Zorla çaliştirma ! Paraya tapan bir aile

Tabi ki en guzeli cocugun babasiyla büyumesi benim de karar verememe sebebim bu zaten ama sıkıntılarima cozum bulamiyorum karsi tarafta en ufak bi pişmanlik emaresi yok.ben bu adama yaptiklarinin yanliş oldugunu saatletce anlatsam da ailesi yaptiklarina destek olunca değişen birşey olmuyor.

Adam gibi adam erkek gibi erkek kavramlarının ülkemizdeki yerinden son derece haberdarım.Kisilik konusundan başlayıp dönme kelimesine degindigimize göre lgbt kavgasına girmeden bu konuya kapatalım.Zira bakış acınızı az çok anladım ne soylesek kar etmeyecek.Tehlikeli noktalar bunlar.Huzursuz kavga dolu bir evde büyüyen bir çocuk asla sağlıklı olmaz.Siddete meyilli olan boşanmış aile çocuklarının alt yapisinda sadece boşanmak baska şeyler yatar.ayrica bunu su arastirmayi yollar misiniz detaylica bakmak gerek. tekrar ediyorum bunu babasız büyümüş bir kız olarak ve dayısının evindeki aile icindeki siddet sonucu çocukların ruh durumunu gozlemleyen bi diger taraftan bosanmis bi diger akrabasinin durumunu bilen biri olarak söylüyorum "KAVGA VE HUZURSUZLUK DOLU BIR AILE,BOSANMIS BIR AILEDEN ASLA VE KAT EN IYI DEĞİLDİR."

Babasız kız gibi büyümesin erkek cocuk para para diye kuduran
annesin ikinci sinif bile olmadığı
hasta olmasinin umursanmadigi annesine en cok muhtac oldugu zaman da her turlu hakaretle annesinden ayirilan bebek babasiyla büyüsün
Niye kiz gibi yetismesinmis
Bu mantiga gore babalarini vefat etmis erkek cocuklarinin hepsi kiz gibi
Yada erkek olmadıkları için kız çocuklarının babaya ihtiyacı yok
ben durayım burada en iyisi
konu sahibi hiç acaba deme oğlun bu para delisi ailenin yanında bir hanzo olarak yetiştireceğine senin yanında yetişsin
gül gibi bakarsın

Son düzenleme:
anlattığına göre eşin cimri çocuğun en ufak bir ihtiyacı olduğunda hayır deyip sürekli para harcamasını kısarsa ne yapacaksın
Allah korusun hastalandın çalışamadın kaza oldu sakat kaldın bu adam seni ne yapar tuttuğu gibi evden atar
hangi açıdan bakarsam bakayım güvenilmez ve yaşanılmaz biri

Kavga dolu bi ailenin boşanmış bi aileden daha iyi olduğunu savunan insanların evinde cokca kavga gurultu huzursuzluk varda bosanma dusuncesini bastirdiklari icin kendilerini bu şekilde savunup rahatlattiklarını dusünmüyor degilim hani.

Bence asıl aldatmanın çaresi yok.
UNUTULMAYAN HİÇ BİR ŞEYİN %100 ÇARESİ YOKTUR.

http://www.vekil.net/forum/guncel-h...uclu-sayisi-gecen-yillara-gore-hizla-artiyor/

Arkadaşım kız çocuğumuza oynaması için ne alırız? Sindi bebekler, mutfak oyuncak eşyaları vb. Erkek çocuklara ne alırız,? Araba , tabanca, top vb. Bunların hepsi geleceğe yönelik ilk adımdır aslında. Bebek alırızki ilerde çocuğu olduğu zaman onu sahiplenme onu koruma kollama duyguları aşılansın. Erkek çocuğuna aldığımız tabanca mafya yetiştirmek için değil tabiki :) Koruma kollama güçlü olma vb duyguların ilk adımıdır mesela.

Neden bukadar üstünüze gidiyorlar sizin anlayamıyorum doğrusu. Siz mesela gece yattığınızda başınızı yastığa koyup kendi kendinizi sorguluyormusunuz? Acaba bendede hatalar varmı. Keşke şunu şunu yapmasaydım. Şunu yaptığım için çok pişmanım acaba özür dilesemmi vb sorular. Bunlar hiç oluyormu sizde?

Evet annesine son gelişlerinde cok soğuk davrandim.onlar cocuga baktiklari icin benden Allah razi olsun dememi falan beklediler ama calisma konusunda bana baski yaptiklari icin benden oyle birsey goremediler.üstlerine vazife olmayan işlere karişan ve hayatinizi mahveden insanlara karşi nasil samimi davranabilirsiniz ki

Eşi 2. sayfada belirttiğine göre çocuğu için cimrilik yapmıyormuş.

Çok basit ,Haksizliga tahammulüm olmadiği için üstume geliorlar.susup tamam deseydim tabiki bunlar olmazdi ama hem calismanizi hemde eski gelinler gibi hic bi hakkinizi savunmamanizi istiorlar.erkekle ayni koşullara sahip ol ama konu tatil zamani vs olduğunda biz erkek tarafiyiz sen bize gelin geldin olsun.gelin oldugumun madem farkindasiniz bir iki yil firsat verseydiniz de cocugumu biraz büyütüp oyle calissaydim.

Şimdi siz çalışıyorsunuz ve eşinizin ailesi farklı bir şehirden sizin yanınıza gelip çocuğunuza bakıyorlar. Kreşe verip masraf yapmayın diye. Sizden ücret almıyorlar değilmi? Allah razı olsun demenizi beklediklerine göre almıyorlar. ama siz soğuk davranıyorsunuz. Niye?

Okudum ama bosanmış aileler cumlesinde net bir aciklama gormedim bun temelinde sadece bosanmak mı var yoksa bosanmış ebeveynlerin çocukları ile ilgili sorunlarimı var?Ilgilenmemek dışlamak vs.hic doyurucu bi cevap degil bu :-/ onu geçtim makalede şiddete maruz kalmış cocuklar yaziyor.Şiddet sadece fiziksel degildir psikolojiktirde aile ici siddeti nasıl şey etcez aceba kavga küfür vs. :-/ :-/

Reactions: anu
Eski zamanlar kalktı tabiki :) Madem çalışıyorsunuz gayet tabiki tatilde sizinde söz hakkınız olmalı. Bu tatillerin paylaşımı emin olun bir çok ailede sorun. Heleki farklı şehirlerde ise aileler tatil yollarda geçiyor. O yüzden biz eşimle anlaşmıştı bir bayram birimizin ailesinde diğer bayram diğerimizin. En güzel çözüm bu şekildeydi.

Bunlar kadinliga erkelige giriş değil dayatmadir. :) Kadin evde yemek yapar cocuk bakar, erkek silahla oynar güçlüdür ki niye silah araba sart onemli tabi arabasiz erkwk olmaz.Toplum tarafindan bize dayatilmaya calisilandir aslında su lanet cinsiyetçi oyuncaklar!!gözünü sevdiğim sistem.Neden fuzwl kaliplara sokup bizi tüketme ye zorunlu hissettiriyor.Nese hanım güdü diye bibsey var ki i oyle oyuncak moyincak ile harekete gecen bur sey degil zaten var olan bir sey

Sizceee ? Ya adam dio ki çalişmazsan burnundan getirirm ve getirio da ben ağlaya sizlaya başliorum işe.ailesi de son gaz arkasinda duruo.bebeğimin en guzel zamanlarinda yaninda olmak yerine bu insanlarin para sevgisi yuzunden işte oluyorum.bi de ustune ay çok saolun hayatima iyi ki mudahale edip herseye siz karar veriorsunuz ,benim parami benden çok düşundugunuz icin size minnettarim mi diycem ?

Neşe hanım siz çalışan bi anne misiniz ve evdeki kadın-erkek para konusunu nasıl dengeliyorsunuz?

Anladım. Yani eşinizin kızkardeşinin durumları iyi. Sizin onlar kadar iyi değil ve onlar kadar iyi bir duruma sahip olmanızı istiyor eşinizin ailesi. Aslında buraya kadar ailesine kabahat bulmak bence yanlış. Onlarda çocuklarının iyi bir durumda olmalarını istiyorlar. Fakat sizi doğumunuzdan sonra ne kadar sonra çalış diye baskı yaptılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…