Zayiflama gunlugum hayalim 58 kilo beraber zayiflayalimmi?

Acaba buralarda takilan varmi merak ediyorum kizlar varsa eger Cuma tarti gunumuz kizlarrrr kilomuzu bildirelim insallah ve kaldigimiz yerden devam edelim bakalim. Ben Ramazanda. 2.2kg verdim ama bayramda aldim

Olsun yinede pes etmiyicem ve hedef kiloma saglikli beslenerek ve spor yaparak ulasicam insallah:)

Bnde bayramda aldım ya suan bile ciolata ve şeker yiyorum bayramdan kalma
Acaba buralarda takilan varmi merak ediyorum kizlar varsa eger Cuma tarti gunumuz kizlarrrr kilomuzu bildirelim insallah ve kaldigimiz yerden devam edelim bakalim. Ben Ramazanda. 2.2kg verdim ama bayramda aldim

Bnde bayramda aldım ya suan bile ciolata ve şeker yiyorum bayramdan kalma
Ben iki saat once buraktim basladim beslenmeme 6 haftada verebildigim kadar vericem ardindan gelen yaza kadar korumaya alicam insallah cunku birden cok verince beden zorlaniyorum tekrar almak kolay oluyor su 68 hedefim ulasinca 8-9 ay korumadan sonra son 10 kilomuda veririm diye dusunuyorum hayirlisi bakalim. Boyum 168 oldugu icin 68 fena durmuyor:)
Sen neler yapmayi dusunuyorsun canim?

Bnmde boyum 1.67 bende de 68 çok abartı değil zaten ben her yerden eşit aliyrm ama bebek istiyoruz o yuzdn hamilelikte alcam diye biraz daha zayfliyim diyorum

Bnmde boyum 1.67 bende de 68 çok abartı değil zaten ben her yerden eşit aliyrm ama bebek istiyoruz o yuzdn hamilelikte alcam diye biraz daha zayfliyim diyorum
Evet iyi yaparsin canim hamillikte cok kilo almamak ve fazla kiloyla hamile kalmamak cok onemli ah keske kendi hamileliklerimde bu kadar bilinci olsaydi. Kesinlikle pes etmeden hedefine ulas canim insallah Rabbim hayirli evlat nasib eder:)

5/20/2016 Baslangic 82.4kg
5/27/2016 1 Haftam 80.8kg. -1.8kg
6/03/2016 2 Haftam 83.8kg +3kg
6/09/2016 3 Haftam 80.9kg. - 2.9kg
6/17/2016 4 Haftam 80.3kg - 0.6kg
7/08/2016 7 Haftam 83.4kg +3.1kg

Evet Bayramda baya kilo almisim onunda bir haftada gidicegine inaniyorum cunku uyku yetersizli hamur isleri felan vucud su tutmustur yagdan ziyade. Haftaya cuma 80 79.9 olucam insallah:))

Bugunku menum:).cok istedigim kadar dikkat edemedim ama en azindan basladim cok sukur un ve sekeri kesmem olucak simdi hedefim

Kahvaltimi gec yaptim:)
12 gibi : 2 yumurta+kirmizi biber menemen, 7 zeytin, 3 yk lor zeytin, yufka, yesil cay, 2 dilim karamelli cikolata

2:45 1 bardak sekersiz kahve, (3yk yogurt, 1ck toz tarcin ve zencefil karisimi)

5:00 Aksam 1 kase mercimek corbasi, 1 dolu tabak nohutlu sebzeli bulgur, yogurt,

6:00 gibi 1 bardak kahve sutlu sekerli:)

Arkadaslar asagida yazacagim spor programina basladim 35 dakikalik egzersiz toplam program 3 ayri videodan olusuyor her birini 2 hafta boyunca yapiliyor toplamda 6 hafta icinde cok guzel sonuclar alanlar var. Bir kac sene once kendimde denemistim ama 3 haftada burakmistim simdi tekrar basladim katilmak isteyen varsa buyrun:)

Bir gunum daha bitti

Elma sirkeli bol su:)

Spor: 35 dak dvd egzersizi, 30 dak hafif kosu

9:00 Kahvaltim: 2 h.yumurta, 10 zeytin, 1/2 yesil biber, 1/2 domates, 2 ceviz ici, 3-4 bardak yesil cay

12:00 sutlu sekerli kahfe, yogurt kuru(5 yk yogurt, 1 ck zencefil, 1 ck tarcin), multivitamin

2:30 (chia tohum+500 ml su)

3:20 Aksamim: 1 buyuk kase yagsiz sebzeli mercimek corbasi, 1 tabak nohitlu sebzeli bulgur pilavi, 1 h. yumurta, yogurt, sutlu kahve

Aksamim erken oldu ne yazikki aksama kadar dayanamadim yarin kahveyi kesmeyi deniyicem acilyirdigini dusunuyorum icindeki seker yuzunden ama sekersizde icmek istemiyorum bilmem belki sade icmeyi denerim ama sut ve sekerini kesmem sart gibi zayiflamami hizlandirmak icin galiba:)

Amin inş olur cnm çok istyrz bakalm hayrlisi o zamana kadar en kotu bu 64 falan olsm iyi olck
Evet iyi yaparsin canim hamillikte cok kilo almamak ve fazla kiloyla hamile kalmamak cok onemli ah keske kendi hamileliklerimde bu kadar bilinci olsaydi. Kesinlikle pes etmeden hedefine ulas canim insallah Rabbim hayirli evlat nasib eder:)

Elma sirkeli bol su:)

Spor: 35 dak dvd egzersizi, 30 dak hafif kosu

9:00 Kahvaltim: 2 h.yumurta, 10 zeytin, 1/2 yesil biber, 1/2 domates, 2 ceviz ici, 3-4 bardak yesil cay, patlican zeytinyagda az kizartilmis, biberli menemen.

Oglen: tavuk, pilav, mercimek corbasi , ekmek tatli, yesil cay, sutlu kahve

Aksam: sebze suyu: havuc, lahana...

Bugun cok gariptim ne yediyse doymadim

Yukaridaki dunku menum unutmusum yazmayi. Dun gun icinde baya cok yedim ama 6 dan sonra hicbirsey yemedim paptya ve yesil cay ictim sadece. Birde cok yedigim icin aksam 50 dak disarida yurudum

Evet canim gunlugum ve arkadaslar,
Uzun aradan sonra dun tekrardan ciddi sekilde zayiflamaya basladim cok sukur cunku dun tartida gordugum rakam 84.9kg idi ve butun sinirlarimi asmistim artik dur demem lazimdi eve silbastan yeniden basladim ve bu haftayi ilk haftam olarak sayiyorum 2017 58kg girme hedefiyle bismillah diyerekten basladim insallah:)
Baslangic kilom 84.9kg
1 Haftam 83.5kg

Buraya katilmak isteyen arkadaslar icin 3 kuralimiz var bundan sonra hergun menu ve spor paylasimi bide cuma gunleri kilo paylasimi:)

Buda dunku menum:)

5:30 Sabah 500ml su+2yk elma sirkesi, 1 seftali, 15-25 kuru uzum

10:00 Kahvalti:2 h.yumurta, domates, 10 zeytin, 2 dilim tb ekmek, az beyaz peynir, 2 kupa yesil cay

1:40 Oglen: buyuk tabak tavuklu domatesli yesil salata, yagsiz

5:00 Aksam: 5 tane yumru kofteli corba(et ve bulgurlu kofte), tavuk gogsu, 1 kucuk tabak kisir, yarim seftali, 4 tane cilek, gevrek ve patlamis misir.

Sporumu ne yazikki yapamiyorum ama firsat buldukca yuruyorum oynuyorum cocuklarla aktivim gun icinde. 2 haftalik yatili misafirlerim var ondan vakit yetmiyorum ama hareketliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…