Zayıflama Kampı

C

Çok güzel canım menün ben çok beğendim devam böyle

Vayyy baya beğendim menünü canm afiyet olsun düzeltilcek tek bir yer bile bulamadım
teşekkürler 77 yi tekrar görmek için biraz sıkı tutuyorum.

Yeni tablomuz hazır
Günlüğümüzün 1. sayfasında olucak ve her hafta yenilenecek.

Herkese bol eksili 1 ay diliyorum.

Eki Görüntüle 1550178
hayırlı olsun yeni liste

Benim ödül um yarın canım bugunde neden böyle oldu anlamadım valla bi baktım yemişim hem sabah iki yumurta ma alısin artık 1 az geliyo :))

ben birazdan annemlere gidiyorum,onlar ilde ben ilçede olduğum için gidince kalıyoruz yarın evde değilim haber vereyim dedim.özünüze ey bağın gelende görüceriy.

Benim ödül um yarın canım bugunde neden böyle oldu anlamadım valla bi baktım yemişim hem sabah iki yumurta ma alısin artık 1 az geliyo :))
ben 2 yumurtana alışığım zaten ama sen 2 yumurta 2 dilim ekmek yapmazsın haksız mıyım

Bnde geldim kizlar aksam fazla kacrdim bide geç yedim malesef eve 20.30 da geldim çünkü evrede kimse yok cabuk olacak bsey yaptıkyedik
KKahvaltı
Haşlanmış yumurta
1 dil ekmek
1 domates salatalik
Az peynir
3 zeytin
Ara
Light bisküvi 2 adet
Öğle
Çorba
Salata
Ara
Light bisküvi 4 adet
Aksam
Az yağda domatesli peynirli yumurta
İki dlim ekmek
3 çizi bisküvi
Şekersiz cay
Aksam vatrdim biliyorum ((

akşam neerde batrdın bn göremiyorum kuzum ?
çiziyi diyorsan batrcak kadar mı yahu ekmeği fazla kaçırmamışsın ne güzel ben aç kalınca dayanamıyorum :)

Yok canım yoğurt çorbası salata tavuklu bezelye vede iki kaşık pilav yedim başkada ağzıma bişi girmedi
bu kadar mı esra ? kahvaltı falan yokmu canm bu sadece akşam yemeği mi
Evet canım bir dilim ekmek almıştım cokokrem görünce dolapta dayanamayıp 2 dilim yedim malesef
bak gördün mü nasıl farkediyorum

Bütün ögünüm bu ervacım

çok güzel cnm

sabah:
şekersiz çay
yumurta
5 tane zeytın
yağsız peynir kk
bi adet domates
ara öğün
galeta
şekersiz çay
öğle nestle nesfit
ara: salata
2-3 kaşık yoğurt
yarım dilim ekmek pide gibi bşy
akşam
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık piriç pilavı
1 adet kızertılmış tavuk
bol salata

"Gayret bizden, Takdir Allah'tan"
Saat gece 01.42 ve ben şuan 30 dakika jillian + 80 mekik çektim...​
40.cı mekikte bitmiştim yeter bu kadar dedim , 10 saniye yerde kaldım, bir 10 daha yaparım yaa dedim ve yaptım.
70.ci mekikte artık boynum acıyordu, ellerimle ensemden itip kaldırıyordum kafamı resmen. Yeter dedim biraz daha yerde uzandım. Hadi dedim dün 70 mekik çekmiştim, bugün 10 tane arttırcaktım böle plan yapmıştım. Ve kasıla kasıla 10 mekik daha çektim. 80 mekikle sözümü tuttum..
Başkaları belki günde 300 mekik çekiyor, ama mekik nedir bilmeyen bu bedenime 80 mekik eminim çok etkili olacak

Çok iyisina147, post: 41281052, member: 220213"]
"Gayret bizden, Takdir Allah'tan"
Saat gece 01.42 ve ben şuan 30 dakika jillian + 80 mekik çektim...​
40.cı mekikte bitmiştim yeter bu kadar dedim , 10 saniye yerde kaldım, bir 10 daha yaparım yaa dedim ve yaptım.
70.ci mekikte artık boynum acıyordu, ellerimle ensemden itip kaldırıyordum kafamı resmen. Yeter dedim biraz daha yerde uzandım. Hadi dedim dün 70 mekik çekmiştim, bugün 10 tane arttırcaktım böle plan yapmıştım. Ve kasıla kasıla 10 mekik daha çektim. 80 mekikle sözümü tuttum..
Başkaları belki günde 300 mekik çekiyor, ama mekik nedir bilmeyen bu bedenime 80 mekik eminim çok etkili olacak [/QUOTE]
Cok iyisin bu jilian bacim ne is yapiyorrr

aaa kızlar ben bide akşam 9 gibi 2 tane kiraz 2 erik 2 tanede kayısı yedim affedinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…