- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.268
- 798
Abisi eşimi aradı karıma kimse laf edemez dedi eşimi heryerden engellemiş. Abisiyle arasının açılmasına sebep oldum diye üzülüyorum kayınvalidem öyle söyledi ama eşim anneme çok güvenme o iki taraflı davranıyor diyor
ben senle aşık atamam yavrum biz kredi çekip market Alışverişi yapıyoruz ahahahahahhahaKoh samui, koh fifi bunlar adalar, puket gibi, koh fifi ye ben cok da fifi adasi derdim hatta
Teyze de mi ahlaksız ohhanes.Deseydim derdim kaynanam sürekli söylüyor anasını teyzesinin bana
Bizimki hastaneye götürtür kendini sadeceailede kayınpeder bile geline masaj yaptırıyor bilemedim yani..
kimine uyar kimine uymaz. benim kayınpederim kolay kolay göz göze bile gelmez bizle, soğuktur
karıma kimse bişi diyemez diyomusYa anlattıklarınız çok garip.Kocasına masaj yapıyormuş işte.Eltinizin kocası ne diyor bu masaj olaylarına?
yarın sorsanız olmaz mıHiç bilmiyorum sormadım
Hadi onuda gectimde sizin yuzunuzden neden bosanma asamasina gelmisler eltiyi bu denli cilvelesmeye siz mi zorlamissiniz ?Bu olaylardan önce olmuş
Be. Tanımıyorum annesini ama kayınvalidemle aynı şehirdeler kayınvalidem söyledi bu olaylardan sonra
Ben iptal her mesaj da bir kişi dahil oluyor ahlaksızlığa yetişemiyorum. Elti anasi bir de teyze çıktı. Erkeklere kopmle sahip çıkılsın agagahaİmkanı olan kocasına sahip çıksın heryerden çıkıyorlar analı kızlı
Konu sahibi eltinizin annesinin ne ahlaksızlığı varmış?Kayınvalideniz ne dedi?Ben kendi kocamı kendimi düşünürüm bahane onların ahlaksızlığını bize sıçramasınlar yetrr
Kaynanam sürekli benim adımla hitaben edip beni övmüş ona oda delirmiş kocasıyla kavga ermiş1 hafta küs kalmışlar benim haberim yokHadi onuda gectimde sizin yuzunuzden neden bosanma asamasina gelmisler eltiyi bu denli cilvelesmeye siz mi zorlamissiniz ?
teyze mi ohaaaa ben orayı kaçırmışım bunlar örgüt lanBen iptal her mesaj da bir kişi dahil oluyor ahlaksızlığa yetişemiyorum. Elti anasi bir de teyze çıktı. Erkeklere kopmle sahip çıkılsın agagaha
Oyy çok karışık oldu artık. Birde arada çin masajı mi iyi Thai mi diye düşünmeye başladım diğer yorumlardan.Abisi eşimi aradı karıma kimse laf edemez dedi eşimi heryerden engellemiş. Abisiyle arasının açılmasına sebep oldum diye üzülüyorum kayınvalidem öyle söyledi ama eşim anneme çok güvenme o iki taraflı davranıyor diyor
Kayinvalide bunun adiyla sesleniyomus eltiye kayinpeder eltiyle yagli gureste zaten bir tepki vereceklerini sanmiyorumKayınvalide ve kayınpeder ne diyor bu duruma? Etraf falan yani,mevzuyu bilenler.
kız dur şimdi elti anası yada teyzesi gelir az dur soluklan senBu konuya da en az 4K veriyorumah musakkak hep senin yokluğundan bunlar bakın 4K benim tahminlerim tutar iyi geceler kocam bi masaj yapaydı iyiydi ama geç oldu
Dolar 20 TL'ye dayanmış, sen ballandıra ballandıra taylandi, birde sahilde yaptırdığın mesajları anlat...Biraz vicdan lütfenKoh samui, koh fifi bunlar adalar, puket gibi, koh fifi ye ben cok da fifi adasi derdim hatta
ay gülmekten ağlıyorum yeter jzjxjxjdjBen iptal her mesaj da bir kişi dahil oluyor ahlaksızlığa yetişemiyorum. Elti anasi bir de teyze çıktı. Erkeklere kopmle sahip çıkılsın agagaha
Kayınvalideye de masaj yapayım demiştir o da istememiştir küsmüştürÇok güzel söylemişsiniz
O benim saygılı oluşumu duruşu mu kıskanıyor ailede kimseyle kavga etmedim şimdiye kadar herkeste bana saygı gösterir ama o kaynananamla kayınpederimle defalarca küstü barıştı
Kayınvalideniz sizi tutabilir.ama bence kayınpeder masaj ister daha.Kaynanam sürekli benim adımla hitaben edip beni övmüş ona oda delirmiş kocasıyla kavga ermiş1 hafta küs kalmışlar benim haberim yok
Yat çiğneyelim iyi gelir bizim masaj böyleay gülmekten ağlıyorum yeter jzjxjxjdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?