Günaydın kızlar artık zayifladgimi hissediyorum son 4 kilom kaldı vermem gereken şimdi bölgesel çalışmaya baslayacam yedgime dikkat edicem kalan 4 kiloyuda vericem İns.:)
Günaydın canjm artık hissettiğine sevindim 5 Kilon kaldiysa sen 69 falansin onuda vereceksin az daha gayret bende kıyafetlerden anlıyorum artık oluyorlar bana sıkan lar var ama onlarda olacak görenler şaşırıyor hamileliğin son günleri yarım dünya gibiydim o zamandan 16 kilo gitmiş kaldı 8
inşallah :)İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın canım
Merve :)Ay boylarımız aynıymış bende 157yim ama 73 kiloyum tabi ben
Adın ne canım
baya zayıflamışsın maşallah abla darısı bizim başımıza :)Eki Görüntüle 1586844
Bu şuanki halim kizlar
Ayy bende cok iyi diye duyup umitlenmistimBen kullandım canim o tohumu ilk 3 gün ise yaradı snra hiç bi etkisi olmadı ve tadida iğrenç sadece ishal yapıyor iştahı falan kesmiyo ben komplesni attım onu yedikten snra agzima illaki tatlı bsey koyuyodum cnku tadı gtmiyo hemen ağızdan insanın midesini bulandryo
Kız sen neden banlaniyosun o kadar bide kilodan dolayimi gitmeyecen bende durumlar kötü toparlayamayorum kendimiHellööööö ben gene banlıydım bebişkolarımmm
Sinirlerim bozuk ayın 1inde dugun var gitmicem sanırım
Kız sen neden banlaniyosun o kadar bide kilodan dolayimi gitmeyecen bende durumlar kötü toparlayamayorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?