- 20 Mart 2008
- 129.907
- 178.263
- 57
Aynen dedim değişiklik olsun bastım nikahı gitti sjksjksjk çok cazip geldi gözümePopkek e basmışsın nikahı abla![]()

Aynen dedim değişiklik olsun bastım nikahı gitti sjksjksjk çok cazip geldi gözümePopkek e basmışsın nikahı abla![]()
Selam migim nasılsın kuzucumselamlar nasılsın :)
bugün son gün... deneme amaçli yaptık... ama katılan az olunca çok üzüldüm.. destek olan çok teşekkür ediyorum..:) iyiki varsiniz seviyorum sizi hemde çook.. çook...
iyiyim abla sen nasılsın :) sigara içmeyeli 1 hafta olduuSelam migim nasılsın kuzucum
Büyük başarı maşallah maşallahAynen spor destek veriyor zaten,bende 66 ile başladım 7 ayda 15.5 kilo verdim,zaman zaman çok durdu sonra verdim .
Biraz zaman ve sabır istiyor aslında.
Afiyet olsun canimYeşil çay içiyorum şu anda
Ooooo süper ozamanfırında kızartma az yağlı.
Evde misafir var yoğun ve karışık.sen nasılsın canım?İnşallah canım nasılsınız![]()
Bende iyiyim sağol,odaların tülleri yıkandı asıp geldim şimdi,süperrr yaaa maşallah tebrik ediyorum seni darısı başıma olsun geneiyiyim abla sen nasılsın :) sigara içmeyeli 1 hafta olduu![]()
Daha fazla giderdi de durdu dönem dönem,gene çok iyi verdim,yarında mezun oluyorum kısmetseBüyük başarı maşallah maşallah
Afiyet olsun canim
Ooooo süper ozaman
KaptanımmEvde misafir var yoğun ve karışık.sen nasılsın canım?
Hamdolsun kuzum iyiyim.Nasılsın ablacım![]()
Benim de 100 zıp vardı dün
18 haziran 23 haziran ipli/ipsiz atlama challenge:) 18.Haz 19.Haz 20.Haz 21.Haz 22.Haz 23.HazMigim
100yok 100 ipli /50 ipli yok 50Tutku44
400 400 400 400 280Cordelia
150@pastelfit 300
bugün son gün.:) kazanan belli :)
Kolay gelsin aşkımEvde misafir var yoğun ve karışık.sen nasılsın canım?
Iyiyim kuzum, çok yoğun geçiyor, okuyamıyorum burayı, sadece alıntılara bakıyorum.Cok sevindim canim insallah saglikli kucağına alırsın
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Iyiyim ablacim sen nasilsin
Günaydın canim![]()
Ohhhh afiyet olsun ablacımAynen dedim değişiklik olsun bastım nikahı gitti sjksjksjk çok cazip geldi gözüme![]()
![]()
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 355 gün geçti.
Sanki sen daha önce de sigara içmiyor gibiydin migim ya da ben hatırlamıyorumiyiyim abla sen nasılsın :) sigara içmeyeli 1 hafta olduu![]()
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 355 gün geçti.
gelsin kuzum
Afiyet olsun ablacim cok severim limonlusunuBiraz önce limonlu pop kek yemiş olabilirmiyim acep,evet evett yedim![]()
Eline saglik canim
18 haziran 23 haziran ipli/ipsiz atlama challenge:) 18.Haz 19.Haz 20.Haz 21.Haz 22.Haz 23.HazMigim
100yok 100 ipli /50 ipli yok 50Tutku44
400 400 400 400 280Cordelia
150@pastelfit 300
bugün son gün.:) kazanan belli :)
Hayirli yolculuklar ablaHamdolsun kuzum iyiyim.
Ağrılar yok denecek kadar azaldı, regl bile düzene girdi, ben şok oldum, epeydir saçma salak geliyordu.
Izmir den çıktık
Istikamet konya
Türkiyeye dönme vaktin gelmiş o zaman ablaIyiyim kuzum, çok yoğun geçiyor, okuyamıyorum burayı, sadece alıntılara bakıyorum.
Ben sıcak insanıyım, soğuk beni hasta ediyor
Uuuuu sen buraya taşın bence ablaHamdolsun kuzum iyiyim.
Ağrılar yok denecek kadar azaldı, regl bile düzene girdi, ben şok oldum, epeydir saçma salak geliyordu.
Izmir den çıktık
Istikamet konya
oh harikasinGünaydın kızlarşeytanın bacağını kırdım şükür kalktım kahvemi içtim yürüyüşümü yapıyorum şuan
Eki Görüntüle 3088100