi) 82
Tamam super o zaman Sedacim liste sorumlusu oluyorsun o zamanburakmak yok ama sozunu alaiyorum o zaman?Ben yapabilirim
Kizlar ben artik kisa surede hedef koymaya korkuyorum ama 2017 58 kg girme hedefim varEyliluk 13u kurban bayrami bende ozmna zayflamam sart
Sozum soz tatlim birakmam ben her pazar liste olsa olurmu canlar ?Tamam super o zaman Sedacim liste sorumlusu oluyorsun o zamanburakmak yok ama sozunu alaiyorum o zaman?
Insallah veririz cnm yaaa valla inanalim verices insallahEyliluk 13u kurban bayrami bende ozmna zayflamam sart
Tabi kuzum stres yapmamak lazim hayirlisyla bu yola ciktik ne olursa olsun gidicek enaizndan su 7ler gelseKizlar ben artik kisa surede hedef koymaya korkuyorum ama 2017 58 kg girme hedefim var
Guzel cnm benimkide buyuk hedef deil 7li rakamlari kgormek bir ayda mumkun olabiliyor :) insallah 2017 yede 5 li rakamla giricez :)Kizlar ben artik kisa surede hedef koymaya korkuyorum ama 2017 58 kg girme hedefim var
Insallah veririz cnm yaaa valla inanalim verices insallah
6 ayim var toplam 23.5kg vermem yeterli olucaktir hedefime ulasmak icin Rabbim o gunleri gormeyi nasib eder insallah:)
Insallah cnm benim..INŞALLAH vericez canlar ben bize cok cok cok guveniyorum
Kizlar ne kadr dogru bilmem bu sitede 3 ayda 40 kilo verdiren bi diyet gormustum melek diyeti diye
Sedacim zaman ayirip yapicaksin bende uydururum canim sana gore sagolasinSozum soz tatlim birakmam ben her pazar liste olsa olurmu canlar ?
Bende o diziye bayiliyorum kuzum efsunun bebegi ölmemiş mi kuzuAy o hayat benimi izliom resmen deli oldum ya kiza yapmadiklari kalmadi simdide bebegini aldilar yerine olu bebek koydular
Arastirmak lazim cnm bakicam ona dogruysa uyguluycam ayrica zor bi diyet deil bal recel bile uiyebiliosunAaa neymis o vay
Tamam tatlim ozaman her pazar liste hazirdirSedacim zaman ayirip yapicaksin bende uydururum canim sana gore sagolasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?