noldu anlat bakim naptı komşun.
nana koca ev bahçenin içindesin komşu nerde.
bak yavrum geçenlerde bunun çocuğunun topu kaçmış
benim bahçeme girmiş
girsin canı sağolsun ama kimsenin girmesini istemiyorum bahçede köpekler var
yabancı biri girince huysuzlanıyorlar ve eve yaklaşırsa giren kişi, üstüne doğru koşmaya başlıyolar
bu çocuk o girişinde havuza düşmüş, bi çığlık, biz gittik çocuğu çıkarttık, yüzme de bilmiyor yazık korkmuş çırpınmış su yutmuş, emre hastaneye götürdü, ben bilmiyorum kimin çocuğu, kapı kapı dolaşıp çocuğun annesini buldum, kadın elinde bıçakla evimi bastı 10 dakka sonra
ben atmışım çocuğunu havuza öldürmek için, her neyse bahçede kamera var zaten ben de kadını mahkemeye verdim ve tazminat davası açtım
şimdi türk olsak nolur bilmiyorum fakat ben ingiltereden onaylattım olayları ingiltereye gittiğimizde, ingiltere işin içine girince tabiki türk mahkemesi bizi git gel git gel uğraştıramıyor, kadına kağıt gitmiş falan tekrar neyse...
şimdi bahçeden kamera kayıtlarına ben sürekli bakıyorum burdan, eve de bakıyorum
çocuk son 1 haftadır 4 kere benim bahçeme girdi yine, kadına dedimki bak biz evde değiliz, bahçede kaç tane köpek var, çocuğa bişey olur şu çocuguna sahip çık
bana demez mi senin köpeklerin benim oğluma bişey yapsın ben seni sürüm sürüm süründürürüm, bir sürü de hakaret etti. telefon konuşmasının da kaydı var, ayrıca çevrili bahçemde köpek çocuğu parçalasa öldürse bile ben üstüne dava açsam ben haklıyım, belki çocuk hırsız, ne bilsin köpek?
gittiğim gün aynı kişiye tekrar dava açıcam, hakaret davası
sürünsün pislik, hatta mümkünse tazminatı ödeyebilmek için evini satsın toptan kurtulalım
meloş sevındım cnm ohh ınş sorun olmaz
belkı bakıcı bıle aramazsınız demı
cemre sen kötü görmemışsın:82:
haha sen benim kötü yanımı görmemişsin