Kp de ilginç. Arka tarafta çocukları birbirine girmiş adam "kızım az da şuraya hah hah,kulunç var off"Kayinvalide bunun adiyla sesleniyomus eltiye kayinpeder eltiyle yagli gureste zaten bir tepki vereceklerini sanmiyorum
Aaa teyze nerde geçti bulamadım yahuBen iptal her mesaj da bir kişi dahil oluyor ahlaksızlığa yetişemiyorum. Elti anasi bir de teyze çıktı. Erkeklere kopmle sahip çıkılsın agagaha
Elti erkeklere yapıyor masajı sadece.Kayınvalideye de masaj yapayım demiştir o da istememiştir küsmüştür
Sizi ne bakımdan övmüş misal?Kaynanam sürekli benim adımla hitaben edip beni övmüş ona oda delirmiş kocasıyla kavga ermiş1 hafta küs kalmışlar benim haberim yok
Cilvesizlerin masajı da böyle oluyor herhaldeYat çiğneyelim iyi gelir bizim masaj böyle
Aaa teyze nerde geçti bulamadım yahu
Deseydim derdim kaynanam sürekli söylüyor anasını teyzesinin bana
Ama ben gideli 15 sene oldu, dolar o zaman bu kadar kafayi kirmamisti.Dolar 20 TL'ye dayanmış, sen ballandıra ballandıra taylandi, birde sahilde yaptırdığın mesajları anlat...Biraz vicdan lütfen
Bizde kalmışlardı kayınvalidemler 1 ay çok güzel yemek yapıyor çok güzel pasta yapıyor çok saygılıSizi ne bakımdan övmüş misal?
Bana yaparsa onun safına geçerim, sırtım ağrıyor zaten skdlldldBize de masaj yapacak.
Malzeme bu napam kütürdetebiliyorum ancaCilvesizlerin masajı da böyle oluyor herhalde
1 kez gittik denize ayrı şehirlerdeyiz
Elti anasi kimin teyzesiymis? Kacirdim kiz orayiBen iptal her mesaj da bir kişi dahil oluyor ahlaksızlığa yetişemiyorum. Elti anasi bir de teyze çıktı. Erkeklere kopmle sahip çıkılsın agagaha
Bizde kalmışlardı kayınvalidemler 1 ay çok güzel yemek yapıyor çok güzel pasta yapıyor çok saygılı
ay güzel yemek pastada önemli şimdiBizde kalmışlardı kayınvalidemler 1 ay çok güzel yemek yapıyor çok güzel pasta yapıyor çok saygılı
Şanlı marka yakı,viks,at kestanesi. İmkan bu aplaCilvesizlerin masajı da böyle oluyor herhalde
Kocamın oynayan videolarını atmıştı geçen yıl daha yeni tekrar attı sonra hepsini döktüm içimdekilerinDenize son 3 ayda gitmediniz herhalde. Kaç aylık mevzu, neden bu gece size konu açtıracak bir derde dönüştü ?
Haaykırrdııımmkocamı masajcı elti ve sülalesinden kurtarmaya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?