Zorla Evleniyorum

bence ailene anlatmalısın yapamayacağını
seni zorla evlendiremezler evet dedin diye dönemezsin demeleri yanlış
topla cesaretini ailenle konuş en kısa zamanda
istemediğin sevmediğin biriyle evlenme sakın
yoksa hayatının geri kalanını zindanda geçirmek zorunda kalacaksın
gençliğine yazık olacak

ailenle oturup anlat ben istemiyorum bir anlık evet dedim ama pişmanım de istemediğin sefmediğin biriyle evlenince nasıl mutsuz olacağını anlat ailene ailende anlarler evlatlarının mutsuz olmasını istemezlerrr
ailenle konuşve hayatının geri kalanını istemediğin biriyle evlenip cehenneme çevirme derim ben

MERHABA

Cevaplariniz icin cok tsk ederim arkadaslar. Beni gercekten yureklendiriyorsunuz. Cok ama cok tsk ederim.

Ben cok defa anlattim onlara evlenmek istemiyorum dedim ama hep haksiz ben oluyorum.
Biz sana dusun dedik sende evet dedin bitti diyorlar. Simdi nasil onlara hayir deriz.
Annemle, teyzemlerle , anne annemle .. herkesle konusstum ama hicbiri bana yardim etmiyor. O oglan cok iyi bir insan kesin mutlu olursunuz diyorlar.
Ben oglanla hic konusmadim. Onlar benim resmimi görmusler ve oglan istiyor.

Ama asil problem bizimde o aileden abime bir kiz istememiz. Onlarda bize kizini verecek. Simdi ben hayir dersem onlarda herhalde kizini vermezler ve abimde onu seviyor.
Kizi istiyor. Benim yuzumden oda onunla evlenemiyecek.
Ben abimin ve ailemin benim yuzumden mutsuz olmasini istemiyorum. Sonra hep bunun vicdan azabini cekerim.

Son düzenleme:
bence kimse kimseyi zorla evlendiremez diyemeyeceğim...malaesef ailesi dar görüşlü olan(çoğunluk)bir ülkede yaşıyoruzakannehirama bi çaresi varsa istemiyorsan evlenme arkadaşım...ilerde çok zorlanırsın...

Tatlın çocuk cok iyi biri demişsin madem ailen izin vermiyor senin bitirmene gizlice cocukla konuş derdini anlat onun bitirmesini iste...hiçbir erkek kendisini istemeyen biriyle evlenmek istemez sana yardımcı olur bi bunu denesen:1hug:

berdel mi yapıyorsunuz ne iştir bu yaa akannehir
valla o zaman tek yol o cocugun senden vazgeçmesini sağlamakvereliniortak

Canım oğlanın türkiyeye gelip seni görme ve tanışma görüşme imkanınız yok mu?

Tekrar soruyorum.Oğlanın türkiyeye gelip seni görme ve tanışma görüşme imkanınız yok mu?

O zaman daha kolay sen türkiyeye gelip oğlanla tanış. Kalabileceğin biryerler vardır herhalde. Çalışmıyorsan daha da kolay bir ay bile kalabilirsin. Sonuçta bu çok önemli bir karar bakalım anlaşabilecek misiniz?

aileni anlamak mümkün değil.ne demek bir kere evet dedin artık dönüşü yok..ailen neden nişanlanılır neden sözlenir bunu bir öğrensinler

Baskıcı bır aılenızın oldugunu söylemıssınız ve az cok ne hıssettıgınızı anlayabılıyorum bunun uzerıne...
Fakat daha ortada nıkah yok bişi yok söz yok nişan yok...Vazgecmek kadar dogal bısey olamaz...
Aılenızle ya da en yakın kıme acılabılıyorsanız onunla konusun... Ama mutlaka aılenız bılsın...

Aynen katılıyorum ortada daha nikah yok söz yok.Bence hemen tanışıp birlikte bu meseleyi halledin.Yok eğer yapamam diyorsanız tanışmak istemiyorsan yani annenle durumu halletmeye çalış.Sonradan çok pişman olursun sakın istemediğin bir evlilik yapma sonuçta çocuk oyuncağı değil cnm bu.Çok iyi düşün ve de hemen harekete geç bence.

bence yol yakınken geri dön,hayatın zindana döner maazallah,lütfen elinizde eğer fırsat varsa hayır deyin bir an önce,yürekten istemedikten sonra ne yapacaksın ki o evliliği,yabancı gibi gördüğün biriyle aynı evi,ortamı en önemlisi de aynı yatağı paylaşmak zulüm gibi gelir insana,dost acı söyler,yol yakınken dönün,bu devirde böyle olaylar olmamalı artık....umarım mutluluğu yakaladığınız birisi çıkar karşınıza...

Çocuğu hiç tanımıyor sadece resmini görmüş isen daha nişanlanmamışsınız bile demektir o zaman geri dönüşü yok filan gibi bişiyi kabul edemiyorum doğrusu
Ailen çok baskı yapıyorsa ara müstakbel nişanlını konuş ben daha önce olur dedim ama şimdi düşününce yapamayacağımı anladım, aileme söyledim ama ikna edemiyorum ,sende istemediğini sylermisin de ,ortak kararınız olur.

bi gör konuş bakalım belkide çok seveceksin.şartlandırma kendini sevemem edemem.yani sadece resmini görmüşsün.beelli olmaz bu işler belkide hayatının aşkı

Son düzenleme:
kuzucum niye geri dönüşü yokmuş.ben kendim seçtim nikah yaptım nikahtan sonra çok değişti.eşyalarımız alınmıştı düğün salonu tutulmuştu.düğüne iki ay vardı nikah olduğu halde ayrıldım gittim boşandım.sonuçta onla aynı evi evlilik hayatını paylaşmadım.yani sen gerçekten istemiyorsan kimse zorla evlendiremez.ama şuan hiç pişman değilim.o dönem çok sıkınrı çektim ama ayrılmasam bu sıkıntıyı ömür boyu çekecektim.

bu zamanda artık zorla diye bişee olmaz sonuçta evlenip onla yaşayacak olan sensin,ama arkadaşların dediği gibi bi görüşüp tanışın belkide şimdikinden farklı düşüneceksin ön yargılıda olmmak gerek ama baktın ki uyuşamadınız açıkça ailene anlat olmayacağını bölee annee-babalarıda anlamıyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…