Sağlık olsun da cemre karakola gittik polisler dinlediler; oradakileri hırsızlıkla suçlayıp şikayet ederseniz gidip kayıtları inceleriz ama buna gerek kalmadan size de göstermeleri lazım neden bu kadar işi uzattılar ki dediler.
Gözlük umrumda değil tatlım bizim takıldığımz nokta başkentte güvenilir olduğunu sandığımız bir avm deki mağazada bir daha nasıl girip alış veriş yapacaz. Bir de gözlük ya bu diş fırçası kadar kişisel bir şey bence birisini kullanılmış gözlüğünü başka birisi nasıl takabilir. ordaki görevlilere de dedik sonra biz size güvenmek istiyoruz siz izleyip bize bu mağazadan gözlüğünüzle çıkmışsınız ya da çıkmamışsınız diye bir söyleyebilir misiniz dedik ama olumlu bir sonuç alamadık. dün Çankaya karakoluna gittiginde eşim haaa ..... mağazası mı yaaa orda arada vukuatlar oluoyr da gidip bakıyoruz ya diye aralarında kkonuşmuşlar. ön yargılı olmak istemiyorum ama polis de biliyor onların ne nane olduklarını...
kuran okuyamasan da aklından bildiğin duları oku. Kont sana ait olunca kontun olur tabeee ; sen zuzuya bakma.
Senin yaşadığın da trajik bir durum olmuş. Yani illa başına kötü bir şey gelecek ki ona göre mi gideceksin polise... Tr deki hukuk sistemi insanı çok yıpratır.
Bence en iyi zaman uyuyarak geçer. Alerji için aldığım bir ilaç var uyku yaparmış dr geceleri al dedi.Bütün gün uyumama rağmen yine uykum gelmeye başladı. Yarın da sabah işe gidecem az bilim yapayım kendime gelirim :) sen de yat dinlen eşin geldiğinde sen karşısında kanlı canlı ol; ona daha iyi destek olursun.. tekrar geçmiş olsun iyi geceler.
cemre noldu cnmmm son gelışmeler neler
Sağlık olsun da cemre karakola gittik polisler dinlediler; oradakileri hırsızlıkla suçlayıp şikayet ederseniz gidip kayıtları inceleriz ama buna gerek kalmadan size de göstermeleri lazım neden bu kadar işi uzattılar ki dediler.
Gözlük umrumda değil tatlım bizim takıldığımz nokta başkentte güvenilir olduğunu sandığımız bir avm deki mağazada bir daha nasıl girip alış veriş yapacaz. Bir de gözlük ya bu diş fırçası kadar kişisel bir şey bence birisini kullanılmış gözlüğünü başka birisi nasıl takabilir. ordaki görevlilere de dedik sonra biz size güvenmek istiyoruz siz izleyip bize bu mağazadan gözlüğünüzle çıkmışsınız ya da çıkmamışsınız diye bir söyleyebilir misiniz dedik ama olumlu bir sonuç alamadık. dün Çankaya karakoluna gittiginde eşim haaa ..... mağazası mı yaaa orda arada vukuatlar oluoyr da gidip bakıyoruz ya diye aralarında kkonuşmuşlar. ön yargılı olmak istemiyorum ama polis de biliyor onların ne nane olduklarını...
kuran okuyamasan da aklından bildiğin duları oku. Kont sana ait olunca kontun olur tabeee ; sen zuzuya bakma.
cemrem çok geçmiş olsun canım yaaaaaa
ne demek sen zuzuya bakma ulen kontun adını ben koydum isim annesiyim bennnn
saol bebeem kardeşin nasıl olduu?
kont kont kont :)
zuzu selam
sabah işe gitim eve erken geldim hala iyileşememişm sesim gak guk çıkıyor dinleniyorum
bugün baktım maillerime geen hafta saat sipariş etmiştim geliyormuş bir aksilik olmazsa bugün teslim alırım :=]
bende iyiytim işte kaç gündür eve bakamyorum akşama da misafir gelecek. ne filmi beee deli gibi çalışıyorum evde
telım geldı sonunda
hemıde bedava netlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?