C
Çok güzel canım menün ben çok beğendim devam böyle
teşekkürler 77 yi tekrar görmek için biraz sıkı tutuyorum.Vayyy baya beğendim menünü canm afiyet olsun düzeltilcek tek bir yer bile bulamadım
hayırlı olsun yeni liste
Yeni tablomuz hazır
Günlüğümüzün 1. sayfasında olucak ve her hafta yenilenecek.
Herkese bol eksili 1 ay diliyorum.
Eki Görüntüle 1550178
Benim ödül um yarın canım bugunde neden böyle oldu anlamadım valla bi baktım yemişim hem sabah iki yumurta ma alısin artık 1 az geliyo :))sabah 2 dilim kmek ve 2 yumurta lahmacun ve nescafe dikkatimi çekti cnm. seninde mi ödül oldu
kaba koy götr olmz mı kuzum ?
daha çok yeni 6. günm olcak sanırım bugün henüz bilmiyorum cnm.
2 mili de yaptım canm geçen ay. ama ben yeni bir düzen koydum. bu şimdilik yeterli olur sanırım. leslie artık kolay geliyor bana sadece kahvaltımı sindirmeye yardımcı olsun yağ depolamayayım sabahdan diye 1 i seçtim. asıl korkum jilian
sabah : leslie 1 mil
öğle : mekik
akşam : jilian
ben 2 yumurtana alışığım zaten ama sen 2 yumurta 2 dilim ekmek yapmazsın haksız mıyımBenim ödül um yarın canım bugunde neden böyle oldu anlamadım valla bi baktım yemişim hem sabah iki yumurta ma alısin artık 1 az geliyo :))
Yok canım yoğurt çorbası salata tavuklu bezelye vede iki kaşık pilav yedim başkada ağzıma bişi girmediAaaa bak sakın akşam yemeğinde cok acıkıp böreklere pastalara saldırma
Evet canım bir dilim ekmek almıştım cokokrem görünce dolapta dayanamayıp 2 dilim yedim malesefben 2 yumurtana alışığım zaten ama sen 2 yumurta 2 dilim ekmek yapmazsın haksız mıyım
akşam neerde batrdın bn göremiyorum kuzum ?Bnde geldim kizlar aksam fazla kacrdim bide geç yedim malesef eve 20.30 da geldim çünkü evrede kimse yok cabuk olacak bsey yaptıkyedik
KKahvaltı
Haşlanmış yumurta
1 dil ekmek
1 domates salatalik
Az peynir
3 zeytin
Ara
Light bisküvi 2 adet
Öğle
Çorba
Salata
Ara
Light bisküvi 4 adet
Aksam
Az yağda domatesli peynirli yumurta
İki dlim ekmek
3 çizi bisküvi
Şekersiz cay
Aksam vatrdim biliyorum((
bu kadar mı esra ? kahvaltı falan yokmu canm bu sadece akşam yemeği miYok canım yoğurt çorbası salata tavuklu bezelye vede iki kaşık pilav yedim başkada ağzıma bişi girmedi
bak gördün mü nasıl farkediyorumEvet canım bir dilim ekmek almıştım cokokrem görünce dolapta dayanamayıp 2 dilim yedim malesef
akşam neerde batrdın bn göremiyorum kuzum ?
çiziyi diyorsan batrcak kadar mı yahu ekmeği fazla kaçırmamışsın ne güzel ben aç kalınca dayanamıyorum :)
bu kadar mı esra ? kahvaltı falan yokmu canm bu sadece akşam yemeği mi
bak gördün mü nasıl farkediyorum
anam çok az yemişsin canm yaaBütün ögünüm bu ervacım
çok güzel cnmBnde geldim kizlar aksam fazla kacrdim bide geç yedim malesef eve 20.30 da geldim çünkü evrede kimse yok cabuk olacak bsey yaptıkyedik
KKahvaltı
Haşlanmış yumurta
1 dil ekmek
1 domates salatalik
Az peynir
3 zeytin
Ara
Light bisküvi 2 adet
Öğle
Çorba
Salata
Ara
Light bisküvi 4 adet
Aksam
Az yağda domatesli peynirli yumurta
İki dlim ekmek
3 çizi bisküvi
Şekersiz cay
Aksam vatrdim biliyorum((
Yok canım yemedim valla biyya :)anam çok az yemişsin canm yaao böreklerden falan yemedin dimi kızz
Gayet iyi canımsabah:
şekersiz çay
yumurta
5 tane zeytın
yağsız peynir kk
bi adet domates
ara öğün
galeta
şekersiz çay
öğle nestle nesfit
ara: salata
2-3 kaşık yoğurt
yarım dilim ekmek pide gibi bşy
akşam
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık piriç pilavı
1 adet kızertılmış tavuk
bol salata
kaç taneki canımGünaydın kizlar sabah sabah börekleri gtrdum mideye(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?