Zayıflama Kampı

Supersin kız sen süper aferin sana

erva147 canim tatlisim sen bi harikasından bu azmine hayranım inş. Bütün kilolariin gider istediğine ulasirsin ve semraanne tesekkur ederim canim moralin için inş verebilirim ama bu aralar canim çok skkin iyiki burası var moralimi duzeltiyosunux

Kader böreği mi sıkıldın ? doğru söle bakim ne kadar ydin de bu kadar abartıyorsun ?
bende dün beyaz gobit ekmek arası döner yedim unuttun mu ? bunda birşey yok kuzum taş çatlasa 450 kaloridir o.
kahvaltı için iyi bence kalorisi öğlen ve akşamı hafif tut dengelersn zaten. birde bugün yürüyüşü fazla yap biraz hareket et börekten eser kalmaz

THEY- canm o kirazlardan falan birşey olmaz kız neden kastın kendini bu kadar yaw.
neyin sağlıklı neyin sağlıksız olduğunu bliyorsun. sağlıksız olanları canın çekerse sabah az miktarda tüket. üzerine hareket et ve akşam menünden kıs tamamdr.

şöyle düşün sen şimdi aaa börek yasak diyceksin ve 3 ay belki ağzına börek koymuycaksın. hatta açma simit kek pasta hiç ama hiç birine el sürmüyceksin dimi, diyetteyken yasak çünkü !
peki diyet bitti zayıfladın diyelim, ve artık yukarda saydığım yasakları bir güzel yiyceksin çünkü artık zayıfsın. Ama 1 aya kalmadan eski kilona geri döneceksin. Çnkü sen diyetteyken vucudun misal 1.000 kaloriye yağsız şekersiz şeylere alıştı.
e diyet bitince yasakları yersen günde 3.ooo kalori alırsın ve yakamazsın vucudun yağlanır. Sonuç olarak ömrü hayatın boyunca bu yasakları yememe şansın YOK !
O yüzden kendini " yerim ama az yerim sonra diğer öğünleri hafif tutup spor yaptım mı eritirim " mantığına uydurmanı tavsiye ederim, tabi istersen
Ha bu arada sakın bu msjımdan kimse hergün yasak şeyler yenilebilir anlamasın. Haftada 1 kere bence. oda nefsimizi köreltmek için, ödül günü dedik. Ödül günü bu yasaklardan istdiğin birşeyi ye (az) böylece diyet modunda olmazsın hemde nefsini köreltirsin

anladım seni bacım ama neyin kilo yapıp yapmıcağını bilmiorum mesela pirinç pilavı erken kendimi suçlu gibi hissettim ama çok güzeldi napim üstüne karabiber attım mis gibi yanlışlarımı düzeltin istiyorum yani

erva147 canim cumartesi misafirim geldiiki ggün misafrlerim var yazamam demiştim yaa grustgum erkek arkadaşım ve ailesi gelmişti bize tanışmaya geldiler gittiler falan NYSE iste ssaçma sapan şeylerden tartsyrz herşeye kiziuo bi konuyu tartışmadan konusamiyoruz sürekli alttan almaktan biktim mesela evlilik konusunumu konusuyrz bana iki yıl snra diyo yok syle yok byle en sonunda hayırlısı olsun nasip kısmet ben kzip sininrlenince saka yaptım diyo byle bsey varmı yaa (((

pilav zararlıymş canm ama 2 - 3 kaşıktan birşey olmaz. Fakat şöle bişey var 3 kaşık pilav 1 dilim ekmeğe eşit. seçim senin
ben gene bildiğim konuları sölerim tabi
Canm o tanışma bir nevi aileler tanışsın artık diye miydi ? yoksa öylesine misafirlik miydi.
şundan soruyorum onun ailesi artık tanışalım diye geldiyse evlilik düşüncesi zaten vardır ki, olmasa ailesini alıp neden gelsin çocuk. Tartışma konularınız neler kim haklı kim haksz bilemem ama 1 sferlik onun istediği gbi davran bakalım. Yani tartışmaya mahal verme, bakalım gene bir konu bulup tartışacak mı

THEY- canm jillian egzersiz ve kardiyo programı. 30 dakika, 30 gün sürüyor ve tam tamına uygularsan sana baya sıkılaşmayı vaad ediyor. İnternete jillian 30 day yazarsan videoları çıkar ve yapanların resimleri çıkar. ben sana 1 tanesini göstereyim. Birde bu jilian bacı amerikanın idolü olmuş "gestapo" diye biliniyor hiç acıması yok , kendisi de bir zaman obezmiş şimdi acımasız bir spor eğitmeni

jillian hocamız bu, öncesi ve sonrası

Buda onun videolarını 30 gün yapan bir bayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…