- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
- Konu Sahibi istikrar58
-
Yok ask olsun sedosum birakirmiyim seni gordum burda oldugunu ondan damladim buraya :)Sen beni bıraktın herhalde
Tabi canim cok seviririz yeni arkadaslarin katilmalarina hosgeldin aramiza ismini ogrenebilirmiyiz? Benim bazen 167 cikiyor boyum:)) dogumdan sonra kuculdum sanki:) neler yapiyorsun nasil zayifliyor?Merhaba cnm boyumuz ayni nerdeyse bendr tam boyumu bilmemekle birlikte 167-168civariyim bende gecen haftaya kadar 87ydim 87den 82ye dustum dun 83e cikmisim cok sukur yine 82ye dustum bu aksam benimde ilk hedefim 70 kg ama kitle endeksime gore idal kilom 59 mus yani hayalimizdr ayni benide bu yolunda yanina alirmisin ?
Bence yeterli cok farketmiyor nasil icebiliyorsan onemli olan hepsi icebilmen ama 5 dakikada.yavas yavas anca.bitiyor cok yogun oluyor kivami:)Supermis canim ya 2 bardak su konulsa yeterli olurmu sence
Tskr ederimTabi canim cok seviririz yeni arkadaslarin katilmalarina hosgeldin aramiza ismini ogrenebilirmiyiz? Benim bazen 167 cikiyor boyum:)) dogumdan sonra kuculdum sanki:) neler yapiyorsun nasil zayifliyor?
Cansin tubisim birbirimizi birakmayalim beraber basaralimYok ask olsun sedosum birakirmiyim seni gordum burda oldugunu ondan damladim buraya :)
Tadi kötudur sanirim oyBence yeterli cok farketmiyor nasil icebiliyorsan onemli olan hepsi icebilmen ama 5 dakikada.yavas yavas anca.bitiyor cok yogun oluyor kivami:)
Insallah kuzum birakmadan beraber basaricaz ♡♥Cansin tubisim birbirimizi birakmayalim beraber basaralim
Kurtaj olmussun sanirim kuzum bende bebegimi düşürdüm ne yazikki zor gunlerdi sanada cok gecmis olsun kuzumInsallah kuzum birakmadan beraber basaricaz ♡♥
Memnun oldum:) Anladim canim gecmis olsun .Evet insallah burda beraber veririz bende cok yoruldum su fazla kilo hamalligi yapmaktan:))Tskr ederim
Adim hayal tuğba burda iki ismimide aciklayivereyim bali
Aslinda pek bisi yapmadim kurtaj falan oldum sonra pek bisi yiyenedim seftali yedim iki gun sadece aksamlari corba ictim sadece dieger gunler aksamlari tika basa doysamda baktim 82 olmusum . Ve bu kararla zayiflamaya karar verdim
Saol kuzum yapicak bisi yok birazda oyuzden kilo vermek istiyorum vereyimki sonradan pisman olmiyim simdi vrrmeyip tekrar hamile kalirsam 100kiloyu gecerim onun korkusu yetiyo banaKurtaj olmussun sanirim kuzum bende bebegimi düşürdüm ne yazikki zor gunlerdi sanada cok gecmis olsun kuzum
Sanada gecmis olsun Sedacim. Tabi liste cok guzel olurda onu yapmaya zaman bulamam devamli takib edebilen gonullu olursa cokta iyi olur. Benim okulum baslayinca aksatirim liste takibini diye ondan uzerime alamiyorumI istikrar58 canim bi duzen olusturalim bence liste falan yapalim magdem cok kisiyiz burda nedersin?
Saol cnm insallah veririz ben su agustosta 70 cuvarlarda olmak istiyorumMemnun oldum:) Anladim canim gecmis olsun .Evet insallah burda beraber veririz bende cok yoruldum su fazla kilo hamalligi yapmaktan:))
Kuzu olurmuyuz ozmana yaa 7lerde ben daha 87immmSaol cnm insallah veririz ben su agustosta 70 cuvarlarda olmak istiyorum
Ben senin evli olduğunu bilmiyodum kuzum ayni dusuncedeyiz kuzum bende zayflayip saglikli olalimki hamilielgimizde saglikli gecsinSaol kuzum yapicak bisi yok birazda oyuzden kilo vermek istiyorum vereyimki sonradan pisman olmiyim simdi vrrmeyip tekrar hamile kalirsam 100kiloyu gecerim onun korkusu yetiyo bana
Ya iste 7li rakamlari insallah gorururz ya ... benm arkadasimin dugnu var mutlaka kili vrrmem sartKuzu olurmuyuz ozmana yaa 7lerde ben daha 87immm
Ben yapabilirimSanada gecmis olsun Sedacim. Tabi liste cok guzel olurda onu yapmaya zaman bulamam devamli takib edebilen gonullu olursa cokta iyi olur. Benim okulum baslayinca aksatirim liste takibini diye ondan uzerime alamiyorum
Saol kuzum ♥
Solemedim sanirim bu aralar kafa yok bende cnmBen senin evli olduğunu bilmiyodum kuzum ayni dusuncedeyiz kuzum bende zayflayip saglikli olalimki hamilielgimizde saglikli gecsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?