Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakalım valla şimdiden bakınıyorum ilginç şeyler yapmak istiyorum sıradan birşey olsun istemiyorum
sanane meloş konuşurum
öyle süper gacıyım ki, herkes bana bayılıyo, kaynanam falan mesela
bi görümce hanım sevemedi beni![]()
bende kendıme katılyıorum
melek olsa yaşanmaz
1 eve 2 aıle her zaman sığmaz
ben bekarken annemle bıle gecınemedığım konular olurdu
bıde kaynana ıhc tanıman etmen aman o üzülmesın aman o büyük
yok bana göre değil
huzur ıstersen uzak olcaksın her zaman
aynen
aman bu cemreyı dövcem zaten srıf bundan dolayı
kaynanasıyla yaşanırmış![]()
tamam anlat bakayım bekliyorum. özele mi yazacaksın buraya mı?
bugün çok sıcak içim yanıyor. su içmekten karnım şişti. görümceciğim dondurma koydu sağolsun.
biraz serinleyim seni beklerken.
Bugün biraz dolaşıym diye çıktım, markete gittik, poşetleri konta verdim ben de azcık yürüyüp eve gitcem
10 dakka falan yürüdüm toplam, bi araba sanki park ediyo gibi yanaştı ama bi gariplik var
baktım adam pis pis bakıo
önemsemedim yürüdüm gittim, az önümden bi sokak ayrılıyodu oraya çekti arabayı önünü kırıp, markasını söylemiym de şöyle fiyakalı da bir arabası var yani
cam açıldı birden, beni görmüş de ondan durmuş gözlerini alamamış da, çok hoşmuşum da... yarım yamalak bi ingilizce anlatıyo, hasbinallahh hep mi beni bulur bu tipler yaa dedim, tabi ben bunu türkçe dedim, adam bana türk müsün dedi birden türkçe
neyse sanane be adam dedim bastım gittim
az ilerde yine durdu, yoldada başka arabalar var, atladım geçtim karşıya
az ilerden döndü geldi bu, allah sıkıştım kaldım o arada
ilerleyemiyorum adam bana dogru gelio arabayla, geri gittim, yine durmaz mı önümde. en sonunda arabanın tam yanından gecmek için topladım cesaretimi karşıya geçtim
taksi durağı var, adamlara söyledim azcık burda durabilir mym diye tabi dediler, adam gitti ilerde duruyo ama. elim ayagım titriyo sinirden ama
sonra bana su falan verdiler, taksicinin teki gel ben seni götüriym dedi, eve o getirdi. Telefonumu unutmuşum takside
adam tekrar bir de onu getirdi, adam hala o yolda gidip geliyo dedi muhtemelen seni bulmayı planlıyo dikkatli ol çıkma yalnız başına dedi
Londranın göbeğinde başıma gelenlere bak![]()
buraya yazdım kuzum
ohh elalemdeki görümceye bakbenim ki dondurma getirse içine zehir koyar
ay canım dikkatli ol ve birdaha yalnız dolaşma sakın. ya londra gibi biryerde öyle şeyler oluyor mu? ama sanırım sana sataşan türk ancak türk erkekleri bu tarz şeyler yapar. konta anlattın mı peki?
canım bence anlat allah korusun bu öküz sana takmıştır kafayı dert alma başına. kıs çok küçük görünüyorsun evli olduğunu söylesen inanmaz sana.
bugün denize gidemedik ama yarın sabah erkenden gidicez inşallah.