Zorla çaliştirma ! Paraya tapan bir aile

Daha 3 aylik ucretli izin bitmeden konuşulmaya başlandi nolcak nasi yapcaz die.resti çekip bi 6 ay aldim izin.

Kardeşler arasi neden rekabet var onu anlamadim.kiz kardeşin durumu cok iyi oglumda oyle olsun :-/ :-/ :-/ onu gectim oglunun durumu iyi olsun diye niye gelinden illa para bekleniyor.

Merve hanım siz severek mi evlendiniz?Tanisirkende böylemiydi

Daha 3 aylik ucretli izin bitmeden konuşulmaya başlandi nolcak nasi yapcaz die.resti çekip bi 6 ay aldim izin.
İyi yapmışsınız. 6 ayın üstüne 40 günde rapor aldınızmı? 2 ay da ordan ücret alıp hem çocuğunuza bakardınız. 8 ay ederdi. 8 ay sonrada göreve başlardınız zaten. Genelde yapılanda bu şekilde. Sizdede böyle olmuştur. Ya sizin sorununuz para ise çözülmeyecek bir sorun değil aslında.Demin forumda tüp bebek için uğraşan bir bayanın yazdıklarını okudum çok duygulandım. Allaha şükür Allah size aratmadan vermiş (öyle umuyorum). Sahip olduklarınızın kıymetini bilin. Neyse benim uykum geldi. Görüşmek dileğiyle

En azindan ben severek evlendigimizi saniodum basindan beri tutumluydu ama cogu zaman kiyamazdi.tek sıkıntı bu olsaydi belki dayanabilirdim
Valal bulundugum cevre dolayisi ile kaynana gekin çatışmalarına çokça sahit oluyorum ki en tehlikelilerinden biri "sen bize gelin geldin once biz"türünde olanı.Once ailenizden alı koyarlar sonra arkadastan sonra sadece kendileri kalır.Hayır yani sen bize gelin geldin ne demek??
Suan 1 yasindaki ogluyla 2 aydır baba evinde küs olan kuzenim var.Sorun kaynana ve kocasinin aşırı anneciligi.Daha yeni evliyken basladi kuslukler faln sonta 1 aylik hamileyken kuzenim eve geldi gitti barıştı kac kere oyle oldu en son kocasi "Bir anneyi bin tane eşe degismem"dedi oyle koptu kayış bosanma noktasina geldi kuzenim.Kuzenim diyor ku olmayinca olmuyor ben çocuğumu bu ailede buyutemem.Hakikatten olmayinca olmaz.Aradan 2 ay geçmiş ya kac kere aradı bu sizi?size ulasmaya ogluna ulasmaya çalıştı?

Pişmanmisiniz ya da zorlaniomusunuz ?
Benimkisi aldatmaydı o yüzden pişman değilim.Aldatma dışında başka bir şey olsaydı kesinlikle ayrılmazdım. Her insanın hatası olur. Bende hata yokmu sanki elbette vardır. Ama insanoğlu hep karşındakinin hatasını görüyor işte. Şöyle geçmişe baktığımda neden beni aldattı bu herif diye düşünüyorumda belkide tek suçlu yinede benim. Eşimi mutlu edemedim demekki mutluluğu dışarda aramış. Şuan okadar çok zorlanıyorumki. Oğlumla bir başıma yaşamak. Ne bileyim güveneceğim sığınacağım başımda bir eşimin olmaması. Boşlukta gibiyim

iste olmasi gereken bu diye dusunerek biz bunu çocuklara dayatiriz
Bir oglan evcilik oynayip bebek uyutabilir ya da bir kiz araba oynayabilir
Ayrıca her ne olursa olsun ben tabancaya karsiyim oyuncak da olsa cocuga siddeti aşılamış oluyor ve bu cocuk ileride silah sahibi olmayı normal karşılıyor sözde erkekligin verdigi bir hak olarak görüyor

Calisan bir annenin cocugu olarak kesinlikle ilk iki yas anne cocugun yaninda olmali diyorum. Erkekler hic anlamiyor bu konuyu. Ben cocugum olursa insallah durum elverdigi muddetce ilk iki sene ucretsiz izin dusunurum.

Bizde ki meşhur cümle de ; annemi mutlu etmezsen seni mutlu etmem :) ha bi de benim kalbime giden yol midemden değil annemden geçior :) yani eş olarak tüm gorevlerini dört dörtlük yapsan bile bunun hicbi önemi yok

Bizde ki meşhur cümle de ; annemi mutlu etmezsen seni mutlu etmem :) ha bi de benim kalbime giden yol midemden değil annemden geçior :) yani eş olarak tüm gorevlerini dört dörtlük yapsan bile bunun hicbi önemi yok
:) hehe iyi işte ya güzel yemek yapmasan bile söylenemez eşin. Annesine saygılı ol oda seni mutlu etsin. Çocuğa bakarken soğuk davrandığını bahsetmişsin ya işte sizin kavga sebebiniz bu bence.

:) hehe iyi işte ya güzel yemek yapmasan bile söylenemez eşin. Annesine saygılı ol oda seni mutlu etsin. Çocuğa bakarken soğuk davrandığını bahsetmişsin ya işte sizin kavga sebebiniz bu bence.
Saygisizlik yapmadimki sadece samimi davranmadim.ama o adam telefonu ailemin yuzune kapatti babam a tehditler savurdu babamin üstune yürüdü ...

Ama buna benim karar vermem gerekiyor değil mi , eşimin ailesi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…