Zayiflama gunlugum hayalim 58 kilo beraber zayiflayalimmi?

Hayalcim gecmis olsun dikkat et kendine

Ayy bayrama tam 1 hafta kaldi spora ve beslenmeye daha ozen gostererek verbildigimiz kadar kilo verelim kizlarrr varmisiniz????kim hangi sporu tercih edersen etsin yeterki bu hafta elimizden geldikce hareketli gecirelim cok sonuc alicagimiza.inaniyorum

Oructan dolayı ben pek spor yapamiyorum cnm sadece sabah akşam ise gidip gelirken bi 20 dk yarm saat falan yürüyorum o kadar akşam telime egzersiz programı indirdim iftardn snra yaparm diye hiç yapamadm bakalm bu hafta biraz yapmaya çalışayım ama yememe dikkat ediyorum nerdeyse ekmeği tamamen kestm bu hafta küçük bi parça anca yedm

Bende aynen yapamiyorum heveslenip yazdim yap.aya calisacagim

sesacim ne diyet ne sporu dogru durust yapamadigim icin yazacagim birsey olmuyor ondan okuyorum yazdiklarinizi havalar o kadar sicak hal kalmiyorum spor yapmaya son bir haftayi hayirlisiyla gecireyim tam gaz devam edicem insallah:) canim sem neler ?yapiyor

Sedacim olucakti kb:)

Ramazanda bende biraz zorlandim ama bayramdan sonra toparlicaz ama bu topigi sessiz birakmayalim

Neyazikki kizlar bu topik cok sessiz aktiflik olmayinva motivede olunmuyor gelip hep baktim ama kimsecikler yok sizleri cok sevdim kendinize iyi bakin ara ara ugrarim görüşmek dilegiyle

Cnm ben çalışıyorum ramazan bi yandan bu hafta iş yerinde egtm var daha bi yorgunum bi yandan alan sınavı var kurs gidiyorum anlicanz baya yognm grmek istiyom ama bazn sadece bakp ckiym bsey yazamiyrm en geç razaman bitiminde biraz hafifliycm cnm o zamn daha sk yazcm ins
Neyazikki kizlar bu topik cok sessiz aktiflik olmayinva motivede olunmuyor gelip hep baktim ama kimsecikler yok sizleri cok sevdim kendinize iyi bakin ara ara ugrarim görüşmek dilegiyle

Tamam Sedacim yine bekleriz bu aralar cok halsizim spora diyete dikkat etmeye halim kalmiyor yazdigim gibi bayramdan sonra Allahin izniyle basliyicam tekrar insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…