Zorla Evleniyorum

[B .!.:
Bunu deneyebilirsin belki hi? Arasan kendin söylesen aileni yada ailesini hic karistirmadan birebir konussan?[/B]

Bilemiyorum... ama onu tanimadigim icin onun ne yapacagini bilmiyorumki. Ya herkeze söylerse.... Sonra buyuk kavga kiyamet cikar....

]Arkadaslar!

Cevaplariniz ve yardimlariniz icin cok tsk ederim.. Butun mesajlari ve önerilerinizi okudum
Derdimi burada herkezle paylasmak cok guzel. Cok tsk ederim hepinize...

Herkes oglanla konus diyor. Bilmiyorum nasil konusayim. Ne yapacagimi bilmiyorum. Aslinda cok korkuyorum.
Annenle konus diyorsunuz . ben onunla cok konustum ama hep ayni seyler.. Sadece derdimi dinliyorlar ama hicbirsey yapmiyorlar.
Kendimi cok caresiz hissediyorum....

Son düzenleme:
ayy canım yaa..
ınan ben kotu oldum ..
bak bıraz guclu olsan mantıklı dusunsen sen o adamın koynuna gırceksın sen onla bı hayatı paylasıcaksın sen onla aynı dış fırcasını kullanıcaksın bunları sen yapıcaksın ailen yada bı baskası degıl unutma..
hem o kısıyı tanımıyomussunu belkı cok mutlu olursun canım..
tanımadan da karar vermemelısın..
unutma 3,5 senelık flort edıp evlenenler bıle 2 ay sonra boşanıyo..
yanı cok tanımak sevmeklende mutlu olunmuyo..

nasil geri donusu yok....oyle bisey olamaz,hangi devirde yasiyoruz..gordugum kadariyla evli bile degilsin..o insanla hicbir bagin yok...kaldiki evli insanlar bile ayrilabiliyorlar.....bu baskiyi anlayabilmis degilim ve senin boyun egmenide.....sevmedigin bir insanlan evlenmek senin canini acitacak bunu ailene anlatmayi basarmalisin....ikna olmazlarsada seni zorla evlendiremezler.sen istemedigin surece bunu hic kimse yapamaz.bu lafi soylemekten nefret ediyorum ama cok zorlarlarsa da polise felan sigin...kendine cikis yollari ara derim ...

Ailen sana bu kadar baskıcı zorlayıcı konuşuyorsa sende biraz dişini göster evlenirsen bir ay içinde boşanıp geleceğini söyle böyle daha mı iyi olur de biraz sert çık.Korkma en fazla bi tokat yersin sevmediğin adamla evlenmekten bin kat iyidir.En son çare yine diretirlerse bu ülkede polis var hukuk var kimse seni istemediğin birşeye zorlayamaz bu ailen bile olsa.

öyleme ısmarlama iş olmaz, olsa da yürümez. hiç kimsenin başı yanmadan koy tavrını. iki üç gün kızarlar çatarlar sana ama mecbur kapanır bu konu. söz yok nişan yok, istemiyorum demek için hala vaktin varken elini çabuk tut...

bu nasıl bi baskıdır ya başka bi ilişkin vardı da ona kızıp bu yüzden mi ewet dedin yoksa? nolursa olsun istemediğin bişeyi kimse yaptıramaz sana, tanımıyosun bile sadece bi resim.. bence kesinlikle ben istemiyorum de en fazla bağırıp çağırırlar bir hafta bilemedin 1 ay sürer tripleri ama diğer tarafta sewmediğin bi adamla bi ömür geçirmek war..

Ama gidersem ve tanisirsam o zaman hic hayir deme hakkim kalmaz......Gidersem herkes sevinir. Zaten gitmekte istemiyorum.

Tanışınca niye evlenmek zorunda olasın ki? Gittiğinde onların evinde kalacak halin yok başka bir yerde kalırsın, arada gider bir yerde kahve içersiniz yahu. Flört diye birşey duymadın mı sen? Çok mantıksız bu yazdıkların. Senin yazdıklarından 21. yüzyılda avrupada değil de 11. yüzyılda bir köyde yaşıyormuşsun izlenimi ediniyorum.Sen bir insansın ve değerlisin. Görüşlerin isteklerin önemli. Anlatabildim mi? Biraz ağır olacak ama istediklerine verecekleri bir hayvan değilsin insansın. Önce bir işe girmeni tavsiye ederim ekonomik özgürlüğün olsun. Seni zorla evlendirmeye kalkarlarsa tutarsın bir ev yalnız yaşarsın. Tanımadığın etmediğin adamla evlenmekten iyidir.Evlenirsen de sakın iyice huyunu suyunu öğrenmeden birkaç yıl tanımadan çocuk yapmaya kalkma işte bu çok büyük hata olur senin açından.

yol yakınken geri dön 1 gün değil 2 gün değil bi ömür sevmediğin biriyle nasıl olur bak ben severek evlendim halde boşanmanın eşiğindeyiz hayat senin hayatın karalı ol uygula ben bazı şeyler için net kararlar veremedim hala veremiyorum sen öyle olma keşke deme sonunda ölüm yokya evlenme evlenme

canim benim simdi eger evlenmek istemiyorsan hele hic görmedigin insan ile kesinlikle bu isi bitirmelisin, gelinliginle evden cikdinmi sonradan daha zor olacvak senin icin,
annenle konus anlat herseyi, insan sevmedigi biri ile nasil bir yatagini paylasir?
ben severek evlendim bazen kendi kednime diyorum sevdigim insan bu mu? bazen kendime iyi tanimamisim biraz daha bekleseydim diyorum, ama sen daha oglan ile konusmadin bile!
ne olursa olsun bu isi bitirmelisin yoksa inan günler gecmez hayat bitmez iyi düsün gelecegini bir silgi ile silme, hem o baska ülkede diyorsun sen onunla gideceksin büyük bir ihtimal nasil yapacaksin oralarda?
benim esim beni severek geldi almnayaya ama bazen pisman oldum diyor, keske gelmeseydim diyor, ya sen ne yapacaksin birde o oglani sevmiyorsun....

canım benim aynı hatayı 13 yıl önce ben de yapmıştım.hiç sevmediğim ve aşık olmadığım birine sırf iyi bir insan diye(öyle olduğunu sanmıştım iyi oyuncuydu) ve ailem çok ısrar ediyor diye evlendim.

hayatımın hatasıydı.
ve ne acıdır ki hata hatayı doğuruyor.hayatında bir hata yaptın mı devamı geliyor.

9 yıl evli kaldım.hayatım burnumdan geldi.ayrıldığım gün yeniden doğdum.

sen öyle olur musun?bunu kimse bilemez ama bu ciddi bir iş şu anda resmen kumar oynuyorsun..

evlenince sevebilirsin o zaman sorun yok. ama sevmezsen yazık olur sana...

nikahta imzayı atmadan vazgeçmeyi çook istemiştim geçerli bir bahanem de vardı."eller ne der" dedim
"artık çok geç" dedim.hiçbirşey için geç değilmiş çok geç anladım...

Hiç birşey için geç değil.

Bak şimdi keşke evet demeseydim diye pişmanlık duyuyorsun.

ılerde de keşke karşı çıksaydım vazgeçseydim dememek için tüm yolları dene.

Aileni karşına al gerekirse bu bir ömür.

Onlara boşanırsam daha mı güzel olacak de.

Bu onları korkutur.
Son noktaya kadar diren. Ne zaman ki yıldın ve olmayacağına inandın o zaman işte onu sevmeye çalış. Nasıl olacaksa. Ama diren. Pişman olmamak için.

Bu şekilde Evlenme. Ev-len-me Sakın ev-len-me
başka bişey demiyorumkaydirigubbakcemile

hayatta imkansız yok canım sakın kötü bişe düşünmee sakınn sen gercekten istemiyorsan kimse seni kimseyle evlendiremes bunu sakın unutma sen sadece kararlılıkla bunu ailene bildir ve nedenlerini söylemeyi dene sadece denee bunu denemeden bilemessin ama dedim gibi cok büyük kararlılıklaa söylee

dönülmez daha büyük olaylar yaşamadan ailenle konuşabilirsin..

verdiğin kararlardan elbette dönebilirsin..bu hayat senin ve herşey senin elinde...

hayatını başkaları kızar ne der diye yaşamak istiyorsan tabiki tercih senin fakat unutma dönülmez bir yolda değilsin...

sevmediğin bir kişi ile evlenip yıllarca pişman olacağına ben kısa süreli fırtına kopması rağzıyım...

ya sen!...

Arkadaslar hersey icin cok tsk ederim

Hepiniz haklisiniz ama ben kararimi verdim. Artik kaderime razi gelecegim ve susacagim yani evlenecegim. Belki mutlu olurum...belki

hoscakalin

neden kaderine razı olasınki..insan sevmediği biriyle nasıl mutlu olur..yapma kızım yapma..ben kız annesi olarak evlatlarıma bunu yapmazdım... annen seni anlayabilir konuş onunla...sevgiler....

Arkadaslar hersey icin cok tsk ederim

Hepiniz haklisiniz ama ben kararimi verdim. Artik kaderime razi gelecegim ve susacagim yani evlenecegim. Belki mutlu olurum...belki

hoscakalin

Ne kaderi ya??? Biz ne desek boş arkadaşlar.. Kararını vermiş.
Ama şunu diyeyim, böyle davranmaya devam edersen ezilen hep sen olursun.
Abin sevdiği kızla evlenince düşünecek mi sanıyorsun ah kardeşim mutlu mu mutsuz mu acaba diye?
insan nasıl sevmediği, bilmediği biriyle evlenir ya, çok ilginç geliyor bana...
2-3 yıl sonra buralarda, mutsuzum, katlanamıyoru, boşanıyorum vs. gibi konular açmak zorunda kalmamanı dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…