Zayiflama gunlugum hayalim 58 kilo beraber zayiflayalimmi?

Listeye girmek isteyenler bu cumaya kadar adini yazdirsin canlar evet start verildi her pazar tartilip liste yapicam hepimiz 2017e kadar 58 oluyoruz hadi bakalim

Kuzum ben kendi yerimde her pazar kilomu yaziyorum ama listeyi burda yaparim bakalim katilan katilsin stsr verildi hedef 2017=58
I istikrar58

Kuzum onun hakinda ii seyler duymamistim aliskanlil yapiyomus sanırım
Bir bu aksamlik octim cnm bir adet bidaha icermisin desen icmem zehir gibi mubarek bir tane agzimda cignedim . Ay bi abla vardi kadin sinemaki ile zayifladi cok kiloluydu hic bagirsak tembelligide yasamadi keske onun hibi sansli olabilsek

Bir bu aksamlik octim cnm bir adet bidaha icermisin desen icmem zehir gibi mubarek bir tane agzimda cignedim . Ay bi abla vardi kadin sinemaki ile zayifladi cok kiloluydu hic bagirsak tembelligide yasamadi keske onun hibi sansli olabilsek
Kuzum ben ramazanda yasadim kabizlik durumunu sanirim su eksikliginden olabilir

I istikrar58 kuzum eger istiyosan benim.topiktede devam edebilriiz benim.icin farketmez ha ora ha bura
Canim suanda ilk katildigim topik ve bu actigim topigi takib ediyorum bir yenisini zaman bulamam. Burayida burakmak istiyordum ama acmis oldugum icin hedefe ulasmadan burakmaya vicdanim el vermedi cunku soz vermisti ve buraya katilanlarda oldu. Hedefe ulasmadan burdan ayrilmayi dusunmuyorum canim sagolasin teklifin icin. Sizinlede her pazar tartilirim kendi haftalik takip ettigim var 2 verip bir aldigim liste onuda devam ettiricem artik baslatmis oldum. Ama heycan olsun diye cuma tartilsamda pazardan sonra o listemi yazarim buraya.

Simdi mesela burasi cok canlandi ama duraksiya biliyor ardindan ondan kendime ozel listemide tutmam gerekiyor motivasyonumun kacmamasi icin. Cunku artik gercek ama gercekten zayifliyacagim dusun esiyle dolasmaktan cooom yoruldum dur demem gerekiyor

Anlastik tatlim ozman burda devam ediyoruz hadi bakalim ugurlu gelicek topigin

Simdi mesela burasi cok canlandi ama duraksiya biliyor ardindan ondan kendime ozel listemide tutmam gerekiyor motivasyonumun kacmamasi icin. Cunku artik gercek ama gercekten zayifliyacagim dusun esiyle dolasmaktan cooom yoruldum dur demem gerekiyor
Kac yaşındasin kuzum bende cok.yoruldum.bu yukten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…