Zor günler geçiriyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eltiyi gözüm tutmadı, masaj ne alaka, kocama niye masaj yapacakmış eltim, ne münasebet ayol

Kadının üslubu, tarzı böyle olabilir ama ben olsam ben de rahatsız olurdum, altında bir şey aramazdım herhalde bilemedim

kız götürme götürme alışmış kudurmuştan beterdir ben bekarkende çok giderdim eşime çok ısrar ettim gidelim diye o da hiç sevmezdi hamam spa filan zorla gittik şimdi adam bir alıştı her gün gidelim desem gider yurtdışından rus bi müşterisi geldi dedi ki bir spa ayarla da adamı götüreyim neyse ayarladım gittiler adam masajdan sonra demiş ki eşin rahatsız olmuyordur umarım demiş yok o ayarladı adam bana teşekkür hediyesi göndermişti öyle memnun kalmış dedim valla rahatsız oluyorum da sen takmıyosun

Kocanız arkanızda,kayınvalideniz de arkanız da.Ee sorun ne?
Abisi eşimi aradı karıma kimse laf edemez dedi eşimi heryerden engellemiş. Abisiyle arasının açılmasına sebep oldum diye üzülüyorum kayınvalidem öyle söyledi ama eşim anneme çok güvenme o iki taraflı davranıyor diyor

Evet ya öyle de olabilir insan bazen yanlış anlıyor olabilir sonra da böyle sarpa sarıyor ama masaj olayını geçemedim ben orası bi başka

Evet ya öyle de olabilir insan bazen yanlış anlıyor olabilir sonra da böyle sarpa sarıyor ama masaj olayını geçemedim ben orası bi başka
ailede kayınpeder bile geline masaj yaptırıyor bilemedim yani..
kimine uyar kimine uymaz. benim kayınpederim kolay kolay göz göze bile gelmez bizle, soğuktur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…