ya ben dün dedim ya bugünü kutlamalıymışız emre geldi
sonra işte çıktık yemek falan yedik ama kandil diye içki falan içmedik böle eglenebilcegimiz bi yere gitmek istemedim ben pek
sonra o da dediki e peki sen bilirsin gel bi yarım saat bize ugrayalım o zaman kandil diye
tamam dedim sonra işte gittik falan ama öle kandil diye gitmişim gbi deil ölesine oturmaya gtmişim gibi
sora film izleyelim falan dedik öle
salondaki koltukları da köşe
sora herkes yattı faln emre de koltugun tam köşesine sırtını dayayıp uzattı ayaklarını
ben de başımı kucagına koydum diger tarafa dogru uzandım
sonra uyuyakalmışım =)
abim mesaj atmış bana emre de abime sölemiş işte durumu, tamam uyandırym da bırakıym 15 dakka sora demiş, abimde bakın keyfinize yaa demiş
emre de uyandırmamış beni sabaha karsı uyandım ancak
nasıl korktum ama görmeliydiniz halimi =)=)
sonra işte çıktık yemek falan yedik ama kandil diye içki falan içmedik böle eglenebilcegimiz bi yere gitmek istemedim ben pek
sonra o da dediki e peki sen bilirsin gel bi yarım saat bize ugrayalım o zaman kandil diye
tamam dedim sonra işte gittik falan ama öle kandil diye gitmişim gbi deil ölesine oturmaya gtmişim gibi
sora film izleyelim falan dedik öle
salondaki koltukları da köşe
sora herkes yattı faln emre de koltugun tam köşesine sırtını dayayıp uzattı ayaklarını
ben de başımı kucagına koydum diger tarafa dogru uzandım
sonra uyuyakalmışım =)
abim mesaj atmış bana emre de abime sölemiş işte durumu, tamam uyandırym da bırakıym 15 dakka sora demiş, abimde bakın keyfinize yaa demiş
emre de uyandırmamış beni sabaha karsı uyandım ancak
nasıl korktum ama görmeliydiniz halimi =)=)