Zayiflama gunlugum hayalim 58 kilo beraber zayiflayalimmi?

Aclik hisside yok gibi migdemde dolu gibi ama ekmek hamurdur tatlidir istekmeli yok cok sukur belki son gunlerde baya abarttigimdan bikmisimdir ondandir gunler ilerledikce belli olur bakalim

Dunku menumu hemen yaziyorum:)

9:30 Kahvaltim: 2 haslanmis yumurta, 3 kofte izgara, taze kisnis, yesil cay, toz zencefil

1:44 Oglen: 3 kofte, bol kisnis, 1.5 kasik yulaf, toz zencefil, tarcin, mate cayi

7:10 Aksam: haslanmis tavuk gogsu, bol maydanoz, bol yogurt, lor peyncayi

Maydanoz baharat ama yinede cok yenilmemesi gerekiyormus sebze yerine gecmemesi icin ama ben bol kullandim kabizlik problemi onlemek icin.

600ml sicak su

10:00 kahvaltim: 4 yumurta haslanmis (sadece iki sarisini yedim), hic lezzetli gelmedi ve kendime 1 tk zeytin yagda maydanozlu menemen yaptim 4 yumurtadan( 1 sarisini koymadim), yesil cay

Cok yedim kahvaltiyi farkindayim 2 den fazla yumurta sarisi ve zeytinyagi yasakti!!!ama kahvtim cok lezzetsizdi

1:44 Oglen : tavuk gogsu kuru soganla sotelenmis, 1.5 yulaf, tarcinli cay

3:00 cok kotu tatli istegi vardi diet kola ve sprite ictim toplam iki sise yalnis okumusum 1 veya 2 bardakmis gunluk izin verilen bende baya ictim
O yuzden aksam yemedim.

Kuzum yazarim beraber yaparız ozmn dukaniii super oldu ben senin dukan yaptığını bilmiyordummm

Krep yaptim cok begendim arasinada yumurta yaptim cok guzel rulo oldu:)) diyette olmadigimdada yaparim bu krep cok hostu tadi

Nasil yaptın kuzum
1 yumurta
2yk yulaf un haline getirdim ozel makinem var ama sen yulaf unu bulabilirsin belki
1 kahve fincani yagsiz sut
Az kabartma tozu

Hepsini cirptim sonra tavayida peceteyi az zentinyaga bulayip tavanin dibini sildim krep dokup pisirdim

Yandada 2 yumurta tavada kizarttim yine peceteyle dibini sildim az yaglansin diye

Yumurtayi ortasina koyu iki guze rulo oldu denemeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…