Canm bnm kavgalar ilişkinin tuzu biberidir. Ama sizn ki ne kadar saçma şeyler kim haklı haksz bilemediğim için çok birşey diyemiyorum. Bu konuyu onunla konuştun mu ?erva147 aileler tanissin diye canim saçma sapan konular ama tartışma nedenlerimiz
Ben d
Ben saha önce ayran detoksu nu denedim kızlar hiç tavsiye etmem bi daha asla yapmam zaten saat 5 e kadar yapabilmistim bırakınca yemeğe saldırdı fazla fazla yedim ama benim yaptığım sabahta onu yiyip içiyordum başka bişey yok
Sabah sirkeli şu
kahvaltı
2 dilim bugday ekmeği
1 dilim ine cokokrem sürdüm
az kaşar peyniri 6 zeytin
2 haşlanmış yumurta
ara 2 kuru kayısı
1 Nektarı
Öğle
küçük tabak sebzeli tavuk
4 kaşık yoğurt
1 dilim bugday ekmeği
sonra eşim lahmacun getirdi
1 tane yedim küçüktü tanesi
ara
Nescafe
1 Nektarı
Akşam
bir kase çorba
1 kase cacık
detoks çorbasına benzemiş canım,seni gidi seni çaktırmadan detoks yapmış kızlar
milföy normalde çok zararlı kurutunca acaba dahamı zararsız olur
Ca
Canim akşam çorba iciyo sun ama corbalarin kalorisi de öyle az değil dikkat et 3 kase fazla olabilir bide milföy ufalamissin uzerine aman dikkat özlem
menü:
kahvaltı:
domates,salatalık,biber
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1dilim kepek ekmek
açık çay
öğlen:4 ızgara köftetost makinesinde yaptım)
1 domates
cacık
1 dilim kepek ek
ara:çay
3 ceviz içi
akşam:dünden kalan türlü
yoğurt
salata
1 dilim kepek ekmek
su 2.5lt
Yeni tablomuz hazır
Günlüğümüzün 1. sayfasında olucak ve her hafta yenilenecek.
Herkese bol eksili 1 ay diliyorum.
Eki Görüntüle 1550178
yaşı 25 yada 26 idi sanırım ondan öyle söyledim kızistersen sana da diyim
ben birazdan annemlere gidiyorum,onlar ilde ben ilçede olduğum için gidince kalıyoruz yarın evde değilim haber vereyim dedim.özünüze ey bağın gelende görüceriy.
Bnde geldim kizlar aksam fazla kacrdim bide geç yedim malesef eve 20.30 da geldim çünkü evrede kimse yok cabuk olacak bsey yaptıkyedik
KKahvaltı
Haşlanmış yumurta
1 dil ekmek
1 domates salatalik
Az peynir
3 zeytin
Ara
Light bisküvi 2 adet
Öğle
Çorba
Salata
Ara
Light bisküvi 4 adet
Aksam
Az yağda domatesli peynirli yumurta
İki dlim ekmek
3 çizi bisküvi
Şekersiz cay
Aksam vatrdim biliyorum((
Yok canım yoğurt çorbası salata tavuklu bezelye vede iki kaşık pilav yedim başkada ağzıma bişi girmedi
sabah:
şekersiz çay
yumurta
5 tane zeytın
yağsız peynir kk
bi adet domates
ara öğün
galeta
şekersiz çay
öğle nestle nesfit
ara: salata
2-3 kaşık yoğurt
yarım dilim ekmek pide gibi bşy
akşam
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık piriç pilavı
1 adet kızertılmış tavuk
bol salata
"Gayret bizden, Takdir Allah'tan"
Saat gece 01.42 ve ben şuan 30 dakika jillian + 80 mekik çektim...40.cı mekikte bitmiştim yeter bu kadar dedim , 10 saniye yerde kaldım, bir 10 daha yaparım yaa dedim ve yaptım.
70.ci mekikte artık boynum acıyordu, ellerimle ensemden itip kaldırıyordum kafamı resmen. Yeter dedim biraz daha yerde uzandım. Hadi dedim dün 70 mekik çekmiştim, bugün 10 tane arttırcaktım böle plan yapmıştım. Ve kasıla kasıla 10 mekik daha çektim. 80 mekikle sözümü tuttum..
Başkaları belki günde 300 mekik çekiyor, ama mekik nedir bilmeyen bu bedenime 80 mekik eminim çok etkili olacak
Günaydın kizlar sabah sabah börekleri gtrdum mideye(
aaa kızlar ben bide akşam 9 gibi 2 tane kiraz 2 erik 2 tanede kayısı yedim affedinnn
THEY- canm o kirazlardan falan birşey olmaz kız neden kastın kendini bu kadar yaw.
neyin sağlıklı neyin sağlıksız olduğunu bliyorsun. sağlıksız olanları canın çekerse sabah az miktarda tüket. üzerine hareket et ve akşam menünden kıs tamamdr.
şöyle düşün sen şimdi aaa börek yasak diyceksin ve 3 ay belki ağzına börek koymuycaksın. hatta açma simit kek pasta hiç ama hiç birine el sürmüyceksin dimi, diyetteyken yasak çünkü !
peki diyet bitti zayıfladın diyelim, ve artık yukarda saydığım yasakları bir güzel yiyceksin çünkü artık zayıfsın. Ama 1 aya kalmadan eski kilona geri döneceksin. Çnkü sen diyetteyken vucudun misal 1.000 kaloriye yağsız şekersiz şeylere alıştı.
e diyet bitince yasakları yersen günde 3.ooo kalori alırsın ve yakamazsın vucudun yağlanır. Sonuç olarak ömrü hayatın boyunca bu yasakları yememe şansın YOK !
O yüzden kendini " yerim ama az yerim sonra diğer öğünleri hafif tutup spor yaptım mı eritirim " mantığına uydurmanı tavsiye ederim, tabi istersen
Ha bu arada sakın bu msjımdan kimse hergün yasak şeyler yenilebilir anlamasın. Haftada 1 kere bence. oda nefsimizi köreltmek için, ödül günü dedik. Ödül günü bu yasaklardan istdiğin birşeyi ye (az) böylece diyet modunda olmazsın hemde nefsini köreltirsin
erva147 canim cumartesi misafirim geldiiki ggün misafrlerim var yazamam demiştim yaa grustgum erkek arkadaşım ve ailesi gelmişti bize tanışmaya geldiler gittiler falan NYSE iste ssaçma sapan şeylerden tartsyrz herşeye kiziuo bi konuyu tartışmadan konusamiyoruz sürekli alttan almaktan biktim mesela evlilik konusunumu konusuyrz bana iki yıl snra diyo yok syle yok byle en sonunda hayırlısı olsun nasip kısmet ben kzip sininrlenince saka yaptım diyo byle bsey varmı yaa (((
Çok güzel hoş lezzetli gorunuyorlardi canım ellerine saglik
Kolay gelsin bacım Allah sağlam irade versinBugun cıkma yıldönümümüz ama bennn bugunu sadece kutlamayla geçirelim pasta falan yok diye ikna ettim benim adamı. Zaten yarın dogumgunum o zaman yeriz dedim. Ona kalsa her gun pasta yiyek
Günaydın yawrum, ben şimdi temizliğe başlıycam sonra duşa gircm of anne batırdın bugün beni yaawwwHe gunaydın
kız temizlik yapıyorum yardıma gellllEvlenen tatlislar hepiniz sevdiklerin işlemi evlendniz yani sevgililerinizke kız ervos sende syke anlatın bakalım
canım bizde severek nişanlandık evlendik 4 sene konuştuk ondan sonra evlendik kısmen çocukluk aşkımdı :)erva147 gelim kuzu ne demek :)) Vayy iyiymis tatlim :)) biz arkadas vasıtasıyla tanıştık canim :)
bol hareket et yaparken tabiri caizse kışın başın ayrı oynasın 1 saati 200 kalori yaktırıyormuş canmKızlar bende temizlik yapıyorum yardim istiorummm
Geelllmeeeeeee ! 1 saati 200 kalori yaktırıyormuş veremem sana kalorilerimierva147 gelim kuzu ne demek :)) Vayy iyiymis tatlim :)) biz arkadas vasıtasıyla tanıştık canim :)
çıtır olmuş yaw zayıflayanlar hep güzelleşiyorbecerememişim kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?