aa neden istemiyor kız ?Kızlar bu hafta iyiydi ama eşimin sayesinde bozuldu istemiyor zayiflamami adana durum yiyelim dedi ben istemedim ama gelmiş kapimiza yemesem kusecekti yarısını yedim yarısını verdim kendimi çok suçluhissediyorum ssonrasında eritiyim dDİE sporunu yaptım
yemeğimi yedim geldim kızlar yazıcam menümü :)
çok güzel bir menü canm düzeltilcek hiçbir şey yok :)Sabah sirkeli si
kahvaltı
2 yumurta
5 zeytin
az beyaz peynir
az reçel
1 dilim bugday ekmeği
ara 3 kuru kayısı
öğle yok
2 Nektarin
akşam
1 tabak patatesli et haşlama
1 kase cacık
salata
1 tane de dondurma yiyecem
Gayet güzel canımSabah sirkeli si
kahvaltı
2 yumurta
5 zeytin
az beyaz peynir
az reçel
1 dilim bugday ekmeği
ara 3 kuru kayısı
öğle yok
2 Nektarin
akşam
1 kase cacık
salata
Bende tam o 6 kaşık pilav ne diye ekmek hiç yememişsin ervacımKızlar bugünkü menümü sizin için resimledim :)
KAHVALTI
Domates - salatalık - peynir -1 yumurtadan omlet tost yaptım, omletin arasında 1 dilim salam ve yarım dilim kepek ekmek var. Düşük kalorili, doyurucu bir kahvaltı oldu :)
Eki Görüntüle 1551572
ÖĞLEN
Sadece şekersiz türk kahvesi ve küçük naneli çikolata. Kalorisi sadece 39 :)
Eki Görüntüle 1551575
AKŞAM
6 Kaşık kadar pirinç pilavı - 6 kaşık kadar taze fasulye - 2 kaşık kadar salata - 1 bardak ayran :) Pirinç pilavı 6 kaşık çok diyen olursa bilgi : bugün sadece yarım dilim kepek ekmek yedim. Ekmek hakkımı pilavdan kullandım :)
Eki Görüntüle 1551573
TOPLAM ALINAN KALORİ : 680
SPORLA YAKILAN KALORİ : 1 mil leslie + 30 dak. jillian
Evet canım pilav çok olmuş ekmek yememiste olsan fazla olmusKızlar bugünkü menümü sizin için resimledim :)
KAHVALTI
Domates - salatalık - peynir -1 yumurtadan omlet tost yaptım, omletin arasında 1 dilim salam ve yarım dilim kepek ekmek var. Düşük kalorili, doyurucu bir kahvaltı oldu :)
Eki Görüntüle 1551572
ÖĞLEN
Sadece şekersiz türk kahvesi ve küçük naneli çikolata. Kalorisi sadece 39 :)
Eki Görüntüle 1551575
AKŞAM
6 Kaşık kadar pirinç pilavı - 6 kaşık kadar taze fasulye - 2 kaşık kadar salata - 1 bardak ayran :) Pirinç pilavı 6 kaşık çok diyen olursa bilgi : bugün sadece yarım dilim kepek ekmek yedim. Ekmek hakkımı pilavdan kullandım :)
Eki Görüntüle 1551573
TOPLAM ALINAN KALORİ : 680
SPORLA YAKILAN KALORİ : 1 mil leslie + 30 dak. jillian
bana çok gelmedi canm ekmek değil hiç birşeyim yoktu bugün nerdeyse öğlem bile yok :)Evet canım pilav çok olmuş ekmek yememiste olsan fazla olmus
cnm yediklerinden çok yağ miktarı önemli burda. gözleme kızartma ve tavuk bol yağda mı oldu mesela.Bende misafirlerimi yolladım şimdi inanın çok suçlu hissediyorum kendimi
sabah kahvaltı 2 tane avuç içi kadar gözleme 5 çatal patates kızartması 2 kaşık menemen ve çay
öğle yok
akşam yarım kase çorba kızarmış tavuk iki küçük parça salata yarın kendimi aç bırakmam lazım
Tatlim supersin çok iyi :))Sabah sirkeli si
kahvaltı
2 yumurta
5 zeytin
az beyaz peynir
az reçel
1 dilim bugday ekmeği
ara 3 kuru kayısı
öğle yok
2 Nektarin
akşam
1 kase cacık
salata
Gözleme yağsız gibiydicnm yediklerinden çok yağ miktarı önemli burda. gözleme kızartma ve tavuk bol yağda mı oldu mesela.
kız dünde batrdım dedin bugün toplıycaktın !erva147 canim sende çok iyisini ama ben bugün batirdimda ne batrdimm
Kız ne yedin yaz bakalımerva147 canim sende çok iyisini ama ben bugün batirdimda ne batrdimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?