en iysi valla ızgara canm. bnde de var kullanayım bari iyi aklıma getirdin. dedim ya oruçlukta çok menü yorumlayamam ben çnkü ben ne kadar yemek istemesem de o açlık çok başka durduramıyor kendisini insan.
kız ilk ramazan pidemi yedim iftarda. çok görme onu da
meyve ye meyve bende şuan kiraz yiyorum 4 kaloriymiş adedi
Ha gayret canım benden çok senin zayıflamani istiyorum gerçekten canım azimli ol biraz lutfen31 ağustos da diyet serüvenim biticek ...
düğünüme 5 gün kala ...
31 ağustosa bugünden itibaren tamı tamına 10 HAFTA VAR !!!
şuan ki kilom 78 diyorum , her hafta 1 kilo versem = 10 hafta da 10 kilo eder ve düğüne 68 ile giderim ...
kötünün iyisi ama olursa da süper olur , Rabbim sen yardım et bizlere
Uzun zamandır seni takip ediyorum erva dipnot düşeyim bu hesabına duraksamaları ve kilo azaldıkça verilen kilonun 1 değil 500 600 gramada düştügnü hesapla,malesef birebir yasadıklarım bunlar.hesaplarıma göre 1 temmuzda 59 civarı olacaktım fakat duraksamalar 500 600 gram haftalık vermelerle( ki kaçamak yapmadım alışkanlıklarımı tamamen degistirip)şu an 67 kiloyum 7 8 kilo geriden geliyorum anlayacağın...31 ağustos da diyet serüvenim biticek ...
düğünüme 5 gün kala ...
31 ağustosa bugünden itibaren tamı tamına 10 HAFTA VAR !!!
şuan ki kilom 78 diyorum , her hafta 1 kilo versem = 10 hafta da 10 kilo eder ve düğüne 68 ile giderim ...
kötünün iyisi ama olursa da süper olur , Rabbim sen yardım et bizlere
Kuzum hastanedeydim eve şimdi geldim
Öledir benim herif canım iftardan sonra yarım saat yürüyorumtmm canm bnde iftara yakın tartılırım. bakalm bnde nasıl işleyecek çok korkarım ben ramazandan
annem ne masrafsız herif o öle ahahah
E oruçken zorlanmıyor musun kuzum ? susamıyor musun daha dgrusu
kız azimliyim zaten ama bu 1 hafta mahvetti beni çok geriye attı. nese etcek birşey yok devam tabikisi. saol kuzum Allah razı olsun :)Ha gayret canım benden çok senin zayıflamani istiyorum gerçekten canım azimli ol biraz lutfen
takip mi ediyorsun ay utanırım benUzun zamandır seni takip ediyorum erva dipnot düşeyim bu hesabına duraksamaları ve kilo azaldıkça verilen kilonun 1 değil 500 600 gramada düştügnü hesapla,malesef birebir yasadıklarım bunlar.hesaplarıma göre 1 temmuzda 59 civarı olacaktım fakat duraksamalar 500 600 gram haftalık vermelerle( ki kaçamak yapmadım alışkanlıklarımı tamamen degistirip)şu an 67 kiloyum 7 8 kilo geriden geliyorum anlayacağın...
hayrdr kuzu neden ?Kuzum hastanedeydim eve şimdi geldim
vaaaayyy canm anlat o zman bize neler yaptığını :)Aç kalarak kesinlikle metabolizmanı mahvetme derim verdigin kiloları farkında olmadan geri alırsınben 102.3 ten 67 ye indim ekimden beri diyetteyim 1 temmuzda kesecektim ama kesemiyorum devam
Tebrik ederim canım seni ya çok güzel kilo vermişsin spor yapiuomisunAç kalarak kesinlikle metabolizmanı mahvetme derim verdigin kiloları farkında olmadan geri alırsınben 102.3 ten 67 ye indim ekimden beri diyetteyim 1 temmuzda kesecektim ama kesemiyorum devam
Geçmis sayfalarında resim ile beraber paylaşmıştım tekrar yazaymvaaaayyy canm anlat o zman bize neler yaptığını :)
aç kalma diyorsun ama işte zaman çizelge mi gördün 10 hafta neye yetecek
Teşekkür ederim canım evet yaptım yürüyüş + leslie 3 mil + trambolinimde zıpladım :)Tebrik ederim canım seni ya çok güzel kilo vermişsin spor yapiuomisun
Kayınpederimi hastaneye yatırdılar canım ondan yanındaydık zatürre olmuş Allah korusun ilerlemesin diye doktor hastaneye yatırdı her gün oraya gidicem mecburkız azimliyim zaten ama bu 1 hafta mahvetti beni çok geriye attı. nese etcek birşey yok devam tabikisi. saol kuzum Allah razı olsun :)
takip mi ediyorsun ay utanırım ben
bliyorum haklısın kilo azaldıkça vermek zorlaşır ama 7 kilo geriden gelmek oyyyy
benm zamanım yok gerekirse aç kalıcam son ay napayım canm akılsız başın cezasını çekicem. Verelim şu kiloları da başka bişi istemem..
hayrdr kuzu neden ?
Kayınpederimi hastaneye yatırdılar canım ondan yanındaydık zatürre olmuş Allah korusun ilerlemesin diye doktor hastaneye yatırdı her gün oraya gidicem mecbur
Çok geçmiş olsun canm yaKayınpederimi hastaneye yatırdılar canım ondan yanındaydık zatürre olmuş Allah korusun ilerlemesin diye doktor hastaneye yatırdı her gün oraya gidicem mecbur
ben leslie 2 mile kadar yaptım sıkıldım azcık onda jilliana başladım bi dene istersen sende onu :)Teşekkür ederim canım evet yaptım yürüyüş + leslie 3 mil + trambolinimde zıpladım :)
Sağol canım ALLAH razı olsun cuma günü olucak nasipse ama bugün evde gebelik testi yaptım negatifGecmis olsun canım senin gebelik dün belli olmayacakmiydi
Sağol kuzum inşallah tek duamız o eşimin morali çok bozuk dün eşim işten izin alıp çıkamadı bende babasıyla görüştürdüm babası koca çınar devrildi dedi eşim telefonu kapattıktan sonra ağlamışÇok geçmiş olsun canm yaHemen iyileşir inşallah
çok üzüldüm ya inş tez zamanda iyileşir canm destek ol eşine kötüyü düşünmeyin.Sağol kuzum inşallah tek duamız o eşimin morali çok bozuk dün eşim işten izin alıp çıkamadı bende babasıyla görüştürdüm babası koca çınar devrildi dedi eşim telefonu kapattıktan sonra ağlamışAllah kimseyi anasız babasız bırakmasın
Amin inşallah canım çok sağol bende hergün hastaneye geliyorum işteçok üzüldüm ya inş tez zamanda iyileşir canm destek ol eşine kötüyü düşünmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?