Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ninni bilem söylerim
ofis de dışarısı da oyun için çok müsait. Geçen hafta kuzeni yaz okuluna eşimle ben bıraktık aldık. Bir akşam çıkışı işim uzamıştı eşim önce kuzeni almış gelmiş dışarda birz top oynadılar bizim kuzen bayıldı zor ikna ettik gitmek için :)
Senin tek olduğunu bilmiyordum meloş
bana da bazen bazı şeyler yakışmıyor, dolduramıyorum içini
Şimdi çıtır olabileriz ama ilerde biz de 30 olucaz30 da çıtır sayılır
ama 40 olunca nasıl kandırırz kendimizi bilmiyorum
Meloş sen kaç senedir evlisin? Kaç yaşında evlendin?
ben ilerde de bu işimde devam edersem ofise bir beşik getirmeyi düşünüyorum hem bebek bakarım hem çalışırım![]()
ninni bilem söylerim
ofis de dışarısı da oyun için çok müsait. Geçen hafta kuzeni yaz okuluna eşimle ben bıraktık aldık. Bir akşam çıkışı işim uzamıştı eşim önce kuzeni almış gelmiş dışarda birz top oynadılar bizim kuzen bayıldı zor ikna ettik gitmek için :)
8 yıllık evliyim. 27
valla anında uyurum sirken bu fikir hoşuma gitti hadi söyle bakem ninni![]()
Ben niye bu kadar erken evlendim ya oturaydım evde 27ye hatta 30a kadar
ben 30dan önce evlenmem diyodumdandini dandini dasdana... danalar girmiş bostana...küçkken kardeşime söylerdim bunu uyuyuyacaklığı varsa da danaları sorardı ne işleri varmış lahana mı severlermiş diye uykusu kaçar uyumazdı
sen hayata erken atılmışsın Cemre bence en iyisini yapmışsın. Ben 26 yaşımda evlendim şmidi 27 yim. eşimle diyoruz ki keşke daha önc evlenseymişiz![]()
bizde öyle diyoruz boşa giden yıllar. birde herşey zamanında olsaydı bende erken yaşta anne olurdum.
kızlar doğum günüm yaklaşıyor. bebişimle ilk doğum günüm.![]()
bugün semizotu börek ve yoğurt vrdı.semizotu yemeğini sevmiyorum az yedim. böreklerimi aldım şimdi çay aldım açıktım yiyim bari.
meloş semizotunu ben de yemekten ziyade sarımsaklı yoğurtla çiğ tüketmeyi seviyorum.
Cemre bizim de 2009 şubat sonu tanıştık haziranda tam anlamıyla görüşmeye başladık ekimde beni istediler kasımda nişanlandık. 2010 eylülde de evlendik.
bu arada ben bir adet göbekli resmimi koydum.
meloş senin dünyalar tatlısı paşan var izin ver olsun o kadar göbek bakalım biz n hallerde olacaz :))
cemre benim boy 171. Biz kendimiz tanışmadık aileler tanıştırdı bir nevi görücü usulü oldu. Ondan hızlı oldu :)))
AA öyle miii? Bizim de öyle aileler tanıştırdı
Boyun da uzun ne güzel, maşallah![]()
seninki daha uzun degılmı![]()