- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ben daha evlenmeden gerginliğe başladım bile ha bire birbirimizi yiyip duruyoruz![]()
ıyı afıyet olsun
sıze

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben daha evlenmeden gerginliğe başladım bile ha bire birbirimizi yiyip duruyoruz![]()
yeni uyandımmmm
günaydın herkese![]()
günaydın cemre
dün okuudum ülke değiştirmişsin nasılsın ne var ne yok?
dün geldim evettt ingilteredeyim, gündüz çıkamadım gece hemen arkadaşlarımla buluştum
herşey gayet güzel de, her yerde demet akalın çalıyor![]()
Demet akalın ne alaka? Teyzemin kına gecesi için ben de indiriyorum az az benim ofiste de çalıyor![]()
perşembe gecesi düğün de cuma gece. Şimdiye kadar boştum hep erkenden kaçıyordum işten. perşembe yarım gün işe gelip cuma gelmemeyi planlıyordum ama bugün hocamla konuştum 20 tane örnek geliyormuş analizleri elinden öper dedi hiç bir şey diyemedim.
haftada 8 saat ideal :))) sen bir yandan da okuyorsun lisans derslerine de devam etmen lazım. git bakalım sözleşmeni yenilesinler.
evet Nektar ın çalışma saatleri baya yoğun. Benim böyle dediğime bakma tam kendi düğün zamanımda annemler evde çeyiz sererken ben işe gelmiştim (haftasonuydu bir de). İkisi de sinirden çatlayacaklardı.
maşallah cemrebereketini gör paranın bol bol kazan ona göre de harca alışveriş yap.
bu arada ben de dün elbise aldım hem de 38 bedenkına gecesine giymeyi düşünüyorum. akşam giyer fotograf çeker profilime eklerim.
kızlara sordum ama kimseden ses çıkmadı sen hiç sally hansen ın bacak spreyinden kullandın mı? Bir kutusu 50 liraymış sanırım eğer değiyorsa almayı düşünüyorum da.
ayhhh bende geliyim bari dedim ama bayan ne olurum bilmem :18:
yeni uyandımmmm
günaydın herkese![]()
olumlu yorumlar da olumsuz yorumlar da. Neyse denk gelirsem riske girer alır denerim
öhö öhöh taze gelin gelmişşş:78::78:
bişş yenımııı uyandnnn![]()
saol =) herkes kazansın bol bol ama
aa merak ettim elbiseni, ben de dün akşam elbise aldım, almanyada düğüne gitcem orda giymek için. ama sanki tombiş gösterdi beni ya emin olamadım
akşam ben bakamam muhtemelen ama silmezsen ertesi gün bakarım, her gün eşimle konuşmak için giriyorum nete mecburen burada bile
sally hansen ürünü çok kullandım ama bacak spreyini bilmiyorum canım
silmem bakarsın bir ara . Öyle özelliği olan bir elbise değil ama her zaman giyebilirim yani. Teyzem bir terzi bulmuş bizim semtte 25 liraya elbise diktirmiş harikaşu dönem geçsin ben de diktirecem. kontunla nasıl düzeldi mi aranız?