Kötü niyetli değil benim karım diyorYa anlattıklarınız çok garip.Kocasına masaj yapıyormuş işte.Eltinizin kocası ne diyor bu masaj olaylarına?
Hiç bilmiyorum sormadımAnnesi ne yapıyormuş
Yat dünür bi yakı atam,bi kütürdetem geriiim gerim olmuşsun taş gibi taşşşO da dünüre mi masaj yapmak istedi acaba
ben "izlemelere doyamıyorum" yazısını ilk okuduğumda aklıma bu geldi açıkçasıOlabilir dimi bu açıdan da bakmak lazım
Kocanız arkanızda,kayınvalideniz de arkanız da.Ee sorun ne?Bu olaylardan önce olmuş
Be. Tanımıyorum annesini ama kayınvalidemle aynı şehirdeler kayınvalidem söyledi bu olaylardan sonra
Sormayın zaten siz. Senin anan da böyle böyleymis deme potansiyeliniz var. Kan çıkmasın.Hiç bilmiyorum sormadım
kız götürme götürme alışmış kudurmuştan beterdir ben bekarkende çok giderdim eşime çok ısrar ettim gidelim diye o da hiç sevmezdi hamam spa filan zorla gittik şimdi adam bir alıştı her gün gidelim desem giderEvet love ufacıcık kadınlarda iman gücü var. Bir kere de videoda gördüm. Kadınlar böyle kendilerini bezle bağlayıp, vücuduna basıyor. Ben bir kere lenf drenaj diye bir masaj yaptırdım, o gün iki büklüm dolaştım.Ama sonrasında çok rahatladım. Benim vaktim olsa sürekli yaptırırım. Eşime ama kadın yapmasına izin vermem her yerini 1 saat mıncıklayacak. Ne münasebet
Koh samui, koh fifi bunlar adalar, puket gibi, koh fifi ye ben cok da fifi adasi derdim hattakız ne koh u ne fifisi ,konuşmayı da mı unuttun
fakirliğim heybetini delercesine ortaya dökülüyordu ..
Abisi eşimi aradı karıma kimse laf edemez dedi eşimi heryerden engellemiş. Abisiyle arasının açılmasına sebep oldum diye üzülüyorum kayınvalidem öyle söyledi ama eşim anneme çok güvenme o iki taraflı davranıyor diyorKocanız arkanızda,kayınvalideniz de arkanız da.Ee sorun ne?
Evet ya öyle de olabilir insan bazen yanlış anlıyor olabilir sonra da böyle sarpa sarıyor ama masaj olayını geçemedim ben orası bi başkaben "izlemelere doyamıyorum" yazısını ilk okuduğumda aklıma bu geldi açıkçası
yani kimse kocasında gözü olan birine bu kadar alenen "kocanı izlemeye doyamıyorum" yazmaz gibi geliyor.. ben mi çok safım
Bize de masaj yapacak.Eltiyi gözüm tutmadı, masaj ne alaka, kocama niye masaj yapacakmış eltim, ne münasebet ayol
Deseydim derdim kaynanam sürekli söylüyor anasını teyzesinin banaSormayın zaten siz. Senin anan da böyle böyleymis deme potansiyeliniz var. Kan çıkmasın.
ailede kayınpeder bile geline masaj yaptırıyor bilemedim yani..Evet ya öyle de olabilir insan bazen yanlış anlıyor olabilir sonra da böyle sarpa sarıyor ama masaj olayını geçemedim ben orası bi başka
yine de cilve onda masaj ondaÇok güzel söylemişsiniz
O benim saygılı oluşumu duruşu mu kıskanıyor ailede kimseyle kavga etmedim şimdiye kadar herkeste bana saygı gösterir ama o kaynananamla kayınpederimle defalarca küstü barıştı
Bence kesin ThailandliBu elti Vietnamlı mı,Çinli mi acaba?
Ben kendi kocamı kendimi düşünürüm bahane onların ahlaksızlığını bize sıçramasınlar yetrrSormayın zaten siz. Senin anan da böyle böyleymis deme potansiyeliniz var. Kan çıkmasın.
İmkanı olan kocasına sahip çıksın heryerden çıkıyorlar analı kızlıO da dünüre mi masaj yapmak istedi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?