- 16 Ekim 2018
- 861
- 2.361
Ayy çok şükür vallahi.. Cuma günleri ayrı bir stres yaşıyoruzSağol canım bugunude atlattık![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ayy çok şükür vallahi.. Cuma günleri ayrı bir stres yaşıyoruzSağol canım bugunude atlattık![]()
Simdi sıra pazartesiAyy çok şükür vallahi.. Cuma günleri ayrı bir stres yaşıyoruz![]()
Olsunn güzelll pes etmek yokGünaydın kızlar
Hemen bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 62,70
BuGün: 62,45
Fark: 250 gr
Yüzde: 0,04
Eki Görüntüle 3252992
J O U
Elhan
Bu hafta da MasterFitte olmak istiyorum![]()
800 verip 200 ünü tekrar alırızSimdi sıra pazartesibugün ödül yapıyozmu
![]()
Sonra oturur ağlarızz800 verip 200 ünü tekrar alırız![]()
İnşallah daimi olur ya dua ediyorum çabuk sıkılmıyımAfiyet olsun kukicim.Müthiş bir başlangıç yaptın. Nazarimiz değmesin
![]()
Bende ilk yaptım güzel oldu canım. Garnitürle uğraşasım gelmedi eve geç gelince. Etle hemencecik olduAaa enginar yemeği ilkkez duydum kerevizi yapardım enginarı hiç düşünmemistim
Afiyetler olsun beybim bol eksiğin olsun![]()
Bomba gibi bebeğimmm gibii eksileceğiizzz
Denerim bigün bendeBende ilk yaptım güzel oldu canım. Garnitürle uğraşasım gelmedi eve geç gelince. Etle hemencecik oldu![]()
Simdi sıra pazartesibugün ödül yapıyozmu
![]()
Kızlaaaar hemen çıldırmayalım
İnşallah kukiciğim sayfadan kopmamaya çalış bak nasıl motive oluyorsunİnşallah daimi olur ya dua ediyorum çabuk sıkılmıyım![]()
İnşallahh elcomm yaza fimfit olalımBomba gibi bebeğimmm gibii eksileceğiizzz![]()
Bak nasıl gidecek bazen yavaş bazen hızlı ama gidecek
Öğlen yapalım yav ödülü akşamı unutalımmKızlaaaar hemen çıldırmayalımödül yapacaksanız minnak bişey yapın bugün oğlum kurabiye istiyor mecbur yapıcam artık ama bir tanecik yiycem
İnşallah kukiciğim sayfadan kopmamaya çalış bak nasıl motive oluyorsunburadaki kadınlar gerçekten harikalar
![]()
Ben bu hafta biraz kaçamak yapmıstım, ama şükür çok etkilememiş, emzirmenin faydalarıııSonra oturur ağlarızzbosverr kaçmıyoyaa bozmayalımm
Dimiii ben hic kaçamak yapmadım düşün yaniiBen bu hafta biraz kaçamak yapmıstım, ama şükür çok etkilememiş, emzirmenin faydalarııı![]()
Çok fazla girip okuyamıyorum yazılanları bu ara bir yoğunluk halindeyim. Bugünde misafirim var. Ağzımı kapatıp sadece salata yemeyi planlıyorum. Onlarıda yolladıktan sonra artık daha sıkı yazılanlrıda takip edip bende motive olucamKızlaaaar hemen çıldırmayalımödül yapacaksanız minnak bişey yapın bugün oğlum kurabiye istiyor mecbur yapıcam artık ama bir tanecik yiycem
İnşallah kukiciğim sayfadan kopmamaya çalış bak nasıl motive oluyorsunburadaki kadınlar gerçekten harikalar
![]()