Zayiflama gunlugum hayalim 58 kilo beraber zayiflayalimmi?

Evet atak 2.5 gun sabir edebildim protein etlerden cok fena biktim daha fazla devam edemem atak evresine benden bukadar
85.9kg ile basladim
Cuma sabahi 2 gunde 3.5kg vermisim
82.4kg dum tardida

Cok guzel tarif afiyet olsun

Neyse canim ben beni tanidigini sandigim icin ben samimi yazdim sanırım unutmussun sana yolunda basarilar

Neyse canim ben beni tanidigini sandigim icin ben samimi yazdim sanırım unutmussun sana yolunda basarilar
Bende oyle hatirliyorum ama unutmusum ismini sayfalara teker bakmaya usendim ondan.
Dukan ps gunlerini devamli yapmayi planliyorum kilo vermem durunca p gunu yaparim diye dusunuyom bakim nasil gidicek. Hergun tartiliyorum kilo vermessem hemen p gunu ardindan yine ps yaparim bakalim.
Sanada basarilar canim:)

Ben seda canim sende leylaydin dimi?

Iyi düşmüşsun canım oda olabilir buarada atakta ne guzel kilo vermişsin devma etsen 4 gidermis sanirim

Sen dukan sagliksiz demissin ya gerçekten sence sagliksiz mi?
Sagliksiz diye cok kulaktan duyma da bazi doktorlarindan tavsiye etmedigi birsey ama bende ise yaradi gibi kilo olmaktan biktim psikolojik olarak yipratiyor heryere kiloluyum dusuncesiyle gezmektense.
Ama sunuda dusundum mesela diyette degil normal beslenmede herseyden yiyorum fazlasiyla kizartmada oluyor gece tatlilari bazen yemekleri ustune cipslerde yiyebiliyorum herhalde bunlarda daha zararli degil dukan diyeti diye dusunuyorum. Mesela yuzumde cene bolgesinde benim herseyden yedim donemge hormonal sivilceler cikmisti bu birkac gunluk dukanla onlarin temizlendigini fark ettim. Yan simdilik az ayarlamayla devam dun kacirdim biraz bugun hemen protein kahvaltisi yaptim. Tek gercek var sereke olan bagimliligi az azaltti. Bakalim Sedacim sonu ne olucak:)

Sedacim ilk sayfaya kendi kilo bilgilerimi haftalik takip edilecegi sekilde ekledim sende istersen senin bilgiler yaz ben ekliyeyim ilk sayfaya daha motive edici olur:)

Sedacim ilk sayfaya kendi kilo bilgilerimi haftalik takip edilecegi sekilde ekledim sende istersen senin bilgiler yaz ben ekliyeyim ilk sayfaya daha motive edici olur:)
Canim simdi gordum yazini olur benim icjn guzel fikir kuzum benim ne yazikki başlangıcım 89 ama carsamba tartilcam kuzum hemen soylerim kac eksi oldugunu

Aslinda mantikli dusunmussun bede dukani cok sevdim sonucta diyette olmasak ne sagliksiz seyler yiyoruz goruslerine katılıyorum canim benim yolumuz acik olsun

Kuzum bende b12 eksikligi kansizlik demir eksikligi cikti hap kullancam kilo vermem yavas olabilirmis ama haplarla hizlarnirmis bende yarin haplarimi alicammm INŞALLAH isime yarar

Canim simdi gordum yazini olur benim icjn guzel fikir kuzum benim ne yazikki başlangıcım 89 ama carsamba tartilcam kuzum hemen soylerim kac eksi oldugunu
Canim her cumadan cumaya kilomu yaziyom istersen seninkinide 89 baslangic yazayim cuma sabahi tartilirsin onuda sonra ekleerim?
Bende cok hizli veremiyicem zaten sedacim merak etme beraber yururuz. Sabah dukan kahvaltisini cok sevdim uygulanir birsey birde aksam salata tavuk et oda guzel gece guEl kilo vermemi saglar ama oglen saglik olan tam bugday besinlerden kahve rengi pirinc, tam bugday makarna, iste aileme ne sagliklidan yapmossam ondan yiycem sabah kosumu yaparsam bende yavasdan veririm ama tatli kizarta yasak oglenleride. Boyle devam edicem ama sen dukan tam uygulayabiliyorsan uygula derim cok guzel kilo verenler var. Hatta ben yabanci ulkedeyim burdakiler mesele cok yemek yapma kulturleri yok yok o dukan tarifi yok buyla ugrasmadan tum tavugu soslayip firinliyorlar kollari ve kanat ve deri haric onu tum gun tuketiyorlar guzelde kilo verenler var.
Birde tatli ihtiyacimi soyle karsiliyom canim:
1 bardak su
1 bardak yagsiz sut
1yk kakao
Hepsini karistirip kaynatiyom cok guzel sakinlestirici keyif verici icicek oluyor tavsiye ederim:). Istersen sadece su koymaya bilirsin ama ben cok yiyen cok icen oldugum icin 1 bardak kesmiyor malesef:)))

INŞALLAH sen verirsin kuzum dur bakalim belkise dukan bize yaricak

Ben aynen uygulucam tatlım

Ben dukani sevdim tam bana göre

Sende aksamla sabahi dukan yaparsan süper olur artik kilolardan kurtulalim

Ben kuzum çarşamba tartilsam senden 2 gun once olurmu benin günlüğmde carsamba ya ilk basta ben kilomu söylerim sonra sen sorun olurmu

Guzelmis ya kuzum sen nerde yasiyorsun?
Yabancilar genelde hep zayif demekki bundan dolayi

O tarifide denicem canim cok Sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…