- 29 Nisan 2015
- 548
- 135
- 18
- 32
Supersin kız sen süper aferin sana"Gayret bizden, Takdir Allah'tan"
Saat gece 01.42 ve ben şuan 30 dakika jillian + 80 mekik çektim...40.cı mekikte bitmiştim yeter bu kadar dedim , 10 saniye yerde kaldım, bir 10 daha yaparım yaa dedim ve yaptım.
70.ci mekikte artık boynum acıyordu, ellerimle ensemden itip kaldırıyordum kafamı resmen. Yeter dedim biraz daha yerde uzandım. Hadi dedim dün 70 mekik çekmiştim, bugün 10 tane arttırcaktım böle plan yapmıştım. Ve kasıla kasıla 10 mekik daha çektim. 80 mekikle sözümü tuttum..
Başkaları belki günde 300 mekik çekiyor, ama mekik nedir bilmeyen bu bedenime 80 mekik eminim çok etkili olacak
aaa kızlar ben bide akşam 9 gibi 2 tane kiraz 2 erik 2 tanede kayısı yedim affedinnn
Bence sabah yediğin için bişey olmaz telafi edersin aksama kadar ama geçen hafta çok guzel kilo verdin bugunu ödül günü say önümüzdeki günler daha dikkat et aynı kiloyu gene verGünaydın kizlar sabah sabah börekleri gtrdum mideye(
nie canın sıkkın ki canım ne oldu
anladım seni bacım ama neyin kilo yapıp yapmıcağını bilmiorum mesela pirinç pilavı erken kendimi suçlu gibi hissettim ama çok güzeldi napim üstüne karabiber attım mis gibi yanlışlarımı düzeltin istiyorum yaniTHEY- canm o kirazlardan falan birşey olmaz kız neden kastın kendini bu kadar yaw.
neyin sağlıklı neyin sağlıksız olduğunu bliyorsun. sağlıksız olanları canın çekerse sabah az miktarda tüket. üzerine hareket et ve akşam menünden kıs tamamdr.
şöyle düşün sen şimdi aaa börek yasak diyceksin ve 3 ay belki ağzına börek koymuycaksın. hatta açma simit kek pasta hiç ama hiç birine el sürmüyceksin dimi, diyetteyken yasak çünkü !
peki diyet bitti zayıfladın diyelim, ve artık yukarda saydığım yasakları bir güzel yiyceksin çünkü artık zayıfsın. Ama 1 aya kalmadan eski kilona geri döneceksin. Çnkü sen diyetteyken vucudun misal 1.000 kaloriye yağsız şekersiz şeylere alıştı.
e diyet bitince yasakları yersen günde 3.ooo kalori alırsın ve yakamazsın vucudun yağlanır. Sonuç olarak ömrü hayatın boyunca bu yasakları yememe şansın YOK !
O yüzden kendini " yerim ama az yerim sonra diğer öğünleri hafif tutup spor yaptım mı eritirim " mantığına uydurmanı tavsiye ederim, tabi istersen
Ha bu arada sakın bu msjımdan kimse hergün yasak şeyler yenilebilir anlamasın. Haftada 1 kere bence. oda nefsimizi köreltmek için, ödül günü dedik. Ödül günü bu yasaklardan istdiğin birşeyi ye (az) böylece diyet modunda olmazsın hemde nefsini köreltirsin
pilav zararlıymş canm ama 2 - 3 kaşıktan birşey olmaz. Fakat şöle bişey var 3 kaşık pilav 1 dilim ekmeğe eşit. seçim seninanladım seni bacım ama neyin kilo yapıp yapmıcağını bilmiorum mesela pirinç pilavı erken kendimi suçlu gibi hissettim ama çok güzeldi napim üstüne karabiber attım mis gibi yanlışlarımı düzeltin istiyorum yani
Canm o tanışma bir nevi aileler tanışsın artık diye miydi ? yoksa öylesine misafirlik miydi.erva147 canim cumartesi misafirim geldiiki ggün misafrlerim var yazamam demiştim yaa grustgum erkek arkadaşım ve ailesi gelmişti bize tanışmaya geldiler gittiler falan NYSE iste ssaçma sapan şeylerden tartsyrz herşeye kiziuo bi konuyu tartışmadan konusamiyoruz sürekli alttan almaktan biktim mesela evlilik konusunumu konusuyrz bana iki yıl snra diyo yok syle yok byle en sonunda hayırlısı olsun nasip kısmet ben kzip sininrlenince saka yaptım diyo byle bsey varmı yaa (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?