- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bikini olsa neye yarar tatile gidemedikten sonra![]()
ıyı dıyelım ıyı ollaım zuzummm sen naıslsın
bak valla en güzelı bekarlıksiz boşuna debelenmen
ahh ahh bekar olcaysım şimdık
eve gıder masa hazr yemek ye kalk bulasıkları yıkayan var
duş al yat
çamasrları yıkayan var ama evlıym
akşam gtcem yemek yapcam
ütü ve bulasık ayrıca temızlık![]()
bu yıl benim de bikini almam lazım. Mavi istiyorum bakalım uygun hoş bir şey bulabilirsem alırım. Ben de boyundan bağlamalıları beğeniyorum daha rahat oluyor bence.
slm hoşgeldin canım nasılsın...ya boyundan bağlamalılar güzel ama yanınca hoş durmuyo çok iz yapıyo onlar
iyiyim zuzu bu hafta eşimle birlikte kuzeni biz bıraktık aldık yazokulundan eşimin gelmesini bekliyorum. işler de yoğundu harıl harıl çalıştım arada da buraya laf yetiştirdim![]()
ne olsun be canım aynen devam işte
kız bak yalnış anlama senin için demiyorum ama mesela evli arkadaşlarım var hepsi aman evlenme evlenipde ne yapıcan diyolar uyuz oluyorum bu kelimeye sen niye evlendin o zaman doğanın kanunu elbet bir gün herkes evlenicek dimi ama böcüğüm
bende bekarken öle derdımkızmıyorum tabı doğanın kanunu bu tatlım
ama hıc bısey bekarlıkta kı gıbı olmuo
kkdan arkdaşlarımla bıle görüşemıyorum
cok uzağım ve eşime dıyemıyorum bekar olsam sormam bılem o rahatlığı var![]()
zuzu birşeyide beğen. resimde kötü çıkmış siyah. en güzeli her modeli denemek lazım.
iple iz kalıyor ama kalıplı alıp iplerini açabilirsin güneşlenirken. görümcem öyle yapıyor. arkadanda ipli olunca yukarı aşağı çekip hiç iz olmuyor.
zuzu gel seni köye götüreyim. beraber gideriz denize olmamı?
bende bekarken öle derdımkızmıyorum tabı doğanın kanunu bu tatlım
ama hıc bısey bekarlıkta kı gıbı olmuo
kkdan arkdaşlarımla bıle görüşemıyorum
cok uzağım ve eşime dıyemıyorum bekar olsam sormam bılem o rahatlığı var![]()