ay melodi öyle valla, aldı verdi hepsini, tepsiyi de bizden tutcak kimse yoktu ne kücük cocuk ne bi genc kız
sülalede yok hic bi kuzenim var bi de ben, o da evli barklı kadın yani =) istemedi tutmak, onlardan biri tuttu, tepsideki altını da atmış keseye
böcek nann
baya var işte
benim annem babam abim toplam 5 tane bilezikle emreye cumhuriyet altını taktılar 3 tane
teyzemler amcamlar felan, bilezik takmadı ama yarım cumhuryt bana yarım emreye taktılar hepsi, öyle konuşup anlaşmşlar hepimiz aynı takalım diye, bu arada bende amca teyze bollugu var babamlar 8 kardeş annemler 6
bi tane de dedem bilezik taktı ama normal bileziklerden değil, kalın bi bilezik, babaneminmiş, hem maddi hem manevi değeri olsun diye
benim bide 50 yaşnda falan kuzenlerim var onlarda bişeyler taktı çeyrek altın takan da oldu, 200 lira takanda oldu öle işte
emrenin amcaları teyzeleri falan hepsi bilezik taktı birer tane ama emreye pek bişey takmadılar sadece bana taktılar, bazıları ceyrek altın ve euro falan taktı bi kc tane
kaynanam 4 tane bilezik taktı, kayınpeder de 5i biyerde taktı buna baya şaşırdım
görümcemde bana bilezik taktı ayy dedim sen eksik kalma zaten.
emrenin abisi bana 500 euro taktı :dance:
almanyadan son anda geldiler zaten, bilezik almaya vakit olmamış, pazar günü kapalı bide her yer tabi
eltimde inci kolyeyle inci küpe aldı bana sonra pazartesi günü, bizim alaman karı

takı işi biraz abartı oldu ama bizde hep öyledir yani
herkes cok zengn oldugundan deil ama, gönlü zengin oldugundan, yardımlaşma falan coktur bizde, biri düğün yapsın oo ooo yok bunlar genc smdi paraya ihtycları var, borcu var daha ev düzücek şu bu baya takarlar yani, kendisi begendiği bluzu çantayı almayıp para biriktrr yani herkes yakında birinin düğün varsa, onun ihtyacı var falan die