- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi istikrar58
-
Daha gencecigiz su gencligimizde bu yükleri tasimayalim kuzum artik30 yasindayim
Canim bende otur seyleri cok denedim ise yariyor ama sonra alisiyor beden sebze smoothie cok tavsiye ederim sahsen cok faydasini gordumBen bugun tuvalete cikamadim su esime aldigim aci cehre otundan ciynicem acaba cikabilirmiyim ki?
Daha gencecigiz su gencligimizde bu yükleri tasimayalim kuzum artik
Ya senin yasin?Daha gencecigiz su gencligimizde bu yükleri tasimayalim kuzum artik
26 canim benimYa senin yasin?
Evet ya cok merak ediyorum yaa bende gobekten cok basen problemi vargençken göbeksiz de nasılmış hayat bi görelim :)
canım acı çehre zararlı diye biliyorum ben. sürekli kabızlık sorunu yaşayanlardan biriyim. çocukluğumdan beri malesef hiç hızlı çalışmadı sindirim sistemim. herşeyi denedim. zeytin çekirdeği yuttum, sinamekiler türlü bitkiler. ama en güzel etkiyi incir reçelinden aldım. incir kurusundan da daha çok işe yarıyor. evet kalorili biraz ama o kadar rahatlatıyor ki beni.Ben bugun tuvalete cikamadim su esime aldigim aci cehre otundan ciynicem acaba cikabilirmiyim ki?
Kesinliklegençken göbeksiz de nasılmış hayat bi görelim :)
Degerini bil canim 30 gelmeden zayifla hep derlerdi 30 dan sonra zor oluyor zayiflamak bu sene farkettim onceleri bu tur dikkat etmeyle iki katini vermistim simdi baya zorlaniyorum26 canim benim
Evet ya cok merak ediyorum yaa bende gobekten cok basen problemi var
Kilolardan kurtulalim daha kilo almayalim hersekilde kilo vermek zor kuzum tabi yas ilerledikce vermek daha zorlasiyor almayalim bidahaDegerini bil canim 30 gelmeden zayifla hep derlerdi 30 dan sonra zor oluyor zayiflamak bu sene farkettim onceleri bu tur dikkat etmeyle iki katini vermistim simdi baya zorlaniyorum
Evet cok haklisin birde kilo verdikten sonra en az 2 sene korumamiz cok dikkat etmemiz gerekiyor ileride almamak icinKilolardan kurtulalim daha kilo almayalim hersekilde kilo vermek zor kuzum tabi yas ilerledikce vermek daha zorlasiyor almayalim bidaha
Baktim fazla kullanimda zarari varmis cnm ben bi kere kullandim bidaha kullanmam ztn gayet ise yaradi benddcanım acı çehre zararlı diye biliyorum ben. sürekli kabızlık sorunu yaşayanlardan biriyim. çocukluğumdan beri malesef hiç hızlı çalışmadı sindirim sistemim. herşeyi denedim. zeytin çekirdeği yuttum, sinamekiler türlü bitkiler. ama en güzel etkiyi incir reçelinden aldım. incir kurusundan da daha çok işe yarıyor. evet kalorili biraz ama o kadar rahatlatıyor ki beni.
tamam canım. çok geçmiş olsun. incir reçeli de aklında bulunsun. ben tesadüfen farkettim.Baktim fazla kullanimda zarari varmis cnm ben bi kere kullandim bidaha kullanmam ztn gayet ise yaradi bendd
Ay saol cnm kvnin bahcesinde incir var ordan yaparim saolasin :)tamam canım. çok geçmiş olsun. incir reçeli de aklında bulunsun. ben tesadüfen farkettim.
http://www.bayanlaraozel.com/wp-content/uploads/2013/06/incir-reçeli-tarifi.jpg bu şekilde olanı
Kuzu cok gecmis olsunKiz sedosum yikildim ya ben :)
Sozde butun gun spor yapicaktim
5 dakika isinma kardiyo yaptom sworkitte 30 saniye arada tarcinli su ictim
Ara verdim bitince bildirim geldi spor saati diye tekrar baslim dedim bu sefer yogun kardiyo yapam dedim ilk hareketi yaptim ikinci yeldegirmenoydi son iki hareketi yaptim egiliktim kalktim ve yer birden altimdan kaydi lap sirt ustu yere dustum :)simdi iyiyim yatiorum ama bnm bugunki spor yalan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?