- 3 Ocak 2016
- 825
- 1.137
- 33
- Konu Sahibi istikrar58
-
Acaba buralarda takilan varmi merak ediyorum kizlar varsa eger Cuma tarti gunumuz kizlarrrr kilomuzu bildirelim insallah ve kaldigimiz yerden devam edelim bakalim. Ben Ramazanda. 2.2kg verdim ama bayramda aldim
Ben iki saat once buraktim basladim beslenmeme 6 haftada verebildigim kadar vericem ardindan gelen yaza kadar korumaya alicam insallah cunku birden cok verince beden zorlaniyorum tekrar almak kolay oluyor su 68 hedefim ulasinca 8-9 ay korumadan sonra son 10 kilomuda veririm diye dusunuyorum hayirlisi bakalim. Boyum 168 oldugu icin 68 fena durmuyor:)Bnde bayramda aldım ya suan bile ciolata ve şeker yiyorum bayramdan kalma
Evet iyi yaparsin canim hamillikte cok kilo almamak ve fazla kiloyla hamile kalmamak cok onemli ah keske kendi hamileliklerimde bu kadar bilinci olsaydi. Kesinlikle pes etmeden hedefine ulas canim insallah Rabbim hayirli evlat nasib eder:)Bnmde boyum 1.67 bende de 68 çok abartı değil zaten ben her yerden eşit aliyrm ama bebek istiyoruz o yuzdn hamilelikte alcam diye biraz daha zayfliyim diyorum
Evet iyi yaparsin canim hamillikte cok kilo almamak ve fazla kiloyla hamile kalmamak cok onemli ah keske kendi hamileliklerimde bu kadar bilinci olsaydi. Kesinlikle pes etmeden hedefine ulas canim insallah Rabbim hayirli evlat nasib eder:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?