- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
- Konu Sahibi istikrar58
-
Efsunhn bebegi oldu ama yanlislikla oldu bu yuzdrnbahari sucluyo suan sezon finali yapiyorlarBende o diziye bayiliyorum kuzum efsunun bebegi ölmemiş mi kuzu
Yok kuzum burdan paylasirimSedacim listeyi senin topigindenmi paylasicaksin?
Efsunu cok seviyorum ya benEfsunhn bebegi oldu ama yanlislikla oldu bu yuzdrnbahari sucluyo suan sezon finali yapiyorlar
Kiz sevilcek bi tarfi kaldkmi baharin yerini aldigi yetmedi simdide bebegini aldilar kizin yazik yaaEfsunu cok seviyorum ya ben
AMIN kuzumHadi hayirli olsun listemiz
Kuzum onun hakinda ii seyler duymamistim aliskanlil yapiyomus sanırımBen bugun tuvalete cikamadim su esime aldigim aci cehre otundan ciynicem acaba cikabilirmiyim ki?
Bir bu aksamlik octim cnm bir adet bidaha icermisin desen icmem zehir gibi mubarek bir tane agzimda cignedim . Ay bi abla vardi kadin sinemaki ile zayifladi cok kiloluydu hic bagirsak tembelligide yasamadi keske onun hibi sansli olabilsekKuzum onun hakinda ii seyler duymamistim aliskanlil yapiyomus sanırım
Kuzum ben ramazanda yasadim kabizlik durumunu sanirim su eksikliginden olabilirBir bu aksamlik octim cnm bir adet bidaha icermisin desen icmem zehir gibi mubarek bir tane agzimda cignedim . Ay bi abla vardi kadin sinemaki ile zayifladi cok kiloluydu hic bagirsak tembelligide yasamadi keske onun hibi sansli olabilsek
Olabilir cnmKuzum ben ramazanda yasadim kabizlik durumunu sanirim su eksikliginden olabilir
Canim suanda ilk katildigim topik ve bu actigim topigi takib ediyorum bir yenisini zaman bulamam. Burayida burakmak istiyordum ama acmis oldugum icin hedefe ulasmadan burakmaya vicdanim el vermedi cunku soz vermisti ve buraya katilanlarda oldu. Hedefe ulasmadan burdan ayrilmayi dusunmuyorum canim sagolasin teklifin icin. Sizinlede her pazar tartilirim kendi haftalik takip ettigim var 2 verip bir aldigim liste onuda devam ettiricem artik baslatmis oldum. Ama heycan olsun diye cuma tartilsamda pazardan sonra o listemi yazarim buraya.I istikrar58 kuzum eger istiyosan benim.topiktede devam edebilriiz benim.icin farketmez ha ora ha bura
Anlastik tatlim ozman burda devam ediyoruz hadi bakalim ugurlu gelicek topiginCanim suanda ilk katildigim topik ve bu actigim topigi takib ediyorum bir yenisini zaman bulamam. Burayida burakmak istiyordum ama acmis oldugum icin hedefe ulasmadan burakmaya vicdanim el vermedi cunku soz vermisti ve buraya katilanlarda oldu. Hedefe ulasmadan burdan ayrilmayi dusunmuyorum canim sagolasin teklifin icin. Sizinlede her pazar tartilirim kendi haftalik takip ettigim var 2 verip bir aldigim liste onuda devam ettiricem artik baslatmis oldum. Ama heycan olsun diye cuma tartilsamda pazardan sonra o listemi yazarim buraya.
Kac yaşındasin kuzum bende cok.yoruldum.bu yuktenSimdi mesela burasi cok canlandi ama duraksiya biliyor ardindan ondan kendime ozel listemide tutmam gerekiyor motivasyonumun kacmamasi icin. Cunku artik gercek ama gercekten zayifliyacagim dusun esiyle dolasmaktan cooom yoruldum dur demem gerekiyor
30 yasindayimKac yaşındasin kuzum bende cok.yoruldum.bu yukten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?