aslan cemre cok ıyı etmışsınarkandayım
siz bılıyonus mu dedım ondan sordum
kızıcam tabi herifin nerde sen orda ol yalnız bırakma herifini
o hastanede eve gelmiyoki
kızın da bişeyi yok ayrıca hiç bi risk yok, sadce kırıkların iyileşmesi zaman alacak
kont efendi başında nöbet tutsun ama, benim evde yalnız başıma oturmam hiiiç umrunda değil
bi kere geldi ve o günden beri telefonunu aldı üstünü değiştrdi gtti
ben kızını ihmal et demiyorum hergün 2 hatta 3 kere gitsin gelsin ilgilensin sahip çıksın tabiki
ama kont efendi beni unuttu, neden bekliym ki ben de
o hastanede eve gelmiyoki
kızın da bişeyi yok ayrıca hiç bi risk yok, sadce kırıkların iyileşmesi zaman alacak
kont efendi başında nöbet tutsun ama, benim evde yalnız başıma oturmam hiiiç umrunda değil
bi kere geldi ve o günden beri telefonunu aldı üstünü değiştrdi gtti
ben kızını ihmal et demiyorum hergün 2 hatta 3 kere gitsin gelsin ilgilensin sahip çıksın tabiki
ama kont efendi beni unuttu, neden bekliym ki ben de
bırak zuzu yu amancok ıyı etmışsın bende kafam kızcak bascam gaza abıme ablama gtcem ancak oraya kadar gıdebılırım
öle el memleketlerıne totom yemes dahaama cok ıyı etmışsın kızı varsada senıde ıhmal etmıycek onuda
gerçi bu tür şeyler olcaktır sızın evlılığınzde ama enazından gıdebılıyorsun ne güzel
bitanem anlıyorum seni ama baba işte ufak bi yarası da olsa babaların içi acır kızı kolay değil kötü bişey olmada içi rahata etmez bunları sakın konta söyleme yok beni yalnız bıraktın falan diye kavga etmeyin bence kızı sonuçta bitanem
ben ona kalk benimle gezmeye gel hadi şunu yapalım bunu yapalım falan demedim ki zaten zuzum, yarım saat de eve ugrasın ama sadece bunu istiyodum
sonucta ben oraya gidemiyorum, dahası hastanede telefon da çekmiyo, bişey olsa arama şansım bile yok, onun dışarı çıkıp beni araması lazım ancak.
hastanede de hiç birşey yaptıgı yok, sadece oturuyor
iyi oturmalar kendisine.
bırak zuzu yu amancok ıyı etmışsın bende kafam kızcak bascam gaza abıme ablama gtcem ancak oraya kadar gıdebılırım
öle el memleketlerıne totom yemes dahaama cok ıyı etmışsın kızı varsada senıde ıhmal etmıycek onuda
gerçi bu tür şeyler olcaktır sızın evlılığınzde ama enazından gıdebılıyorsun ne güzel
sus ulen kıza gaz verme delüsen bakma cemrem bu şıllık böcüğe
ben ona kalk benimle gezmeye gel hadi şunu yapalım bunu yapalım falan demedim ki zaten zuzum, yarım saat de eve ugrasın ama sadece bunu istiyodum
sonucta ben oraya gidemiyorum, dahası hastanede telefon da çekmiyo, bişey olsa arama şansım bile yok, onun dışarı çıkıp beni araması lazım ancak.
hastanede de hiç birşey yaptıgı yok, sadece oturuyor
iyi oturmalar kendisine.
anaaaaaaaaaaa yarım saatte bile uğramıyo yani öylemi
siz naptınız böcük barışmadınız mı hala
bu erkek milleti beni bugünlerde çok sinir ediyor
ay babam da aramış diyoki ingiltereden bana şunu getir bunu getir. daha düne kadar eline geçsem beni öldürürdü nan bu adam, erkekleri anlamak zor zanaat
abim hariç
el memleketi deme nan
ben ingiliz sayılırımburası bnm evim
evlı garular olarak dertleşıyok
sen evlende gel zuzu hanım
çok ıyı etmışsın cnm asıl sen zuzuya bakma
bu erkekler ancak çemkırılmekten anlıyo
bu arada ben cıkcamıyı aksamlar
not:aşk dolu gunler sakın kavga etmen ama ders verın
barıştık ama kocemı görsen melek bı kanatları yok :82:
bı çemkrdım dedım 2 dk kalmaz totoma gelırsın dıye
gıttık yattım yarım saat gecmedı geldı
görsen özürler ayağımı öpüyo lenben demıştım dedım
ölecene barıştık ama unuttum sanmasın kartlar bendeasla vermem
aklıma hanımın çiftliği geldı len onunda babası öleydı ya
a s zuzum
cok özledık bende arıycam hep aklımda ama tam telı elıme alıom bırı gelıo
bugun arayım kız unuttunuz dıycek
senın evlenmeye nıyetın yok aman evlenmede zaten ne etcensıkıntı stres
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?