- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi istikrar58
-
Bende alayimtamam canım. çok geçmiş olsun. incir reçeli de aklında bulunsun. ben tesadüfen farkettim.
http://www.bayanlaraozel.com/wp-content/uploads/2013/06/incir-reçeli-tarifi.jpg bu şekilde olanı
Saol sedosum aynen dinleniyorum bakalimKuzu cok gecmis olsundikkat et tugbisim dinlen bugun yarin devam edersin
Ah kuzum ya görünmez kaza yaYa bide basimin arka kismi agrio pat diye dustum ama haliya dustum allahtan dusmenin etkisinden galiba
Yarin zaten kurstayim yapamiucamAh kuzum ya görünmez kaza yasen yarinda spor yapma kuzum 2 3 gun dinlen çok çok çok gecmis olsun kordiyo cok önemli mi kuzu yürüyüş yetersiz mi
Hayalcim gecmis olsun dikkat et kendineKiz sedosum yikildim ya ben :)
Sozde butun gun spor yapicaktim
5 dakika isinma kardiyo yaptom sworkitte 30 saniye arada tarcinli su ictim
Ara verdim bitince bildirim geldi spor saati diye tekrar baslim dedim bu sefer yogun kardiyo yapam dedim ilk hareketi yaptim ikinci yeldegirmenoydi son iki hareketi yaptim egiliktim kalktim ve yer birden altimdan kaydi lap sirt ustu yere dustum :)simdi iyiyim yatiorum ama bnm bugunki spor yalan oldu
Saol kuzum dikkat etmeye calisiyororuz iste anlamadan olduHayalcim gecmis olsun dikkat et kendine
Ayy bayrama tam 1 hafta kaldi spora ve beslenmeye daha ozen gostererek verbildigimiz kadar kilo verelim kizlarrr varmisiniz????kim hangi sporu tercih edersen etsin yeterki bu hafta elimizden geldikce hareketli gecirelim cok sonuc alicagimiza.inaniyorum
Bende aynen yapamiyorum heveslenip yazdim yap.aya calisacagimOructan dolayı ben pek spor yapamiyorum cnm sadece sabah akşam ise gidip gelirken bi 20 dk yarm saat falan yürüyorum o kadar akşam telime egzersiz programı indirdim iftardn snra yaparm diye hiç yapamadm bakalm bu hafta biraz yapmaya çalışayım ama yememe dikkat ediyorum nerdeyse ekmeği tamamen kestm bu hafta küçük bi parça anca yedm
Niye yapamiyosunuz yapicaz kizlar hadiiiii kalkinnnn en azindan 30 dk
Kolay gelsim canimAkşam deniycem cnm suan isteyim
sesacim ne diyet ne sporu dogru durust yapamadigim icin yazacagim birsey olmuyor ondan okuyorum yazdiklarinizi havalar o kadar sicak hal kalmiyorum spor yapmaya son bir haftayi hayirlisiyla gecireyim tam gaz devam edicem insallah:) canim sem neler ?yapiyorI istikrar58 canim nerelerdesinnnn
Sedacim olucakti kb:)sesacim ne diyet ne sporu dogru durust yapamadigim icin yazacagim birsey olmuyor ondan okuyorum yazdiklarinizi havalar o kadar sicak hal kalmiyorum spor yapmaya son bir haftayi hayirlisiyla gecireyim tam gaz devam edicem insallah:) canim sem neler ?yapiyor
Ramazanda bende biraz zorlandim ama bayramdan sonra toparlicaz ama bu topigi sessiz birakmayalimsesacim ne diyet ne sporu dogru durust yapamadigim icin yazacagim birsey olmuyor ondan okuyorum yazdiklarinizi havalar o kadar sicak hal kalmiyorum spor yapmaya son bir haftayi hayirlisiyla gecireyim tam gaz devam edicem insallah:) canim sem neler ?yapiyor
Neyazikki kizlar bu topik cok sessiz aktiflik olmayinva motivede olunmuyorgelip hep baktim ama kimsecikler yok sizleri cok sevdim kendinize iyi bakin ara ara ugrarim görüşmek dilegiyle
Tamam Sedacim yine bekleriz bu aralar cok halsizim spora diyete dikkat etmeye halim kalmiyor yazdigim gibi bayramdan sonra Allahin izniyle basliyicam tekrar insallah:)Neyazikki kizlar bu topik cok sessiz aktiflik olmayinva motivede olunmuyorgelip hep baktim ama kimsecikler yok sizleri cok sevdim kendinize iyi bakin ara ara ugrarim görüşmek dilegiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?