ben eğer sizin yerinizde olsaydım yani o yaşlarda kesin çocuk yapardım yaş geçince çocuk yapmak zor oluyo tahammülsüzlük başlıyo benim ciddi ilişkim olmadığı için bu yaşıma kadar bekarım işte melihle iki senedir birlikteyiz bende hep diyodumki önceden evlenince iki üç sene çocuk yapmam diyodum ama yaş ilerleyince hemen yapmak durumunda kalıyosun bide ben troid hastasıyım ve troid hastaları zor hamile kalıyomuş o yüzden hassasım bu konuda şu an tedavi görüyorum o yüzden bir sene en normali evlenince ondan sonra çocuk yapın bence
şimdi sana böle ötmesi kolay geliyo daha yenisiniz bir gün emrede bu durumdan sıkılıcak senden normal yemek beklicek neden öğrenmeyi red ediyorsun bende bunu anlamıyorum evde oturacağına gir mutfağa dene her gün bir yemek ama sen ben yapamam bilmiyorum demenin arkaasına sığınıyorsun kusura bakmada:)))))))
18-19 yaş erken cemre ama sen 21 evlendin ettin diyene kadar 22-23 olursun bence bu yaşda normal
ben gelinlik bakıyorum zuzu netten
bana fikir versene yaa
ya napam bende yemek kursuna giderim artık
siz naaptınız bu arada ev tartışmasını??
ben senlerdir gelinlik modellerine bakıyorum bende bir sürü model var bilg bir ara sana mail atarım hepsini cemre....benim konuya gelince aramız kötü tartıştık olmucak sanırım
Hoşbulduk kaydirigubbakcemile2
iyilik valla nolsun dert anası oynuyorum bugün dert topiclerine bakıyorum -tatlicadiarzu-
sizden naber napıyosunuz bakim
yemek yapmayı öğreneceksin o kadar benim verdiğim siteye giriceksin bakıcakın evde uygulacaksın:) ok mi cemrenm:)can sıkıntısı var
evlensem mi evlenmesem mi sıkıntısı var
bi de daha yemek yapmayı bilmiyorum diye zuzu bana kızıyo =)
hevincim ya benim dertlere de el atıversene bi zahmet
ya diyoki burda şartlarım iyi eğer orda şartlarım burdakinden iyi olursa istanbulda yaşarız ama işlerim iyi olmasa izmire gideriz diyo ben ilişkinin başında izmirde yaşamak istemediğimi söyledim oda kabul etmişti şimdi yok bizimkiler ev alıcak sanırım falan diyo bende izmirdenmi alıcaklar dedim diyo aşkım izmirden alırlara almayın mı diyim diyo bende almak istedikten sonra burdan da alınır dedim kızdığım nokta bana ilişkinin başında böle demiyo şimdi sinir oluyorum çok canım sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?