Zayiflama gunlugum hayalim 58 kilo beraber zayiflayalimmi?

Ben bugun tuvalete cikamadim su esime aldigim aci cehre otundan ciynicem acaba cikabilirmiyim ki?
canım acı çehre zararlı diye biliyorum ben. sürekli kabızlık sorunu yaşayanlardan biriyim. çocukluğumdan beri malesef hiç hızlı çalışmadı sindirim sistemim. herşeyi denedim. zeytin çekirdeği yuttum, sinamekiler türlü bitkiler. ama en güzel etkiyi incir reçelinden aldım. incir kurusundan da daha çok işe yarıyor. evet kalorili biraz ama o kadar rahatlatıyor ki beni.

Degerini bil canim 30 gelmeden zayifla hep derlerdi 30 dan sonra zor oluyor zayiflamak bu sene farkettim onceleri bu tur dikkat etmeyle iki katini vermistim simdi baya zorlaniyorum
Kilolardan kurtulalim daha kilo almayalim hersekilde kilo vermek zor kuzum tabi yas ilerledikce vermek daha zorlasiyor almayalim bidaha

Baktim fazla kullanimda zarari varmis cnm ben bi kere kullandim bidaha kullanmam ztn gayet ise yaradi bendd

Sworkit programini indirin cok iyi bi program kardiyodan platese yogaya kadr butun sporlar var icinde benbugun basliycam yapamaya daha once denesdim programi ozmn memnun kaldim ama devam ettiremedim

Sabah kahvaltim: peynirli sucuklu krrm peynirli tost
Bir dilim karpuz bir dilim kavun 5adet kiraz iki dilim seftali
Ne uesem doye dusundum cnm baska bisi istemedi onlari yedim

Kiz sedosum yikildim ya ben :)
Sozde butun gun spor yapicaktim
5 dakika isinma kardiyo yaptom sworkitte 30 saniye arada tarcinli su ictim
Ara verdim bitince bildirim geldi spor saati diye tekrar baslim dedim bu sefer yogun kardiyo yapam dedim ilk hareketi yaptim ikinci yeldegirmenoydi son iki hareketi yaptim egiliktim kalktim ve yer birden altimdan kaydi lap sirt ustu yere dustum :)simdi iyiyim yatiorum ama bnm bugunki spor yalan oldu

Kuzu cok gecmis olsun dikkat et tugbisim dinlen bugun yarin devam edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…