Hayır niloya başlık sahibinin kocasının oynadığı videolara demiş izlemeye doyamıyorum diyeTabii ki bırakın insan kendi düğününde eşiyle kendisini izlemeye doyamaz yeni gelin bir de bu dimi
aradığım koca profiliHiç tepki göstermiyor karımın kötü niyeti yoktu diyor kimse karıma laf edemez diyor
Ben masör değilim kimsenin kocasınada masaj yapmadım şimdiye kadsrIkisi de masözdür, mesleki rekabeti kaldıramamis olabilir?
ne dedi seste2 yıl olucak
Geçen yıl da eşimin oynayan videolarını attı ses etmedim bu kez sinirlendim
Öyle bundan sonra ben de trip atacağım yetti beeeBen de çok şüküryüzünü bile görmüyorum küsmek ne büyük mutlulukmuş yarabbim
İlla aldatmak için değildir de eltiyi sinir etmek için yapmış olabilir. Kocasi anlamadan kur yapmış ki elti de farketsin sinir olsun diye. Yoksa videoyu direkt kaynina atardı saman altindan yüruturdu işi amaç aldatmak olsa. Niyeti bence de iyi değil ama asıl niyeti eltiyi tahrik etmek.Memleket ne hale geldi yahuu kocanı aldatacaksan da işten bul, kurstan bul, dersten bul ama akraba bulma kardeşim bunu bana yapmayın
Evet ağlaya ağlaya kaynanamı aramış bide çirkefHmmm...
Elti baya cüretkarmış.
Masaj teklifi tam bir fiyasko zaten.
Videolardaki yorumu da sevmedim, hani şöyle yöresel bir oyunu müthiş oynar veya komik bir görüntüdür yine anlamaya çalışırım belki ama.
Doyamıyormuş falan.
Mezhebi geniş.
Hafif meşrep.
Ne denirse artık.
Ama üste çıkan da o olmuş, kabak size patlamış.
Ayy tövbe tövbeHayır niloya başlık sahibinin kocasının oynadığı videolara demiş izlemeye doyamıyorum diye
kız ne dert ediyorsun miktir et hayatından kurtul gitsin , çoğu yılandan daha zehirli zaten ,en azından ne zaman sokacak diye tedirgin olmazsın ahahahaÖyle bundan sonra ben de trip atacağım yetti beeepsikolog muyum len ben teselli vere vere bir hal oldum benim teselliye ihtiyacım olunca yok piyasada
Evet beni kıskanıyor hissediyorum sürekli bana ben çok cilveliyimdir diyorİlla aldatmak için değildir de eltiyi sinir etmek için yapmış olabilir. Kocasi anlamadan kur yapmış ki elti de farketsin sinir olsun diye. Yoksa videoyu direkt kaynina atardı saman altindan yüruturdu işi amaç aldatmak olsa. Niyeti bence de iyi değil ama asıl niyeti eltiyi tahrik etmek.
Eltiyi her yerden engellemiş. Elti arayınca da “Bizim mezhebimize uymuyor. Ben senle görüşmek istemiyorum. Eşimde görüşmemizi istemiyor” demiş. Kaynana kişisi de eltiyi ahlaksızlıkla suçladı diye kızmış.Masaj yaptırmadın diye mi kızmış kaynanası .Hem sen bozmamissin ki arayı esin kabul etmemiş masajı. Ayrıca plajda niye masaj yapıyor ki?
Kaynananız da deseymiş ben sana oğlan doğurmuşum ona masaj yap yavrucuğum herkes kendi kocişine yapsın masajıEvet ağlaya ağlaya kaynanamı aramış bide çirkef
Güneş yağı,kremi var diye belkide.Tutup bengayla ovacak değil yaplajda niye masaj yapıyor ki
Kayınpederimin bacakları ağlıyormuş orada yapıyormuş normalmişKaynananız da deseymiş ben sana oğlan doğurmuşum ona masaj yap yavrucuğum herkes kendi kocişine yapsın masajı
Storyde mi mutlu son temalı paylaşılmış?Valla bırak masaj yapmayı eşim eltimin birkaç storysine alkış atmış eltimle de limoniyiz bayadır niye alkış attı diye adamı fırçalayacağım
Nasıl anlamadım storylerine bakmıyorum sessize aldım ne paylaştı bilmiyorumStoryde mi mutlu son temalı paylaşılmış?
Yagli güreşe mi cikiyo adamlar, ona ne elin adaminin yağından garnier solaire'indenGüneş yağı,kremi var diye belkide.Tutup bengayla ovacak değil ya
Ne kadar masaj sever bir gelin. Ailedeki erkeklere karşı çok ince maşallah.Kayınpederimin bacakları ağlıyormuş orada yapıyormuş normalmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?