e tamam zaten fazla görmeyeceksin. cemroş kusura bakma ama burada yalnış yapıyorsun. ben bakamam diyorsun, bakıcı olmasın diyorsun. eve gitmem kızı gelirse diyorsun. kendini o çocuğun yerine koysana. lütfen bir an için o kız ol ve düşün. annen sorunlu baban sana sahip çıkmak istiyor ama yeni eşi seni istemiyor. ne düşündüğünü söyle bana.
kont ne yapsın bana söyler misin? bu kadar gaddar olma lütfen. hepimizi sınav dünyasındayız. sen böyle yaparsan belki rabbim sana ceza verecek. haksızlık yapıyorsun. anne olmadığın için bu duyguları anlaman zor ama sen çocukları çok seviyorsun. bak daha önce gece çalışıyor diye sorun oldu şimdi çocuk sorun oldu. bütün bunlar bir sınav böyle düşün.
biz kontla konuştuk evlenmeden önce, ben evlenmek istemedim çocuk var diye
kont bana söz verdi, bizimle hiç bi alakası yok yılda 3-4 kere ancak görüyorum diye. gercekten de öyleydi
şimdi böyle demesin, annesi önceden de sorunluydu, bu yeni birşey değil ki

ben çocukları sevmiyorum kendimin olursa severim, abimi o kadar çok seviyorum ama onun çocuğu bile umrumda olmaz
ben kontun kızı için de gelmesin demiyorum ama emre şimdiden başladı, cemre bak benim evim onun da evi, gelir kalır istediği gibi yaşar
yani en baştan bana yükleniyolar, o zaten sorunluymuş o ne isterse o olucakmış