Zayiflama gunlugum hayalim 58 kilo beraber zayiflayalimmi?

Canim seni takdir ediyorum.bende cok sıkmamaya ozen gosteriyorum kendimi.saat dort gibi ekmek arasi kofte yedim.aksam 7 gibi arkadasa gitmistik bi kucuk dilim pasta yedim sabah ise kahvaltimi guzel yaptim.ben hic tartilmiyorum cuma tartilcam insallah.bakalim nolcak bende merak ediyirum.birde zihin gucu ile ilgili yazilar okudum hic bir seyi kilo yapar diye dusunmemeye calisiyorum.sonuclari gorcez bakalim

Tatlim bende varkm 78 kiloyum boyum 1.67 falan hergun ne yapacagimi yazarsan beraber bu yaglardan kurtulalim
Canim hosgeldin aramiza:) herkes kendine uygun beslenme uyguluyor ortak yaptigimiz su hepimiz cuma gunu kilo bildirimi yapicaz vede arada gunluk menusu paylasiyoruz birbirimizi motive etmek icin.
Mesela ben 2 ogun 1 veya 2 ara besleniyorum aksam 6 ya yeme isini bitjrmeye calisiyorum
Birde ekmegi kestim cunku az yemeye dayanamiyorum:)
Bol su
Spor yapmaya vakit bulabilirsem yuruyus yapmaya cikiyorum bu kadar umarim yardimci olabilidim:)

AS canim. Allah kabul etsin insallah:) tarti bulunca bildirebilirsin. Tartim yok nasil olsa bildirim yapmiyicam cok fazla dikkat etmeme geek yok haftaya daha cok rejim yaparim diyerek hazir annendeyken bosvermeyesin kendim bu durumlari yasadigim icin sadece ornek yazdim zaman kaybetmiyelim bir gunde olsa uzaklastirmayalim hayalimizde kiloyu kizlar:)

5/200

Bir bardak sicak su+yarim limon suyu

8:00 Kahvalti: 3 yumurtadan menemen, 1 domates, 5 zeytin, 2 yk lor peyniri, yesil cay

12:00 Ara: 7 hurma, 3 erik

4:20 Ara: 2 kase ev yogurt +1tk toz tarcin karisimi ( tatli yemisgibi oluyorum hic beklemedigim tatta)

6:30 Aksam: yesil fasulye ve karabugday beraber haslanmis, cok az tavuk gogsu , ev yogurtu yagli sutten:), yesil cay,1 yesil elma

3/100
11.00: 2 haşlanmış yumurta,1 kk labne,1 üçgen peynir,4 zeytin,2 dilim tbe,salatalık domates
16.30:1 tabak kabak yemeği,1 kase yoğurt,1 dilim tbe
20.00:1 tabak semizotu,1 şinitzel,2 dilim tbe,2 yeşil biber
Aralarda nescafe,süt
Spor : leslie 45 dk,su 3 litre
Akşam yemeğini de biraz erkene alabilsem süper olucak

Hayirli geceler
Sabah 2 lokma yumurta tavada, bir lokma tereyağı
Öğle bir kase kadar cigkofte, çorba ayran
Aksam 2 dilim ekmek, tavuk az yağda kızarmış salata
2 TOP dondurma
Çay ve arada bir çığ havuç

Arkadaşlar ben bu yediklerimle kilomu koruyorum. biraz daha kısmam lazım. Evime dönünce inşallah tam anlamıyla baslicam.
Bide sizden ricam gün içinde neyi fazla Yemisim diye yazarsaniz sevinirim. Benim icin cok onemli ve böylece ne kadar yiyeceğimi kestirmis olurum.simdiden tesekkurler

Arkadaşlar ben bu yediklerimle kilomu koruyorum. biraz daha kısmam lazım. Evime dönünce inşallah tam anlamıyla baslicam.
Bide sizden ricam gün içinde neyi fazla Yemisim diye yazarsaniz sevinirim. Benim icin cok onemli ve böylece ne kadar yiyeceğimi kestirmis olurum.simdiden tesekkurler

Sabah:2 dilim pide cay
Oylen bir tabak bakla 2 kasik yogurt
Aksam 4 gibi : iki tabak pilav( bu cok oldu ama komsum yapmisti nohutlu tavuklu dayanamadim birde saat cok erken diye yedim)
6 gibi turk kahvesi
Bol su

Sizlerin menuleri cok ozenli ben ise bebekten arti biseyler yapamiyorum.aksam isten gelince resmen yigiliyorum.yi e yapamiyorum ozenli.aklima ne gelurse pisiriyorum.sizleri ogrenmek istiyorum bir listeye goremi hareket ediyorsunuz.

Sizlerin menuleri cok ozenli ben ise bebekten arti biseyler yapamiyorum.aksam isten gelince resmen yigiliyorum.yi e yapamiyorum ozenli.aklima ne gelurse pisiriyorum.sizleri ogrenmek istiyorum bir listeye goremi hareket ediyorsunuz.
Benin listem yok canim evliyim cocugum var vede gunduz disaridayim okuyorum sabah apar topar ne varsa normal kahvalti yapiyor cikarken meyve ceviz findik hurma yanima aliyorum ara icin aksamida geldigimde yorgun oluyor tekrar aileme yaptigimdan yerim agirsa cok evimde karabugday bulundururum hemen sade suda buzluktaki sebzelerle haslarim yagsiz yanima yogurt varsa tavuk yoksa yumurta pisiririm bu kadat canim. Birde mercimek corbasi cok yaparim dolaimda hazir olunca it geliyor kacamaklari onluyor:))

6/200

500 su

8:20 Kahvalti: 2 h.yumurta, peynir, 1/2 avokado, 5 zeytin, az domates, yesil cay

2:00 1 kase tarcinli yogurt, 1 tabak kavun
Kuru meyveler:) biraz abarttim kuru meyveleri

6:20 Aksam: 5 yagsiz kizartilmis soganli kofte, 1 tabak karabugday, yogurt, 1 yes elma, yesil cay

Kizlar bugunluk benden bu kadar:))

Kizlar tarti gunumuze cok AZ kaldi 1 gun ve ac degilim ama sevdigim yemeklerden yiyemedigim icin uzuluyorum ama sabir ediyorum cok sukur. Istedigim guzel saluki bedene kavusmami hayal ediyorum. Vede gecen yaz siparis verdigim elbiselere bakicam simdi aklima geldigi iy oldu. 40 beden alsiklarim simdi 42-44 giyiyorum malesef hele 40 gireyim sonra daha kucuk bedeni hedeflerim Rabbim gosterir o gunleride insallah

dün akşam yazmayı unutmuşum dünkü menüm

sabah : 2 poğçça , ayran
öğlen : 1 simit , 1 tabak karpuz , 1 parmak kadar az yağada sucuk
ara : 1 simit , 1 tabak karpuz
akşam : 1 tabak kadar antep fıstığı , 1 tabak makarna , 2 dilim ekmek

nasıl menüm sizce baya kaçamaklı oldu buda bir türlü tutturamıyorum

Ben de kaçamak yapıyorum kaç gündür o yüzden yazamadım bile sizin de motivasyonunuzu düşürmek istemedim ama bugünden itibaren kemerleri sıkıyorum. Dua edin bana kızlar bıktkm artk lütfen başlıyım yoksa delircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…