Zayiflama gunlugum hayalim 58 kilo beraber zayiflayalimmi?

Tabi canim cok seviririz yeni arkadaslarin katilmalarina hosgeldin aramiza ismini ogrenebilirmiyiz? Benim bazen 167 cikiyor boyum:)) dogumdan sonra kuculdum sanki:) neler yapiyorsun nasil zayifliyor?

Tabi canim cok seviririz yeni arkadaslarin katilmalarina hosgeldin aramiza ismini ogrenebilirmiyiz? Benim bazen 167 cikiyor boyum:)) dogumdan sonra kuculdum sanki:) neler yapiyorsun nasil zayifliyor?
Tskr ederim
Adim hayal tuğba burda iki ismimide aciklayivereyim bali
Aslinda pek bisi yapmadim kurtaj falan oldum sonra pek bisi yiyenedim seftali yedim iki gun sadece aksamlari corba ictim sadece dieger gunler aksamlari tika basa doysamda baktim 82 olmusum . Ve bu kararla zayiflamaya karar verdim

Memnun oldum:) Anladim canim gecmis olsun .Evet insallah burda beraber veririz bende cok yoruldum su fazla kilo hamalligi yapmaktan:))

I istikrar58 canim bi duzen olusturalim bence liste falan yapalim magdem cok kisiyiz burda nedersin?
Sanada gecmis olsun Sedacim. Tabi liste cok guzel olurda onu yapmaya zaman bulamam devamli takib edebilen gonullu olursa cokta iyi olur. Benim okulum baslayinca aksatirim liste takibini diye ondan uzerime alamiyorum

Saol kuzum yapicak bisi yok birazda oyuzden kilo vermek istiyorum vereyimki sonradan pisman olmiyim simdi vrrmeyip tekrar hamile kalirsam 100kiloyu gecerim onun korkusu yetiyo bana
Ben senin evli olduğunu bilmiyodum kuzum ayni dusuncedeyiz kuzum bende zayflayip saglikli olalimki hamilielgimizde saglikli gecsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…