Zayıflama Kampı

Aa neden yapamadınki canım ben iyi yapmıştım ya hiçte açlık bile hissetmemiştim şişiriyor cunku.

Öğleni böyle yapınca akşamı iyi dengelemişsin semracım süper

detoks çorbasına benzemiş canım,seni gidi seni çaktırmadan detoks yapmış kızlar

milföy normalde çok zararlı kurutunca acaba dahamı zararsız olur

Ayy hemende anladınız evet detoks corbasına benzettim ama içinde yumurta falanda var detoks corbası kadar masum değil
Milföyün 1 karesi canım ve 90 kalori öyle cok bir zararı yok glisemik indekslere bakmazsan

Ca

Canim akşam çorba iciyo sun ama corbalarin kalorisi de öyle az değil dikkat et 3 kase fazla olabilir bide milföy ufalamissin uzerine aman dikkat özlem

Kalorisinden ziyade midemin hafiflemesi için akşamı corba yapıyorum canım ki farkettiysen ekmekte yemiyorum milföyde 90 kalori zaten.

E 20 kg vermeyi başarabilmiş birine ne yiyeceğini öğretecek değiliz ama gercekten guzel menun elifcim

Yeni tablomuz hazır
Günlüğümüzün 1. sayfasında olucak ve her hafta yenilenecek.

Herkese bol eksili 1 ay diliyorum.

Eki Görüntüle 1550178

Çok tatlış olmuşşşşş ellerine sağlık bu tablo booollll eksi getirsin hepimize insallah

yaşı 25 yada 26 idi sanırım ondan öyle söyledim kız istersen sana da diyim

Kübi ben yarın 26ya giriyorum bana niye abla demiyon kız Ama deme deme sevmem ben öyle abla abi yenge laflarını

ben birazdan annemlere gidiyorum,onlar ilde ben ilçede olduğum için gidince kalıyoruz yarın evde değilim haber vereyim dedim.özünüze ey bağın gelende görüceriy.

Aman kaçırma beybisi, görüşürüzzz

Batıracak kadar kötü değilde hem ekmek hem çizi olmasaymış daha iyiymiş kuzucum

Yok canım yoğurt çorbası salata tavuklu bezelye vede iki kaşık pilav yedim başkada ağzıma bişi girmedi

Sen napmışsın kız hem o saate kadar ac durdun hemde hiç bir seye saldırmamışsın su böreğine bile helal olsun valla

2 kaşık pirinç pilavından hiç bişey olmaz dert etme gayet iyi geçirmişsin gününü

Yiçemm yaaa bunların hepsi fit bir vücut olarak döncek sana bitanem devammm

Günaydın kizlar sabah sabah börekleri gtrdum mideye (

Ohhhh afiyet olsunnnnn benim hiç dayanamadıgım seydir börek

aaa kızlar ben bide akşam 9 gibi 2 tane kiraz 2 erik 2 tanede kayısı yedim affedinnn

Bir sey olmaz ama sen genede meyveyi gunduz yemeye calış şeker cunku.

Hah işte bizim topiğimizin amacı,gayesi,özeti bu.

Sürekli alttan almak zorunda bırakma kendini. Biraz çektir. Burnu sürtsün. Yoksa evlilikte daha zorlaşır hayatınız canım.

Bugun cıkma yıldönümümüz ama bennn bugunu sadece kutlamayla geçirelim pasta falan yok diye ikna ettim benim adamı. Zaten yarın dogumgunum o zaman yeriz dedim. Ona kalsa her gun pasta yiyek

Bugun cıkma yıldönümümüz ama bennn bugunu sadece kutlamayla geçirelim pasta falan yok diye ikna ettim benim adamı. Zaten yarın dogumgunum o zaman yeriz dedim. Ona kalsa her gun pasta yiyek
Kolay gelsin bacım Allah sağlam irade versin
6 gün sonra da benim doğum günüm ben kendi pastamı kendim yapablrim şöle ot gbi saman gbi

Hoşgeldin ozlemcim doğru diyorsunuz kizlar ama biraz takıntılı bi taktimi kafasına takiyo çok saçma sapan nedenleri ne yapacağını bilmiyrm bende

Kızlar ben o meyveyi yemeği yedikten sonra yarim saat yürüyüş yaptım bide 7 kat merdiven inip ciktimm

becerememişim kız

Eklentiler

• 2_1008.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 50
  • 5_990.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar bende temizlik yapıyorum yardim istiorummm
bol hareket et yaparken tabiri caizse kışın başın ayrı oynasın 1 saati 200 kalori yaktırıyormuş canm

erva147 gelim kuzu ne demek :)) Vayy iyiymis tatlim :)) biz arkadas vasıtasıyla tanıştık canim :)
Geelllmeeeeeee ! 1 saati 200 kalori yaktırıyormuş veremem sana kalorilerimi
kaç zaman önce tanıştınız peki kuzum ?

becerememişim kız
çıtır olmuş yaw zayıflayanlar hep güzelleşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…