bak kuzu ben düşündüm de 1-2 kaçamak bile bizi 2 hafta geriye götürmüyor mu ?Aslında bu hafta sadece 1 gun fln öyle az yedim gerisi hep dana gibiydi
Evet ya yaz geldi sanki vaktimiz varmış birde kaçamak yapıyoruz
Valla 2 gun önce dısarı cıkarken hiçbişey olmadı ustume eşimin tshirtunu giydim korkunc bisey ya
Bu hafta sondu artık daha sıkı asılalım
bilmiyorum ki ya bende merak ettim
kızlar bn dğüne kadar 60 olur muyum yaaaeylülde düğünm.
ne bileyim kuzum 85den 60 25 kilo şaka gbi geliyor :)Olursun tabiki canım ya sen isteyip iradeni koruduktan sonra neden olmasin
bak kuzu ben düşündüm de 1-2 kaçamak bile bizi 2 hafta geriye götürmüyor mu ?
1. hafta geçen haftaki kilomuza geri dönmeye çalışcaz.
2. hafta o kilodan düşmeye çalışcaz.
ay ne sinir birşey yaaa !!!! harbiden bitiriyorz kızlar MAYIS ayını ! hadi bu ay ki son çabalarımız hazirana daha bi eksili k-girelimm.
Öyle birşey varda burda yazmak istemiyorum kuzumAynen bebişim cok nankör bu kilolar cokkk. Yeyip yeyip kilo alamayanlardan olmak vardı. Nasıl olurdu acaba dusunsene dilediğini dilediğin kadar yiyorsun ama kilo yok
Öyle birşey varda burda yazmak istemiyorum kuzum
Kuzu yiyip yiyip kilo almamak mümkünde burada yazmak istemiyorum sonra özenenler çıkar diye
Aynen canm aynenHe anladım beybisi bulimia diyorsun
Özenen olmaz ya zaten dizilerde bile var o karakterler
Valla benimde aklıma ara ara gelmiyor değil keske sağlıksız olmasa
Aynen canm aynen
hatta açlık oyunlarında da bahsediliyodu. aman nese ben çok acıktııımmm yaaaaaaa
Canim 4 kasik 66 kaloriymis :)kızlar biriniz bana yardım etsin. zeytinyağlı taze fasulye yapıyorum kalorisi kaç ?
her sayfada farklı diyor ya. kimi 200 cal. kimi 100 cal. içine 3 kaşık kadar zeytinyağ koydum 1 kaşık ta salça.
tuz domates falan gerisi.
Pardon 3 kasik canimCanim 4 kasik 66 kaloriymis :)
Canim bir porsiyonu 165 kaloriKızlar 1 kase puding kaç kalori acaba Çilekli yapsam nasıl olur
Sağol canim nerden bakıyorsun pekiCanim bir porsiyonu 165 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?