ohooooMaşallah kuxum çok tatlı olmuşsun tam tek net resmin yokmu birazbuzakta ondan dedim canim çok masraflı oldum biliyrm :)
Bn silemem bebeğim başkasının yazdığını. düzeltme butonu yokmu sende ? ordan düzelt diyip siliyorsun.Atım canim ama snra sil olurmu ben silemiyorm galiba
yok annem uyucam valla gözüm kapanıyor resmen uzun zamandr böle uykm gelmemşti 2 ye kadar dururdum poff dünyayı yedim bugün asıl bugün spor yapmam lazımdı yaAyy kuzum kiyamm yaaa :)) attım foto haydi sol sağ sol sağ aşağı yukarı) tempo tempo :))
Vardı da kapattim tatlim dur sanada atım ozelden sende at ama:))
bende severek evlendim,biz ilk telefonla konuştık 6 ay sonra birbirimizi gördük.Tabi ailesini falan tanıyordum yengemin(dayımın halımının)kardeşiydi 1 ay sonra nişanlandık.)Evlenen tatlislar hepiniz sevdiklerin işlemi evlendniz yani sevgililerinizke kız ervos sende syke anlatın bakalım
helal olsunEki Görüntüle 1550731 Eki Görüntüle 1550732 kızlar bu bayan 115 kilo vermiş :)
hafif menü olmuş özlem bence sen kahvaltıya uyku diye başla sonra öğlen ve akşamı yaz.Öğle
Yumurtalı taze fasulye kavurması (5 kaşık)
Yoğurt (2 kaşık)
1 dilim ekmek
Soda
Ara
Ayran
Akşam
Dünkü kalan yogurt corbası (1 kase)
cola hariç menün çok güzelKızlar geçmişi okuyup geldim bende yazayım bari ben çok küçük evlendim 16 belki 17 yaşındaydım gorucu usulü oldu 3 ay nişanlı kaldık evlendik 7 yılı bitirdik eşim benden 12 yaş büyük bu arada
bu zamana kadar pek büyük sıkıntımız olmadı annem dışında eşim her istediğimi yapar sağolsunfazlaliklara elveda Kadercim sabah bahsetmiş sin canım sadece şunu söyleyebilirim hep alttan alan taraf olma sonra bu durumdan bikabilirsin
ve gelelim bugüne batirdim kızlar batirdim
ilk olarak sabah tartıldım 73.2 çıktım kızlar -600 yani
sabah sirkeli şu
kahvaltı
2 yumurta
1 dilim bugday ekmeği
5 zeytin
az kaşar peyniri
2 çay kaşığı reçel
domates salatalık
Öğle
4 köfte ızgara
saymadim ama 6 7 tane kanat
gene saymadim ama bi 10 tane etli yaprak sarma
1 bardak ayran
2 bardak kola
Közlenmiş sebze falan
sonra çayla beraber
5 bisküvi
4 kuş lokumu
1 avuc çekirdek
Sonra
biraz karpuz
Ekmek yemedim hiç ve çok gidip geldim akşam da bişey yemedim (daha ne yiyeyim dimi)belki bir kase cacık yerim benim için fazla olan kola ve cekirdekti diğerlerini sorun etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?