Zayiflama gunlugum hayalim 58 kilo beraber zayiflayalimmi?

Evet sevgili gunlugum uzun aradan sonra donuyorum ve bu sefer hedefime ulasacagim insallahyarin sabah kilomu tartilip bildirecegim. Ve bundan sonra 58 kg olana.kadar devam durmak yok saglikli beslenerek tabiki.

Bu sabah tartildim veeee 85.2kg......
sevgili istikrar,
benim ideal kilom da 58 . goruncr yazmak istedim

karatayla 58 oldum.1, 5 yildir ayni kilodayim. bu sefer de karataya sans ver olmaz mi? inan pisman olmazsintabii karatayi disiplinli bir sekilde yaparsan.

sabah bi karatay kahvaltisi basla:)

Ay cok iyi cok sevindim ben bir aralar denedim ama ekmeksiz yapamiyorum ondan burakmistim.
Neler yaptin beslenmeni kac ogun spor felan anlatirsan cok memnun olurum litfen

500ml elma sirkeli su

Kahvaltim: peynir, zeytin, yumurta, ekmek, domates salatalik, yesil cay

Oglen: 1 yumurta, salatalik ve disaridaydik oglumun tabagindan tirtikladim:))

Aksam: corba, tavuk ekmek, misir, tatli

Hedefim gunde en az 100 gr vermek hergun tartiliyorum ama buraya kilomu sadece cumalari bildiricem. Dun cok yedim gibi geldi sabah tartildigimda vermisim memnun kaldim:).

Ay cok iyi cok sevindim ben bir aralar denedim ama ekmeksiz yapamiyorum ondan burakmistim.
Neler yaptin beslenmeni kac ogun spor felan anlatirsan cok memnun olurum litfen
mesela canım elmali sirkeydi zayiflama cayiydi inan ki hic gerek yok

bak simdi eger zayıflamak incelmek istiyirsan beynine bunu diyecen . ben su kiloya gelene kadar ekmek yemeyecem diye. kwndin bi icin yapacaksin . iradeni konusturacaksin . sabır edeceksin.ben bile verdiysem herkes verir

canim onun kurallari varya sen onlari araştır ogren kendin caba goster .

ben 71den 58 indim

ama 90dan 56inen var. 140-150den 70e inen.

Yerimde sayiyorum kuzum ya baytamdan sonra adam gibi adepte olamadim idare ediyorum
Desene ayni durumdayiz ama olsun canim toparlanmamiz gerekiyor benim yatili misafirim var saliya gidiyor ondan sonra daha dikkatli devam etmeyi planliyorum simdilik spora vaktim olmuyor yemeyi de tam diyet yapamiyorum farkli cesitle yemekler hazirlayip gorupte yememegi beceremiyorum malesef ama 3 gun sonra tam istedigim gibi beslenmeme donerim insallah:).

Sabah kalktiginda ara vererek 1 litre su

Kahvaltim: yumurta, zeytin, lor peyniri, ekmek, menemen, yesil cay

Oglen: dondurma

Aksam: pizza, tatli, yesil cay

Cok ic acici bir menum degildi bugun ama cocuklari gezdirdik 5 saat yurumus oldum umarim yari en 100gr eksi gorurum tartida:)

Sabah tartildim kilo ayni ne vermis nede almisim oda iyi dun cunku baya kalorili beslenmistim 2 gunum kaldi ondan sonra daha azalticam yediklerimi hayirlisi bakalim sporuda eklersem daha iyi olur:)

Dukan diyeti yapmayı düşünüyorum kuzum

Uzun dusunmeden sonra dukan denemeye karar verdim kendimi iyi hisettigim surece dukana devam edicem insallah. Buna karar vermemim tek sebebi menu kolay hazirlanmasi ve yanimda tasiyabiliceyim okul donemim basladiginda ne yapsam derdine dusme vaktimin olmayacagindan bir denemek istiyorum. Bugun basladim hayirlisi bakalim.

Daha baslayamamistim Dukan diyetine suan basladim cok sukur hedefe kadar devam... Dukan websitesinden kilo hesapladim gercek kilomu 66 olarak gosterdim ama devam ederek 58 kg olmak istiyorum hemde cok. Zayif olma hissini hisetmek istiyorum sonunda cok istememe ragmen yillardir diyetlerle ugrasmama ragmen hic 5.li rakamlara inemedim ama bu sefer basaricam artik inaniyorum.

Dukan beslenmesine basladim bugun cok hosuma gidiyor simdilik:) en onemlisi atak evresinde maydanoz yenilebiliyormus o cok onemli hem kabizligi onler hemde maydanoz gibi baharatlarin karacigere faydasi cok agir metalleride bedenden atilmasini sagliyor daha nice saymakla bitmeyen faydalari var cok sukur:)

Bu arada bu sabah tartildim 85.9kg olmusum masallah bana. Dukanin ilk evresinin bitiminde tartilicam. Verilicek kilo 20 den fazlaysa ilk evre 7-10 gun devam edilebiliyormus.

Evet cok guclu bas agrisinin yaklastigini hisetmeye basladim detoks belirtileri o kadar sagliksiz abur cubur toksinleri ancak boyle cikar sabir edecegim yeni bir beden icin:)) ama basimin ustunden baslayim arkasina ve boynuma dogru giden bas agrisi basliyor Rabbim kolaylastirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…