yok melodiciğim sorabilirsin.
banka borcu nişanlımın borcuydu mağlesef.
bizde nişanı erkek tarafı yapar. nişanı erkek tarafı yaptı.
yani bizim adetlere uymak zorunda değiliz biz yapalım dememize rağmen.
işte nişanı yaptığı için ödemelerini yapamadı. nişanda takılan paralar fotoğrafçıya falan gitti. altınlarda kredi borçlarına gitti.
ala ala pandomim sen nerelisin ki benim bildiğim nişanı kız tarafı yapar
dünde yazdım zuzu görmedin milmaz:
Kırıkkaleliyim ben canım
canım ben unutkanım sürekli sorarsam kusura bakmayın unutkanlık yüzünden bir yaz iğne vuruldum ben ama kar etmedikaydirigubbakcemile3
ala ala ne güzelmiş ya nişanı erkek yapsın düğünüde ben kırklareliye gelin gitmeye karar verdimkaydirigubbakcemile3
yok melodiciğim sorabilirsin.
banka borcu nişanlımın borcuydu mağlesef.
bizde nişanı erkek tarafı yapar. nişanı erkek tarafı yaptı.
yani bizim adetlere uymak zorunda değiliz biz yapalım dememize rağmen.
işte nişanı yaptığı için ödemelerini yapamadı. nişanda takılan paralar fotoğrafçıya falan gitti. altınlarda kredi borçlarına gitti.
bende vermim o zaman dimi kızlar alem yaparım :)))))))))))))))))))))))
çok haklısın ben sakladım
evlendık herşeyı ama herşeyı kendımız aldık
20 bın tlborc vardı
bende hemen altınlarımı verdım eşime
bırazda bıraktım tabı
yarısını ödedık cok şükür
18 bın tl falandı sanıırm
şuan 8 bın tl kaldı çok şükür
3 bın tl yenı cekılen bı kredı kartlardan cok harcama yapmışızda
Kız zuzu kırklareli değil .Kırıkkale-Ankara. Herkes zaten karıştırıyo o ikisini.
verme zuzum alem değil çeyiz yap.
aferin akıllı hatunsun.
kredi kartı kullanmayın bizde de vardı 1 yıl önce kapattık ve kurtulduk.
bizim borcumuz yok denecek kadar az ama taksitleri bayadır ödeyemediğimiz için birikti.
benim yapıcak bir çeyizim yok çünkü daha benimki ortada yokken yapmıştım ben senelerden beri ne hoşuma gitse çeyizime aldım hep o yüzden elektrikli mutfak eşyaları falan hep almanyadan geldi yumurta makinası fritöz meyve sıkıcağı kahve makinası ütü falan bunla hep var tabak takımlarım kaç takımım var hatırlamıyorum bir sürü aldım hoşuma gideni aldım ben çeyize almayı severim senelerdir hep aldım böyle yok bardak yok tabak çanak evde koyucak yer kalmadı tabi eksikler var ama onlar ufak şeyler
ne güzel ben 0 dan başlıcam şimdi. 1 senede nekadar yapabilirim bilmiyorum artık.
benim yapıcak bir çeyizim yok çünkü daha benimki ortada yokken yapmıştım ben senelerden beri ne hoşuma gitse çeyizime aldım hep o yüzden elektrikli mutfak eşyaları falan hep almanyadan geldi yumurta makinası fritöz meyve sıkıcağı kahve makinası ütü falan bunla hep var tabak takımlarım kaç takımım var hatırlamıyorum bir sürü aldım hoşuma gideni aldım ben çeyize almayı severim senelerdir hep aldım böyle yok bardak yok tabak çanak evde koyucak yer kalmadı tabi eksikler var ama onlar ufak şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?