- 8 Mart 2016
- 87
- 62
- 8
- 44
- Konu Sahibi istikrar58
-
Canim seni takdir ediyorum.bende cok sıkmamaya ozen gosteriyorum kendimi.saat dort gibi ekmek arasi kofte yedim.aksam 7 gibi arkadasa gitmistik bi kucuk dilim pasta yedim sabah ise kahvaltimi guzel yaptim.ben hic tartilmiyorum cuma tartilcam insallah.bakalim nolcak bende merak ediyirum.birde zihin gucu ile ilgili yazilar okudum hic bir seyi kilo yapar diye dusunmemeye calisiyorum.sonuclari gorcez bakalimCanim menun cok az dedigine gore vermen gereken kilon cok simdi bu kadar kisarsan sonra daha da kisman gerekir kiloverebilmek icin. Cunku bedenimiz oyla ayarlanmis az yedigimizde beden adapte oluyor ve metabolizma yavasliyor hayatimizi surdure bilmek icin. Simdi kendi yaptigimi soyliyeyim cunku benim kilo 98 hamileliklerimden sonra baya vermistim.
Mesela ben iki ogun 1 ara yada dayanamassam 2 ara yapiyorum ama doyana kadar yiyorum. AMMA bu cok onemli hersabah tartiliyorum eger tartimda en 50-100gr eksilme olmadiysa yememi azaltiyorum yok eksi var ise ayni yemeye devam ediyorum. Tabi buraya sadece cuma gunu bildirimi yapicam.
Ana ogunlerini doyana kadar ye ve meyve tatli turu elki aralarda ye yaninda ceviz sut veya tarcinli yogurt deneyebilirsin belki tabi bu benim yapmaya calistigim sen kendini daha iyi bilirsin:) basarilar!
Hos geldin insallah kurtuluruzTatlim bende varkm 78 kiloyum boyum 1.67 falan hergun ne yapacagimi yazarsan beraber bu yaglardan kurtulalim
Canim hosgeldin aramiza:) herkes kendine uygun beslenme uyguluyor ortak yaptigimiz su hepimiz cuma gunu kilo bildirimi yapicaz vede arada gunluk menusu paylasiyoruz birbirimizi motive etmek icin.Tatlim bende varkm 78 kiloyum boyum 1.67 falan hergun ne yapacagimi yazarsan beraber bu yaglardan kurtulalim
AS canim. Allah kabul etsin insallah:) tarti bulunca bildirebilirsin. Tartim yok nasil olsa bildirim yapmiyicam cok fazla dikkat etmeme geek yok haftaya daha cok rejim yaparim diyerek hazir annendeyken bosvermeyesinSelam. Aleyküm arkadaşlar
Bugun niyetliydim. O yüzden aksam yediklerini yazıcam bir tabak patlıcan kebabı, lebeni ( ayran corbasi), fırın ekmeği 1 tane yedim fazla oldu ama.
Bu hafta annemlerdeyim tartilamicam muhtemelen. Bu sekilde yediklerini yazıcam. Hayirlisi
Benin listem yok canim evliyim cocugum var vede gunduz disaridayim okuyorum sabah apar topar ne varsa normal kahvalti yapiyor cikarken meyve ceviz findik hurma yanima aliyorum ara icin aksamida geldigimde yorgun oluyor tekrar aileme yaptigimdan yerim agirsa cok evimde karabugday bulundururum hemen sade suda buzluktaki sebzelerle haslarim yagsiz yanima yogurt varsa tavuk yoksa yumurta pisiririm bu kadat canim. Birde mercimek corbasi cok yaparim dolaimda hazir olunca it geliyor kacamaklari onluyor:))Sizlerin menuleri cok ozenli ben ise bebekten arti biseyler yapamiyorum.aksam isten gelince resmen yigiliyorum.yi e yapamiyorum ozenli.aklima ne gelurse pisiriyorum.sizleri ogrenmek istiyorum bir listeye goremi hareket ediyorsunuz.
Ben de kaçamak yapıyorum kaç gündür o yüzden yazamadım biledün akşam yazmayı unutmuşum dünkü menüm
sabah : 2 poğçça , ayran
öğlen : 1 simit , 1 tabak karpuz , 1 parmak kadar az yağada sucuk
ara : 1 simit , 1 tabak karpuz
akşam : 1 tabak kadar antep fıstığı , 1 tabak makarna , 2 dilim ekmek
nasıl menüm sizce baya kaçamaklı oldu buda bir türlü tutturamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?