süpersin yedikten sonra olsun mu diye sormakkızlar bugün benim ödül günüm olsun muuuu( Oldu zaten de işte size sırnaşıklık yapıyorum )
afiyet olsunKAHVALTI
bir yumurta haşlama
zeytin
yarım kk peynr
bir çay k. çokokrem 150 kalori
ÖĞLE-AKŞAM
4 tane çok küçüktü içli köfte kızartma değil haşlama haa :) 350 kalori
detoks çorbasına benzemiş canım,seni gidi seni çaktırmadan detoks yapmış kızlarKahvaltı (erva senin için ahahah)
1 yumurta
Ceyrek soğan
Biraz maydonoz
(Hepsini karıstırıp salata yaptım)
Şekersiz çay
Öğle
Nesfit 1 porsiyon
Akşam
Yoğurtlu çorba (2 kase)
(İçine biraz bulgur, biraz yeşil mercimek ve nane ekledim. Üstüne de 1 kare milföyü parcalara bölüp fırında kuruttum)
Bu akşam sivilceme yara bandı yapıstırıp sporumu yapcam
Acıkırsamda 1 kase daha corba içerim
milföy normalde çok zararlı kurutunca acaba dahamı zararsız olurBuarada corbaların ustune bu milföyleri kurutup eklemeyi deneyin ya manyak oluyor cıtır cıtır
listeye bakınca çok gibi görülüyor ama kalori olarak az bile yemişsin.Kızlar menüm :
KAHVALTI
2 dilim kepek ekmek
1 yumurta ile az yağlı omlet
1 dilim salam
kk peynir - yarım domates
ARA
1 adet eti form kepekli bisküvi
2 adet çikolatalı MİNİ kruvasan ( adedi 50 cal. ) ( yeni farkettim son kullnma tarhi 2 gün geçmiş yawww )
ÖĞLEN
1 ayran
1 gobit ekmek arası döner ( yuvarlak bazlama ekmeği 308 cal.)
AKŞAM
yarım dilim kepek ekmek
3 çatal dardanel ton
TOPLAM ALINAN KALORİ : 886 ( düz hesap 900 diyelim )
SPORLA YAKILAN KALOİ : 1 mil leslie + 80 mekik + gece jillian bacı
ben de varım perşembe birlikte yapalım.he yaaa bgün kilo verdiğimi gördüm çok üzüldüm hemen geri almalıyım dedim
ödül günüm olsun bugün canm sporla telafi ederikk olma mı
kuzum perşembe günü detoks yapıcaz sende yapıcaksın tabi onun malzemelerini konuşuyorlar, aaa ama sen iş yerine götür bu çorbayı olma mı
süpersin yedikten sonra olsun mu diye sormak
afiyet olsun
detoks çorbasına benzemiş canım,seni gidi seni çaktırmadan detoks yapmış kızlar
milföy normalde çok zararlı kurutunca acaba dahamı zararsız olur
listeye bakınca çok gibi görülüyor ama kalori olarak az bile yemişsin.
ben de varım perşembe birlikte yapalım.
afiyet olsun canım.2 yumurta diyetteyken fazla değil mi bende çok seviyorum yumurtayı bilğim olmadığı için soruyorum.Sabah sirkeli şu
kahvaltı
2 dilim bugday ekmeği
1 dilim ine cokokrem sürdüm
az kaşar peyniri 6 zeytin
2 haşlanmış yumurta
ara 2 kuru kayısı
1 Nektarı
Öğle
küçük tabak sebzeli tavuk
4 kaşık yoğurt
1 dilim bugday ekmeği
sonra eşim lahmacun getirdi
1 tane yedim küçüktü tanesi
ara
Nescafe
1 Nektarı
Akşam
bir kase çorba
1 kase cacık
sana tavsiyem sabahları vaktin varsa 2 mili dene daha iyi kalori yakarsın1 mil lesli yapıldı bacak ve toto hareketleri yapıldı tavuk döner gitti mi ki
Canim akşam çorba iciyo sun ama corbalarin kalorisi de öyle az değil dikkat et 3 kase fazla olabilir bide milföy ufalamissin uzerine aman dikkat özlemKahvaltı (erva senin için ahahah)
1 yumurta
Ceyrek soğan
Biraz maydonoz
(Hepsini karıstırıp salata yaptım)
Şekersiz çay
Öğle
Nesfit 1 porsiyon
Akşam
Yoğurtlu çorba (2 kase)
(İçine biraz bulgur, biraz yeşil mercimek ve nane ekledim. Üstüne de 1 kare milföyü parcalara bölüp fırında kuruttum)
Bu akşam sivilceme yara bandı yapıstırıp sporumu yapcam
Acıkırsamda 1 kase daha corba içerim
Canim ben emzirdigim için iki tane yiyorum tok tutuyor sen bitane ye canım kahvaltıda kızartma börek tarzı yiyip doyacağıma iki üç yumurta yerim daha iyiafiyet olsun canım.2 yumurta diyetteyken fazla değil mi bende çok seviyorum yumurtayı bilğim olmadığı için soruyorum.
Ha birde canım benim ben hatta burdaki diğer arkadaslarda diyet yapmıyoruz herseydennyiyoruz yeri geldi baklava börek yedik bir gün sonra telafi ettik böyle yemeye alısmaliyiz diyet nereye kadar dimi amaafiyet olsun canım.2 yumurta diyetteyken fazla değil mi bende çok seviyorum yumurtayı bilğim olmadığı için soruyorum.
Çok güzel canım menün ben çok beğendim devam böylemenü:
kahvaltı:
domates,salatalık,biber
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1dilim kepek ekmek
açık çay
öğlen:4 ızgara köftetost makinesinde yaptım)
1 domates
cacık
1 dilim kepek ek
ara:çay
3 ceviz içi
akşam:dünden kalan türlü
yoğurt
salata
1 dilim kepek ekmek
su 2.5lt
Çok güzel hoş lezzetli gorunuyorlardi canım ellerine saglikNasıl olmuş kız manyaklar demi
O üçündende birer çatal aldım toplamda ceyrek belki olmuştur. Çok guzeldi yaaa
Ne güzel ya keşke bende bu kadarla doysam canımKAHVALTI
bir yumurta haşlama
zeytin
yarım kk peynr
bir çay k. çokokrem 150 kalori
ÖĞLE-AKŞAM
4 tane çok küçüktü içli köfte kızartma değil haşlama haa :) 350 kalori
sabah 2 dilim kmek ve 2 yumurta lahmacun ve nescafe dikkatimi çekti cnm. seninde mi ödül olduSabah sirkeli şu
kahvaltı
2 dilim bugday ekmeği
1 dilim ine cokokrem sürdüm
az kaşar peyniri 6 zeytin
2 haşlanmış yumurta
ara 2 kuru kayısı
1 Nektarı
Öğle
küçük tabak sebzeli tavuk
4 kaşık yoğurt
1 dilim bugday ekmeği
sonra eşim lahmacun getirdi
1 tane yedim küçüktü tanesi
ara
Nescafe
1 Nektarı
Akşam
bir kase çorba
1 kase cacık
kaba koy götr olmz mı kuzum ?Ben daha aksam yemeği yemedm yaa kizlar bu detoks işini ben anlamadım yaa ben yapamamki onu Nasil yapacam
daha çok yeni 6. günm olcak sanırım bugün henüz bilmiyorum cnm.canım genel olarak iyi de jilliana başlayalı fark oldu mu hiç hissedebiliyor musun?
2 mili de yaptım canm geçen ay. ama ben yeni bir düzen koydum. bu şimdilik yeterli olur sanırım. leslie artık kolay geliyor bana sadece kahvaltımı sindirmeye yardımcı olsun yağ depolamayayım sabahdan diye 1 i seçtim. asıl korkum jiliansana tavsiyem sabahları vaktin varsa 2 mili dene daha iyi kalori yakarsın
Vayyy baya beğendim menünü canm afiyet olsun düzeltilcek tek bir yer bile bulamadımmenü:
kahvaltı:
domates,salatalık,biber
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1dilim kepek ekmek
açık çay
öğlen:4 ızgara köftetost makinesinde yaptım)
1 domates
cacık
1 dilim kepek ek
ara:çay
3 ceviz içi
akşam:dünden kalan türlü
yoğurt
salata
1 dilim kepek ekmek
su 2.5lt
doymayı geçtim ablacım senin bebeğin var sen ye zaten epey de düzelttin artık sağlıklı besleniyorsun çok iyisin bana heves etme hem ben az yiyorum ama sen benden daha da çok kilo veriyorsun :)Ne
Ne güzel ya keşke bende bu kadarla doysam canım
kübra sen kaç yaşındasın ?doymayı geçtim ablacım senin bebeğin var sen ye zaten epey de düzelttin artık sağlıklı besleniyorsun çok iyisin bana heves etme hem ben az yiyorum ama sen benden daha da çok kilo veriyorsun :)
20kübra sen kaç yaşındasın ?
semraya abla diyince dikkatimi çekti
yaşı 25 yada 26 idi sanırım ondan öyle söyledim kızsemraya abla diyince dikkatimi çekti
tabi ki börek çörektense yumurta daha faydalı.bebeğinde analı babalı büyüsün.V
Canim ben emzirdigim için iki tane yiyorum tok tutuyor sen bitane ye canım kahvaltıda kızartma börek tarzı yiyip doyacağıma iki üç yumurta yerim daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?