Zayıflama Kampı

kızlar bugün benim ödül günüm olsun muuuu ( Oldu zaten de işte size sırnaşıklık yapıyorum )
süpersin yedikten sonra olsun mu diye sormak
KAHVALTI
bir yumurta haşlama
zeytin
yarım kk peynr
bir çay k. çokokrem 150 kalori
ÖĞLE-AKŞAM
4 tane çok küçüktü içli köfte kızartma değil haşlama haa :) 350 kalori
afiyet olsun
detoks çorbasına benzemiş canım,seni gidi seni çaktırmadan detoks yapmış kızlar
Buarada corbaların ustune bu milföyleri kurutup eklemeyi deneyin ya manyak oluyor cıtır cıtır
milföy normalde çok zararlı kurutunca acaba dahamı zararsız olur
listeye bakınca çok gibi görülüyor ama kalori olarak az bile yemişsin.
ben de varım perşembe birlikte yapalım.

Kiz sen menünü yazdinmi gormedimde

afiyet olsun canım.2 yumurta diyetteyken fazla değil mi bende çok seviyorum yumurtayı bilğim olmadığı için soruyorum.

Ca
Canim akşam çorba iciyo sun ama corbalarin kalorisi de öyle az değil dikkat et 3 kase fazla olabilir bide milföy ufalamissin uzerine aman dikkat özlem

V
afiyet olsun canım.2 yumurta diyetteyken fazla değil mi bende çok seviyorum yumurtayı bilğim olmadığı için soruyorum.
Canim ben emzirdigim için iki tane yiyorum tok tutuyor sen bitane ye canım kahvaltıda kızartma börek tarzı yiyip doyacağıma iki üç yumurta yerim daha iyi

menü:
kahvaltı:
domates,salatalık,biber
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1dilim kepek ekmek
açık çay
öğlen:4 ızgara köftetost makinesinde yaptım)
1 domates
cacık
1 dilim kepek ek
ara:çay
3 ceviz içi
akşam:dünden kalan türlü
yoğurt
salata
1 dilim kepek ekmek
su 2.5lt

Ha birde canım benim ben hatta burdaki diğer arkadaslarda diyet yapmıyoruz herseydennyiyoruz yeri geldi baklava börek yedik bir gün sonra telafi ettik böyle yemeye alısmaliyiz diyet nereye kadar dimi ama

C
Çok güzel canım menün ben çok beğendim devam böyle

sabah 2 dilim kmek ve 2 yumurta lahmacun ve nescafe dikkatimi çekti cnm. seninde mi ödül oldu

Ben daha aksam yemeği yemedm yaa kizlar bu detoks işini ben anlamadım yaa ben yapamamki onu Nasil yapacam
kaba koy götr olmz mı kuzum ?

canım genel olarak iyi de jilliana başlayalı fark oldu mu hiç hissedebiliyor musun?
daha çok yeni 6. günm olcak sanırım bugün henüz bilmiyorum cnm.
sana tavsiyem sabahları vaktin varsa 2 mili dene daha iyi kalori yakarsın
2 mili de yaptım canm geçen ay. ama ben yeni bir düzen koydum. bu şimdilik yeterli olur sanırım. leslie artık kolay geliyor bana sadece kahvaltımı sindirmeye yardımcı olsun yağ depolamayayım sabahdan diye 1 i seçtim. asıl korkum jilian
sabah : leslie 1 mil
öğle : mekik
akşam : jilian

Vayyy baya beğendim menünü canm afiyet olsun düzeltilcek tek bir yer bile bulamadım

Yeni tablomuz hazır
Günlüğümüzün 1. sayfasında olucak ve her hafta yenilenecek.

Herkese bol eksili 1 ay diliyorum.

Ne

Ne güzel ya keşke bende bu kadarla doysam canım
doymayı geçtim ablacım senin bebeğin var sen ye zaten epey de düzelttin artık sağlıklı besleniyorsun çok iyisin bana heves etme hem ben az yiyorum ama sen benden daha da çok kilo veriyorsun :)

doymayı geçtim ablacım senin bebeğin var sen ye zaten epey de düzelttin artık sağlıklı besleniyorsun çok iyisin bana heves etme hem ben az yiyorum ama sen benden daha da çok kilo veriyorsun :)
kübra sen kaç yaşındasın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…