Ne o Berdel mi yapıyorsunuz?..CADIARZUMERHABA
Cevaplariniz icin cok tsk ederim arkadaslar. Beni gercekten yureklendiriyorsunuz. Cok ama cok tsk ederim.
Ben cok defa anlattim onlara evlenmek istemiyorum dedim ama hep haksiz ben oluyorum.
Biz sana dusun dedik sende evet dedin bitti diyorlar. Simdi nasil onlara hayir deriz.
Annemle, teyzemlerle , anne annemle .. herkesle konusstum ama hicbiri bana yardim etmiyor. O oglan cok iyi bir insan kesin mutlu olursunuz diyorlar.
Ben oglanla hic konusmadim. Onlar benim resmimi görmusler ve oglan istiyor.
Ama asil problem bizimde o aileden abime bir kiz istememiz. Onlarda bize kizini verecek. Simdi ben hayir dersem onlarda herhalde kizini vermezler ve abimde onu seviyor.
Kizi istiyor. Benim yuzumden oda onunla evlenemiyecek.
Ben abimin ve ailemin benim yuzumden mutsuz olmasini istemiyorum. Sonra hep bunun vicdan azabini cekerim.
MERHABA
Cevaplariniz icin cok tsk ederim arkadaslar. Beni gercekten yureklendiriyorsunuz. Cok ama cok tsk ederim.
Ben cok defa anlattim onlara evlenmek istemiyorum dedim ama hep haksiz ben oluyorum.
Biz sana dusun dedik sende evet dedin bitti diyorlar. Simdi nasil onlara hayir deriz.
Annemle, teyzemlerle , anne annemle .. herkesle konusstum ama hicbiri bana yardim etmiyor. O oglan cok iyi bir insan kesin mutlu olursunuz diyorlar.
Ben oglanla hic konusmadim. Onlar benim resmimi görmusler ve oglan istiyor.
Ama asil problem bizimde o aileden abime bir kiz istememiz. Onlarda bize kizini verecek. Simdi ben hayir dersem onlarda herhalde kizini vermezler ve abimde onu seviyor.
Kizi istiyor. Benim yuzumden oda onunla evlenemiyecek.
Ben abimin ve ailemin benim yuzumden mutsuz olmasini istemiyorum. Sonra hep bunun vicdan azabini cekerim.
hayir yok. Ben turkiyede degil yurt disinda yasiyorum. O buraya gelemez ki!
O zaman daha kolay sen türkiyeye gelip oğlanla tanış. Kalabileceğin biryerler vardır herhalde. Çalışmıyorsan daha da kolay bir ay bile kalabilirsin. Sonuçta bu çok önemli bir karar bakalım anlaşabilecek misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?