zuzuuuum sizin ne kadar oldu?
yani ben de emreyi 8 aydır falan tanıyorum da, en azından yıllar öncesinden aileler tanışıyo falan hatta amcamlarla aşırı samimiler
yoksa ne bilim kimdir nedir iice huyunu suyunu ögrenmeden asla olmazdı
ay aşkım benim, üzdüm yine bugün onu :sinifsinif:
öle ama böcüğüm 10 sene çıkıyolar ya da senelerce evlenşiyolar anında boşanıyolar bide böle bi durum var ama az çıkıyolar hemen evleniyolar uzun süre evli kalıyolar bunun süreyle alakası yok bence......şans meselesi birazda....mesela ben şunada karşıyım internetten tanışıpta evlenenlere hep kötü gözle bakıyolar bence yalnış netten tanışmasan ya sokakta tanışıyosun ya da ark vasıtasıyla ya da cafede falan ama yine tanımaya çalışıyosun benim için bu sonuç önemli ben dışarda da tanışsam tanımaya çalışyıorum yani ben ....mesela tesadüf eseri netten tanıştım ama özellikle koca arayan siteler falan değil ve 2 senedir güzel bir birlikteliğimiz var ailesi de süper insanlar
cemre bence tanıdıklar olması çok önemli değil.
hani tanıdıklar aile yapısını falan bilirler az çok.
ama aynı evde yaşamadıkça tam olarak tanıyamayız heralde karşımızdakini.
tabi duruma göre değişir ama önemli olan uyumu yakalabilmek anlaşabilmek.
uyumdan kastımda herşeyin aynı olması değil.
sadece iki tarafından birbirini olduğu gibi kabul edip sevmesi.
evet canım bizimkide hemen hemen aynı ben bi siteye üyeydüm ama can sıkıntısı yani oda slm yazmış bende o gün çok sıkıntılıydım normalde okurdum gelen msj lara ama yorum yapmazdım o gün aylar sonra cvp verdim bizde bir seneye yakın konuştuk sonrası malum istanbula geldi annesiyle tanıştık aileler tanıştı falan bu yaz da allahın izniyle nişanlanıcaz....ama insanların bakış açısı beni sinir ediyo tamam netten kötü şeylerde çıkıyo ama normalde de çok çıkıyo
ben de seneye evlencem :icecream:
ya bu kadar olur pandomim bizde aynı onun aileside benimkide bilmiyo hatta hiç kimse bende sorarlarsa arkadaş ortamında tanıştık diyoruz çünkü bakış açıları çok farklı:)))))))))))
kaydirigubbakcemile3
seni çok iyi anlıyabiliyorum bende aynıyım çünkü
Nişanlımın ailesi biliyo gerçi o söyledi.
benim taraf bilmiyo. Şimdi vericeği tepkileri biliyorum hepsinin
bi yerden sonrada dalgaya alıcaklar yeri açıldığı zaman
:dance:iyisimi hiç bilmesinler daha iyi. :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?