- 3 Ocak 2016
- 825
- 1.137
- 33
- Konu Sahibi istikrar58
-
Iyim canim cok sukur sen nasilsin? Uzun zamandir yazmamistin neler yapiyorsunKuzum nasilsin ?
sevgili istikrar,Bu sabah tartildim veeee 85.2kg......
Ay cok iyi cok sevindim ben bir aralar denedim ama ekmeksiz yapamiyorum ondan burakmistim.sevgili istikrar,
benim ideal kilom da 58 . goruncr yazmak istedim
karatayla 58 oldum.1, 5 yildir ayni kilodayim. bu sefer de karataya sans ver olmaz mi? inan pisman olmazsintabii karatayi disiplinli bir sekilde yaparsan.
sabah bi karatay kahvaltisi basla:)
mesela canım elmali sirkeydi zayiflama cayiydi inan ki hic gerek yokAy cok iyi cok sevindim ben bir aralar denedim ama ekmeksiz yapamiyorum ondan burakmistim.
Neler yaptin beslenmeni kac ogun spor felan anlatirsan cok memnun olurum litfen
Yerimde sayiyorum kuzum ya baytamdan sonra adam gibi adepte olamadim idare ediyorumIyim canim cok sukur sen nasilsin? Uzun zamandir yazmamistin neler yapiyorsun
Desene ayni durumdayiz ama olsun canim toparlanmamiz gerekiyor benim yatili misafirim var saliya gidiyor ondan sonra daha dikkatli devam etmeyi planliyorum simdilik spora vaktim olmuyor yemeyi de tam diyet yapamiyorum farkli cesitle yemekler hazirlayip gorupte yememegi beceremiyorum malesef ama 3 gun sonra tam istedigim gibi beslenmeme donerim insallah:).Yerimde sayiyorum kuzum ya baytamdan sonra adam gibi adepte olamadim idare ediyorum
Dukan diyeti yapmayı düşünüyorum kuzumDesene ayni durumdayiz ama olsun canim toparlanmamiz gerekiyor benim yatili misafirim var saliya gidiyor ondan sonra daha dikkatli devam etmeyi planliyorum simdilik spora vaktim olmuyor yemeyi de tam diyet yapamiyorum farkli cesitle yemekler hazirlayip gorupte yememegi beceremiyorum malesef ama 3 gun sonra tam istedigim gibi beslenmeme donerim insallah:).
Canin Dukan saglikli oldugunu dusunmuyorum dikkat ol derim. Bende karatay beslenmesine basliyorum hade beraber verelim kilocuklariDukan diyeti yapmayı düşünüyorum kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?