kızlar nefret ediyorum kendimden kilomdan bu ara fazla yiyorum toparlanamadım bi turlü
çok az yemişşin canım ama az yemeden olmuyor ben anladım bunu menün güzel tartıldınmı bu haftaBugun yediklerim kızlar. Öğle ve akşam yemeğinde birer dilim de ekmek yedim.
Buna ek olarak 1 tane ekler yedim.
çok az yemişşin canım ama az yemeden olmuyor ben anladım bunu menün güzel tartıldınmı bu hafta
bende çok stresliyim ya kurban bayramına kadar 65 altı olmak istiyorum ama yiyorumda yiyorum 71 olmuşum ama çok şişkinlik var bende adet olamıyorum 3 ay oldu doğum yapalı ama olamadım dahaEkler yedim ya oyuzden az yemek istedim bir de regl olmuşum spor da yapamıyorum cok yemeyim dedim
Bu hafta ben tekrardan bozdum semra bugun yeniden basladımcok sıkıldım tekrar tekrar başa sarmaktan 73üm işte
Erva geldin mi kız sonunda Nerelerdesin kötü bişey yoktur insallahKizlarrr
Kübra nasılsın canım napiyosunben buradaım
Canim kimse Günlükten çıkmadı çıkarılmadi kimse gelmiyor yazmiyor sen neler yapıyorsun kilo durumu neKızlar beni gunluktenmi cikardiniz ??
çk şükür iim canm sen nasılsın neler yapıyrsun :)Kübra nasılsın canım napiyosun
bende iyiyim hergün irip bakıyorum ama kimse yoktu kilo durumu nasıl sen güzel vermiştin dahada verdin miçk şükür iim canm sen nasılsın neler yapıyrsun :)
hayır veremedim canım şu an 70 kilo oldumbende iyiyim hergün irip bakıyorum ama kimse yoktu kilo durumu nasıl sen güzel vermiştin dahada verdin mi
hayır veremedim canım şu an 70 kilo oldumsen ne yaptın verdin mi daha
Güzel vermiştin canım sen ramazanda neden öyle oldu kiBnde 72.5 oldum geri yaaaoff gerçek yere aliyrZ regl o btsin başlıcam tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?