Zayıflama Kampı

Kizlar günaydındun menumu bildiremedim yine cçok yogunum bu aralar
Menü
Kahvalti / ogle
Salatalik domates
2 haşlanmış yumurta
1.5 kepek ekmeği
6 zeytin
Az peynir
Şekersiz cay
Ara
Erik
Çilek
Aksam
Taze fasulye
Kuru meyveli yoğurt (ben yaptım)
Yarim saat yürüyüş
20 dk egzersiz
2 litre su

Gecen hafta 76.2 di bu hafta 76.6 anlamadım gitti yaa regl donemimdeyim acaba ondanmi yaa aksam tartildim 75 di bugün sabah tartildim 76.6 çıktı off off

canım 100 gramı 220 kalori imiş ama sütlü yaparsan bu değer artarmış ve zayıflatır diyor hafta da 3 kilodan bahsediyor peki sen lahana diyeti hakkında ne düşünüyorsun cnm
220 mi kız 100 diye okudum ben ? lahana sewmem bebeğim fikrim yok o konuda

Kilo bildirimi
75.2
76.3 Den 75.2 ye uuuuu süpersin canm neler yapıyorsun bi anlatsana

Bilmiyorum dener miyim canım araştırayım bugün bir kere daha , ama dediğin gbi sudan gider sanırım ama olsun napayım bu haftam berbat ötesi geçti zaten !

Kilo bildirimi utanarak yapıyorum
geçen hafta 92.60
Bu hafta 93.0
Rezil bir hafta geçirdim +400 ile geldim
zaten az çok fazla geleceğim biliyordum
bari bu hafta ceza vereyim kendime
buda bize ders olsun işte bu sabah anladım ki 2-3 günlük kaçamak tam tamına 2 haftamıza mal oluyor nasıl mı ?? 1 hafta zaten, geçen haftaki kilomuza gelmeye çalışcaz, diğer hafta da o kilodan düşmeye !! 2 hafta kaybımız olcaz

menün çok güzel kuzum :)

Gecen hafta 76.2 di bu hafta 76.6 anlamadım gitti yaa regl donemimdeyim acaba ondanmi yaa aksam tartildim 75 di bugün sabah tartildim 76.6 çıktı off off
regl misin kader ? öyleyse şişkin çıkman çok normal geçen hafta bende öyleydim. 1 kilo fazla çıkıyordum tartıda. vucudun su tutuyor. napsak şimdi bu kilonu mu yazayım reglin bitişinimi bekleyelim bilemedim

kızlar ben 1 kilo ermişim ama çok mutsuzum kıyafetlerim bana olmuyo diye yenilerini daha buyuk beden sipariş ettim gene lmadı ne yapayım ben şimdi bunları gerimi göndereyim kilo verip giyeyim mi offff ya offfffff

kızlar ben 1 kilo ermişim ama çok mutsuzum kıyafetlerim bana olmuyo diye yenilerini daha buyuk beden sipariş ettim gene lmadı ne yapayım ben şimdi bunları gerimi göndereyim kilo verip giyeyim mi offff ya offfffff
canım ben önceden hep kilo aldığımı hissettiğim zaman dar kıyafetler alırdım ve ona görede zayıflardım ama kesin zayıflardım şimdi yine dar kıyafet almıştım içine gireyim diye ve şu an içine girmeme az kaldı başaracağım. Onun için aldığın kıyafet sayısı ve ücreti fazla değil ise gönderme ona karşı inat et zayıfla ve gir içine

Canm moral bozmak yok bak bnm kilom senden çok fazla ama bn bile bozmuyorum çünkü gidecek bunlar. bu zamanlrda geçicek emin ol azimli ol lütfen .

bende canı gönülden tebrikkkkkk ediyorummmmmmmmmmmmm

Kızlar ben geçen hafta 80.8 dim bu hafta 80.5 çıktım onca kaçamak 1 hatta 2 haftama mal oldu !
nse yola devam -300 gr vermişim yani.

400 tl aldım canım bi kaç parca ama göndermeyecem girecem içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…