- Konu Sahibi tourmaline
-
Yaz mevsimi olan alerjilerden olabilir minik küçük kırmızı leke gibi filan. Çatlak değildir sanmıyorum. Evet, diyet nasıl gidiyor:)) Ben spor ve diyeti hafiflettim ya da alıştığım için artık normal geliyor sanırım. Pek bir şeyden kısmıyorum çok şükür 100 200 gr gidiyor gibi inşallah en kısa zamanda ulaşırım 50 kiloya. Şu anda sabahları tartıda 56.6 geliyorum bakalım. 56 ları gördüm sıra 55 lerde yavaş yavaş aşağı ineyim..
Devam devam :))) Spor azaldı benim ona üzülüyorum. Sadece hergün 45 dk yürüyüş yaptım geçtiğiimiz hafta Leslie ya da Slim yapamadım fırsat bulup ama bugun hem slim hem Leslie yaptım. Bakalım önümüzdeki hafta düzenli ağır bir spor yapacağım. 56.5 takıldı yarın detoks yapacağım spor önümüzdeki 7 günlük bir program yapabilirsem en azından şu 54 leri görmek istiyorum.
evett çatlak değillermiş daha bugün geçtiler 1 hafta oldu..korkmuştum falla çatlaktan çok korkuyorum aman kızlar çok hızlı kilo vermeyelimmm..
bu arada bugün belimi ölçeyim dedim herkes çok incelmişsin diyordu, 74 cmdi çok merak ettim 69 cm olmuş belim...omuzlarım geniştir benim vücuduma göre iyi sanırım..64 falan olsa süper olur ?
sizin beliniz kaç bu arada ? diğer tarafları sormuyorum bile benim alt taraf baya olduğundan
mrb. sanırım buldum topiğini :)
hızlı kilo vermede eğer spor olamazsa çok büyük sorunlar olur sarkmalar çatlamalar felan ama spor yaptığın sürece bence korkma
ben de yeni başladım şükür finaller bitti artık kendimize bakma zamanı
boyum 1.69 kilom 58.5
çok fazla diyete girmeden ama yediklerime de dikkat ederek şu baş tacım eliptik bisikletimi kullancam yalnız ben henüz 40 dkya çıkamadım 20 25 arasında bazen 30 oluyor ama şimdilik 20 ile başlamayı düşünüyorum sen ne zamandan beri eliptik kullanıyorsun acaba ???????
canım hoşgeldin evet benden önce bulmuşsun topiğimi..
ben mayısın 18inden beridir yapıyorum..yani hemen hemen 1 ayı geçmiş benim..ilk 2 hafta bariz bir incelme oldu,baştan topiğimi okuduysan ara ara yazdım canım..56 kilo ile başladım şu an 52 kiloyum..ilk 3 gün 15 dk falan yaptım,sonra 25 dk, sonra 40 dk yaptım ve artık 40 dk olarak devam ediyorum..
eskisi gibi hergün kullanmıyorum, çatlak olayından korktum çünkü..ama haftada en az 4-5 gün yapıyorum mutlaka..çok güzel inceltiyor bir süre sonra farka inanamayacaksın sen de benim gibi..beden olarak 38 büyük geliyor bana 36,5 falan oldum sanırım..bazen 36 da oluyor..
sen kaç gündür yapıyorsun ?tabii bir anda 40 dk yapmaya başlama, ben zaten spor salonuna gidiyordum plates,yürüyüş falan yapıyordum eliptiğe başlamadan..
dün gece 47 dk eliptik bisiklet kullandım...hadi bakalım siz de yazın kaç dk yaptınız ?
rica ederimmmayrıntılı cevap için teşekkür ederim
ben bir buçuk ay felan yaptım o ara diyetle beraber 5 6 kilo
verdim sonrasında bıraktım şimdi tekrar başlayıp sıkılaşmak istiyorum
beden olayına gelince gerçekten tebrik ederim 36 süper olmuştur bakalım inşallah
1 ay sonra bizde farkı yaşarızama ben spor salanuna gitmiyorum sadece
göz bebeğim evdeki eliptik bisikletim
düzenli olarak buraya yazıp birbirimizden destek almak ümidiyle .......
bir de sanırım mesajımı görmediniz 40 dk yı 20x2 şeklinde mi yapıyorsun yoksa tek
seferde mi
ben sabahları 40dk civarında koşu bandını kullanıyorum. yaklaşık yaktıgım kalori 200 ü buldugunda bırakıyorum. duş alış işe gidiyorum. ama sanırım üşüttüm sırtımda dehşet bi agrı var. gogsumede vuruyor o yüzden 2 gündür spor yapmıyorum bu aksam yeniden başlıcam inş. sabah akşam 200 kalori yakmak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?