- 3 Ocak 2016
- 825
- 1.137
- 33
- Konu Sahibi istikrar58
-
Canim biz tanismistik ya unuttun mu ilk topigi actigindaBir mahsuru yoksa ismini yasini ogrenebilirmiyim?
Cok guzel tarif afiyet olsun1 yumurta
2yk yulaf un haline getirdim ozel makinem var ama sen yulaf unu bulabilirsin belki
1 kahve fincani yagsiz sut
Az kabartma tozu
Hepsini cirptim sonra tavayida peceteyi az zentinyaga bulayip tavanin dibini sildim krep dokup pisirdim
Yandada 2 yumurta tavada kizarttim yine peceteyle dibini sildim az yaglansin diye
Yumurtayi ortasina koyu iki guze rulo oldu denemeni tavsiye ederim
1 +1 yapablrsn bigun sebze bigun protein ozmn daha kolay olur seyirde.Bundan sonra dukan kendime gore ayarlayarak devam edicem
Bende oyle hatirliyorum ama unutmusum ismini sayfalara teker bakmaya usendim ondan.Neyse canim ben beni tanidigini sandigim icin ben samimi yazdim sanırım unutmussun sana yolunda basarilar
Ben seda canim sende leylaydin dimi?Bende oyle hatirliyorum ama unutmusum ismini sayfalara teker bakmaya usendim ondan.
Dukan ps gunlerini devamli yapmayi planliyorum kilo vermem durunca p gunu yaparim diye dusunuyom bakim nasil gidicek. Hergun tartiliyorum kilo vermessem hemen p gunu ardindan yine ps yaparim bakalim.
Sanada basarilar canim:)
Evet Sedacim Leyla:)Ben seda canim sende leylaydin dimi?
Edemedim cok skldim halsiz kaldim. Seyir evresinini 2p+5ps olarak yaparim belki bilmiyorum daha onumuzdeki gunlerde belli olur ama dukan ise yaradigi kesin:)Iyi düşmüşsun canım oda olabilir buarada atakta ne guzel kilo vermişsin devma etsen 4 gidermis sanirim
Sen dukan sagliksiz demissin ya gerçekten sence sagliksiz mi?Edemedim cok skldim halsiz kaldim. Seyir evresinini 2p+5ps olarak yaparim belki bilmiyorum daha onumuzdeki gunlerde belli olur ama dukan ise yaradigi kesin:)
Sagliksiz diye cok kulaktan duyma da bazi doktorlarindan tavsiye etmedigi birsey ama bende ise yaradi gibi kilo olmaktan biktim psikolojik olarak yipratiyor heryere kiloluyum dusuncesiyle gezmektense.Sen dukan sagliksiz demissin ya gerçekten sence sagliksiz mi?
Canim simdi gordum yazini olur benim icjn guzel fikir kuzum benim ne yazikki başlangıcım 89Sedacim ilk sayfaya kendi kilo bilgilerimi haftalik takip edilecegi sekilde ekledim sende istersen senin bilgiler yaz ben ekliyeyim ilk sayfaya daha motive edici olur:)
Aslinda mantikli dusunmussun bede dukani cok sevdim sonucta diyette olmasak ne sagliksiz seyler yiyoruz goruslerine katılıyorum canim benim yolumuz acik olsunSagliksiz diye cok kulaktan duyma da bazi doktorlarindan tavsiye etmedigi birsey ama bende ise yaradi gibi kilo olmaktan biktim psikolojik olarak yipratiyor heryere kiloluyum dusuncesiyle gezmektense.
Ama sunuda dusundum mesela diyette degil normal beslenmede herseyden yiyorum fazlasiyla kizartmada oluyor gece tatlilari bazen yemekleri ustune cipslerde yiyebiliyorum herhalde bunlarda daha zararli degil dukan diyeti diye dusunuyorum. Mesela yuzumde cene bolgesinde benim herseyden yedim donemge hormonal sivilceler cikmisti bu birkac gunluk dukanla onlarin temizlendigini fark ettim. Yan simdilik az ayarlamayla devam dun kacirdim biraz bugun hemen protein kahvaltisi yaptim. Tek gercek var sereke olan bagimliligi az azaltti. Bakalim Sedacim sonu ne olucak:)
Canim her cumadan cumaya kilomu yaziyom istersen seninkinide 89 baslangic yazayim cuma sabahi tartilirsin onuda sonra ekleerim?Canim simdi gordum yazini olur benim icjn guzel fikir kuzum benim ne yazikki başlangıcım 89ama carsamba tartilcam kuzum hemen soylerim kac eksi oldugunu
INŞALLAH sen verirsin kuzum dur bakalim belkise dukan bize yaricakCanim her cumadan cumaya kilomu yaziyom istersen seninkinide 89 baslangic yazayim cuma sabahi tartilirsin onuda sonra ekleerim?
Bende cok hizli veremiyicem zaten sedacim merak etme beraber yururuz. Sabah dukan kahvaltisini cok sevdim uygulanir birsey birde aksam salata tavuk et oda guzel gece guEl kilo vermemi saglar ama oglen saglik olan tam bugday besinlerden kahve rengi pirinc, tam bugday makarna, iste aileme ne sagliklidan yapmossam ondan yiycem sabah kosumu yaparsam bende yavasdan veririm ama tatli kizarta yasak oglenleride. Boyle devam edicem ama sen dukan tam uygulayabiliyorsan uygula derim cok guzel kilo verenler var. Hatta ben yabanci ulkedeyim burdakiler mesele cok yemek yapma kulturleri yok yok o dukan tarifi yok buyla ugrasmadan tum tavugu soslayip firinliyorlar kollari ve kanat ve deri haric onu tum gun tuketiyorlar guzelde kilo verenler var.
Birde tatli ihtiyacimi soyle karsiliyom canim:
1 bardak su
1 bardak yagsiz sut
1yk kakao
Hepsini karistirip kaynatiyom cok guzel sakinlestirici keyif verici icicek oluyor tavsiye ederim:). Istersen sadece su koymaya bilirsin ama ben cok yiyen cok icen oldugum icin 1 bardak kesmiyor malesef:)))
INŞALLAH sen verirsin kuzum dur bakalim belkise dukan bize yaricak
Ben aynen uygulucam tatlım
Ben dukani sevdim tam bana göre
Sende aksamla sabahi dukan yaparsan süper olur artik kilolardan kurtulalim
Ben kuzum çarşamba tartilsam senden 2 gun once olurmu benin günlüğmde carsamba ya ilk basta ben kilomu söylerim sonra sen sorun olurmu
Guzelmis ya kuzum sen nerde yasiyorsun?
Yabancilar genelde hep zayif demekki bundan dolayi
O tarifide denicem canim cok Sağol
Olur tabi sen carsambalari bildir kilonu o zaman:)
Amerikada yasiyorum canim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?