Zor günler geçiriyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Memleket ne hale geldi yahuu kocanı aldatacaksan da işten bul, kurstan bul, dersten bul ama akraba bulma kardeşim bunu bana yapmayın
İlla aldatmak için değildir de eltiyi sinir etmek için yapmış olabilir. Kocasi anlamadan kur yapmış ki elti de farketsin sinir olsun diye. Yoksa videoyu direkt kaynina atardı saman altindan yüruturdu işi amaç aldatmak olsa. Niyeti bence de iyi değil ama asıl niyeti eltiyi tahrik etmek.

Evet ağlaya ağlaya kaynanamı aramış bide çirkef

Masaj falan da değildir o, gönderilen videoyu bile kiskanan kisi kim bilir ne anladi da neye yordu, ay ben cok korkarim bu tiplerden, herkesi kocasina deli oluyor sanip millette de kendilerinde de yuva birakmazlar.

Videoda esi belki arkada gorunuyordu falan, inanin bana boyle bir seydir kesin

Öyle bundan sonra ben de trip atacağım yetti beeepsikolog muyum len ben teselli vere vere bir hal oldum benim teselliye ihtiyacım olunca yok piyasada
kız ne dert ediyorsun miktir et hayatından kurtul gitsin , çoğu yılandan daha zehirli zaten ,en azından ne zaman sokacak diye tedirgin olmazsın ahahaha

Evet beni kıskanıyor hissediyorum sürekli bana ben çok cilveliyimdir diyor

Az yapmışsınız. Kadın resmen yürüyor kocanıza bunu genişlikle falan anlatmayın lütfen. Kim dayanbilir böyle bir şeye ya? Uzak durun kim nederse desin aranızı da düzeltmeyin. Millet delirmiş.

Masaj yaptırmadın diye mi kızmış kaynanası .Hem sen bozmamissin ki arayı esin kabul etmemiş masajı. Ayrıca plajda niye masaj yapıyor ki?
Eltiyi her yerden engellemiş. Elti arayınca da “Bizim mezhebimize uymuyor. Ben senle görüşmek istemiyorum. Eşimde görüşmemizi istemiyor” demiş. Kaynana kişisi de eltiyi ahlaksızlıkla suçladı diye kızmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…