Zayıflama Kampı

bn burlardayım canm bi seçim sonuçlarını bi survivoru takip ediyorum :)

Valla ben iki günde batiklari oynuyorum :)
Kahvaltı
İki parca börek
Menemen
Bir dilim ekmek
Şekersiz cay
öğle yok
Ara
Dondurma
Çekirdek
Erik
Nektarı
Aksam
Börek 3 parca
Mercimek çorbası
Gözleme
2 lirte su
Sahada ne yim iyi ymek yedim batrdim bgun

Hiç olmamış canım gerçekten batirmissin sabah hem ekmek hem börek akşam gene börek ve gözleme arada dondurma ve cekirdek

Sabah: 5-6 çatal patates kızartması
Peynir KK dkadar
Zeytin 2 tane
Şekersiz cay
Domates salatalik
Yoğurt 3-4 kaşık
Kızlar kendimi tutamadım bu arada yediklerkme eşim bakıp
Ardından spor yaptımevde kosusturdum
OÖğle yok
Aksam : bi açma domates salatalik
Saat 7: bi açma yine salatalik domates terejag bal fln şekersiz cay simdi spora baslicamm

semraanne memnun superr cnmmm
erva147 pilav olmamis ervacimmm
ah biri bu pilav neden olmamış bir açıklasa bana
zaten ekmeğim yok karbonhidratım yok öğle yemeğim yok pilavda olmasa 500 kalori olacaktı.
hani şu olmuş bu olmamış derken daha açıklayıcı yorum yaparsanız neresi yanlış anlamak isterim arkadaşlar

gene kahvaltıda börek hayrdr bacım çizi bitti böreğe mi geçtik
akşamda börek ve gözleme bari sadece biri olsaydı kuzum , dondurmaya birşey diyemem aslında diyette tüketilebilecek en zararsız tatlıdır kendisi. ama çekirdeğin miktarını da bilmeden birşey diyemem ama 1 avuç bileyse olmamış

kızartma en ama en zararlı şey. sadece yağını eritmek için neler neler yapman lazım . 1 tane açmayı anlarım sorun yok ama 7 de 1 açma ve yanında tereyağ bal ? miktarıda önemli mesela ama bizm diyette ki amacımız asıl yağ yakmak. lütfen yağlardan uzak durmaya çalışalım.

erva147 haklisin ervacim iste kocalar yiyince bizde yemek zorunda kalıyoruz.
Bide bu pilav bence bnm dusuncem ekmek yemesende iki kasıktan pazla yeme pilav ekmekten daha zararlı cnm

Günaydın kizlar evet dünü bitirdik batırarak gün bugün ve daha dikkatli olacam verdgum kiloyu geri almazsam çok iyi olacak cuma günü bakacaz artik

Kızlar ben yiyeceklerini evden getirip yiorum burada yemek yapan yok mytfagimiz var ama evde domates bitmiş yine iki poğaçave sşekersiz cay maalesef eritmem lazim onları kızlar yasak olsa şunlar nolurduuu

Canim benim o pilavı öğlede yesen fazla derdim diyetteyken en zararlı şeylerden biri pirinç pilavı bulgur yeseydin afiyet olsun oh iyi olmuş derdim ama pirince bide akşam olmasına diyemiyorum gene diyeceksin ekmek yemedim bence yememenin bir lüksü yok ekmek yeseydin pilavı 2 kaşık yeseydin bence

Kızlar ben yiyeceklerini evden getirip yiorum burada yemek yapan yok mytfagimiz var ama evde domates bitmiş yine iki poğaçave sşekersiz cay maalesef eritmem lazim onları kızlar yasak olsa şunlar nolurduuu
Canim 2 poğaça çok fazla biz iki poğaça yi ödül gününde yeriz yasak yok dedik ama sen yasak deyip yemeyeceksen sana yasak o zaman canım

semraanne valla ben kendime yasak koyucam kilo almanın bas nedenleri bu zaten poğaça . ayrıca ben ne kadar gayret etsemde eşim yediklerini sorguluo ona göstermeden mekigimi cekuyorum dun 30 cektim

Lipton 5i bi arada çayı şuan araogun

Eklentiler

• IMG_20150608_095352.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba kızlar sabah 6:30 dan beri uyanığım ama kalkıp hiç bişe yapamadım eşim işe giderken hastaydı iş yerinde fenalaşmış hastaneye sevk etmişler bende onu beklemekten şiştim burda iyice o gelince ben kendi doktoruma gidicem hayırlısı bakalım inşallah iyi haberler alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…