- Konu Sahibi 123merve321
-
Bir baba neden cocugunu kacirirki? Size acimi vermek istediki? Birde kacirildigi yrrden nasil buldunuz?Şu çocuğum babasız büyümesin diye boşanmak istemiyorum un modası geçmedi mi hala?
Hadi şimdi çocuk var çocuk olmadan önce adamın ne mal olduğunu göremediniz mi e gördünüz bile bile de çocuk yaptınız.
Bazı kadınlar böyle pislik adamları seviyor köle olmak içten içe hoşlarına gidiyor başka bi açıklama bulamıyorum ben artık.
paraya tapmak nedemek aciklarmisiniz? Merve hanim esiniz kazandigi paralari ney yapiyordu? Siz kazandiginizi ney yapiyordunuz? Bu para muhabbeti esinizle aranizdami oluyordu yoksa ailesiyle aranizdami?
sağlam avukat bul yaşadığın herşeyi anlat. o adamdan nafaka tazminat dibine kadar al
şöyle açiklayayim.ailede kiyas var.kizkardes calisiyor evi arabasi var ya bi an önce biz de onlar gibi olmaliyiz hirsiyla birak lüks olan şeyleri temel ihtiyaclari bile kisitliyorlar.örnek vereyim : bebeğim tam kiş aylarinda emeklemeye başlasi ve eşimin geliri iyi olmasina ragmen sirf para gitmesin die dogalgaz baglatmadi.cocugum bütun bi kişi tek bir odada elektrikli soba ile gecirdi.bak eger durumumuz olmasa hic sıkıntı değil ama varken bu gibi şeyler yaşamak inan cok zor.zaten cocuk olmadan önce ben boyle bi istekte bulunmamişim cocuk olunca istemişim o kayinvalide olacak kadin da oğlum durumunuz varken neden cocugun kişin hasta olsun demek yerine kalkmiş bana herkes kaloriferli evde mi oturuyor diyor !paraya tapmak nedemek aciklarmisiniz? Merve hanim esiniz kazandigi paralari ney yapiyordu? Siz kazandiginizi ney yapiyordunuz? Bu para muhabbeti esinizle aranizdami oluyordu yoksa ailesiyle aranizdami?
Ben ne ailemde ne cevremde boyle insanlar tanimadigim icin bi tek beni buldular saniodum , demek türevleri varmişBenim yaşadıklarım da seninkinin çocuksuz versiyonu.
Kaç kurtar kendini, iyice ezip delirtecek bunlar seni
Anlıyorum eşinden de ayrılmak zor ama gerçekten, hep söylüyorum dışarıda güzel bir hayat var.
Çalışıyorsun, dilediğin gibi gez dolaş bebişinle. Ananesi ve dedesiyle huzurlu bir çocukluk gecirsin
Daha önceki yorumum da daha ayrintili acikladim ama kisaca bazi nedenlerden dolayi memleketine gitmek istemedim alip oraya goturdu mecbur kalir giderim die.Bir baba neden cocugunu kacirirki? Size acimi vermek istediki? Birde kacirildigi yrrden nasil buldunuz?
Ben o yorumunuzu okudum ama hayatinizdaki bazi detaylari burada anlatmadiginiz icin yanli yorumlar yapiyoruz. Ornegin o bazi nedenleri aciklayabilirmisiniz. Esinizin memleketine neden gitmek istemedinizDaha önceki yorumum da daha ayrintili acikladim ama kisaca bazi nedenlerden dolayi memleketine gitmek istemedim alip oraya goturdu mecbur kalir giderim die.
Su "kız gibi büyümek"tabiri kadar iğrenç bi tabir yok cinsiyetcilikte.Bu tabirle tehdit edilen dalga geçilen erkek cocukları,bugünün kadınlarını döven "saçı uzun aklı kısa" "eteği uzun aklı kısa"diye kadını aşağılayan erkeklerdir.Siz evladinizi bu tabirle büyütüyorsunuz vay çocuğun haline!Ya sacma sapan yorum yapip kadini gaza getirmeyin bosansin diye. Bir erkek evlat icin baba olmaz olurmu ya. Yarin kiz gibi buyur pisirigin teki olur cocuk.
Ya sacma sapan yorum yapip kadini gaza getirmeyin bosansin diye. Bir erkek evlat icin baba olmaz olurmu ya. Yarin kiz gibi buyur pisirigin teki olur cocuk.
Kusura bakma arkadasimda bende Nese hanima katiliyorum. Erkegin mizaci ayri kizin ayri. Erkek cocugun babasiyla bogusmasi bile ona dogasinda olmasi gereken duygulari katar aksi durumda kiz gibi konusan kulaginda kupelli hibbiler gorur toplumSu "kız gibi büyümek"tabiri kadar iğrenç bi tabir yok cinsiyetcilikte.Bu tabirle tehdit edilen dalga geçilen erkek cocukları,bugünün kadınlarını döven "saçı uzun aklı kısa" "eteği uzun aklı kısa"diye kadını aşağılayan erkeklerdir.Siz evladinizi bu tabirle büyütüyorsunuz vay çocuğun haline!
Kız gibi konusani hic gormedimde kulaginda kupe hippi kılıklı erkek,kendini erkek sanan "masaya yumruğu vurur yeri inletirim"tipi maçolardan katbekat daha iyi daha erkek onu bilir onu soylerim .Ayrıca etrafimda babasiz büyüyen kyzenlerim var hiç onlarda oyle yok pısırıkmış yok bilmem neymiş bi durum görmedim hatta tam aksi kadın meclisinde büyüdüğü için kadinın ahlakını taşıyorlar ar edep duyguları daha fazla.Erkek baba ile bogusunca doğası gereği olması gereken duygular nasıl tetikleniyor bana açıklar mısınız?ozellikle "doğası"kelimesiniKusura bakma arkadasimda bende Nese hanima katiliyorum. Erkegin mizaci ayri kizin ayri. Erkek cocugun babasiyla bogusmasi bile ona dogasinda olmasi gereken duygulari katar aksi durumda kiz gibi konusan kulaginda kupelli hibbiler gorur toplum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?