Zayıflama Kampı

kahvaltı yarım yumurta haşlaması iki kaşık menemen az peynir ve zeytin
öğle bi kase patatesli et haşlama bi dilim çavdar
akşam yok
ara yok
ek bişey yok

gayet iyi canım çorba nasıldı

buda iyi abla ama bisküvi neydi ?

Kızlar kilo bildirimim 77 bugünkü menum ogle tost 4 gibide 1 lavaşla domates akşam yok
geçen hafta da 77 diydi. sabit mi yani canm ?

Aslında 3 tane haşladım ama eşim ve oğlum olunca 1 tane yedim
bak gördün mü nasıl takip ediyorum
akşam yok
ara yok
ek bişey yok
Sağlıksıııızzzz az yiyerek olmaaazzz ! özlemle ikiniz terlik yiceksiniz benden haa.

gayet iyi canım çorba nasıldı
süperdi kuzu sen miydin aklıma sokan çorbayı dün

akşam yok
ara yok
ek bişey yok
canım hiç bir sey yemiyosun yorum yapaak pek bişey yok ögleni biraz gec yersen aslında sorun olmaz akşam yememen

Kızlar bu halimiz ne ??
Önümüzde aylar yıllar yok yaza ne kaldı şurda. 1. ayımızı bitiricez hepimiz. 20 küsür gün aç kalmışız spor yapmışız. Hepsi boşa mı gitsin ? İstemiyor muyuz "s" beden kıyafet almayı, istemiyor muyuz dar kot tişört vb...
O zaman yeter bu kadar kaçamak gıdım gıdım ilerlemeler! Diyette olan herkes en kötü 1 haftada 1 kilo verebilmeli..
Hepimize iyi bol eksili bir hafta diliyorum,
CUMA günü tartı günümüz olduğunu unutmayalım.

Bende menumu bildireyim
Kahvaltı
Az salatalık
2 zeytin
Çeyrek çavdar ekmeği
Bitki çayı
Öğle
Tavuk sote
Salata
2 dilim kepek ekmeği
Ara
2 kare çikolata
Şekersiz kahve
Aksam
Balık
Meyveli yoğurt
2 kasik Taze fasulye
Bir dilim beyaz ekmek
Bunlar iyiydi ama az önce cay içtim yaninda bi kurabiye bi tanede halley yedim yaa misafir vardı onlar yerken tutamadım kendimi (

bncede kuzum geceye kadar iyimiş, çayın yanındakiler olmamış. hadi öğlen falan yesen gene birşey yok ama akşamdan sonra yediğimiz herşey spor yapmazsak yağa dönüşüyor

Kızlar kararımı verdim.
Sağlıklı ya da sağlıksız orasını bilemem ama gunde 500 kalori diyeti yapcam bugunden sonra
Zaten genel olarak 700-800 kalori alıyordum artık 500 kaloriyi geçmicem

Kızlar kararımı verdim.
Sağlıklı ya da sağlıksız orasını bilemem ama gunde 500 kalori diyeti yapcam bugunden sonra
Zaten genel olarak 700-800 kalori alıyordum artık 500 kaloriyi geçmicem
neden böle bir karar aldın özlem ?
sağlıksız olduğunu biliyorsun hatta hep böle devam edersen sıkıntılar yaşarsın canm

neden böle bir karar aldın özlem ?
sağlıksız olduğunu biliyorsun hatta hep böle devam edersen sıkıntılar yaşarsın canm

Canım menulerime bakıyorum hep 700 kalori civarında alıyorum zaten ha 700 ha 500
Hem ben aslında sağlıksız oldugunu dusunmuyorum ya seyda coskunun diyet listeleri flnda hep bu sekilde. Gülben ergen hiç sağlıksız görünmüyor mesela.
Motivasyon kazanmak için hızlanmam lazım.
Bakalım denicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…